Klädångest.

Alltid samma, konstant återkommande problem - Vad ska jag ha på mig?
Känns som om jag har provat mig igenom halva garderoben nu, men inget känns helt rätt, om ni förstår vad jag menar. Var lite sugen på att ta en vit byx-body-dress-sak som varit mammas. Den är verklingen skitfräck, men jag kom fram till att jag nog kommer att frysa ikväll eftersom den är liten, tajt och gjord av linnetyg. Provade klänningar istället, kom fram till att det var för uppklätt. Tog då en lång skjorta med ett skärp i midjan, men kände mig återigen för uppklädd eftersom skjortan är riktigt fin! Så, nu sitter jag här. I bara byxor och underkläder. Längre kom jag inte.


36 - Valborg idag :)

Släktkalaset förflöt rätt okej igår, inga speciella händelser förutom den lilla incidenten när mamma försökte köra ner ljuset i tårtan upp-och-ner. Hon märkte det inte heller och hon förstod absolut inte varför jag stod brevid och skrattade mig gråtfärdig. Men kvällen var okej, alltså.

Idag så var det skola "på rikitgt" för mig för första gången den här veckan. Lagom ansträngande med tanke på att vi bara hade PBL hela fm och sen så slutade vi. Efter en mysig lunch med Julia i solskenet vid kanalen så bar det av att leta upp en frisör. Stängt. Fan. Istället tänkte jag boka en tid till ansiktsbehandling. Fick en i slutet av juni. Fan igen. Hade ju hoppats på att få en tid innan studenten. Men strunt samma, det viktigaste är ju faktiskt håret, så jag får väl boka en tid nästa vecka istället.

Ikväll så är det Valborg och om en stund bär det av till Ola för knytkalas med mysgänget :D Vi ska grilla och snacka skit några timmar innan det bär av mot Pildammarna och majbålet. Ska bli mysigt faktiskt. Nu ska jag ju bara hitta något att ha på mig också.. Lägger upp lite bilder imorgon :)

37

"Jag gillar dig."
"Jag är kär i dig".
"Jag älskar dig."
"Jag saknar dig."

Man får höra allt möjligt nu för tiden. Men jag klagar inte. Absolut inte.


Happy Birthday to me !!

Hehe, då var man ett år äldre.. Vill tacka alla som grattade mig över telefonen imorse (fast Lange lille, kunde du inte väntat till klockan blev 8 iaf? Jag är ju ledig idag xD). Alltid trevligt när folk kommer ihåg en.
Hittills har jag ätit frukost och tagit en dusch och snart ska jag, trots att jag är ledig, bege mig in till skolan. Eftersom jag missade hela måndagen så måste jag ta igen en del av matten idag. Rolig fördelsedag, inte sant? Fast iofs, ska inte klaga, på min 18årsdag hade vi det störta kemiprovet i gymnasiehistorien.. Då är detta avsevärt bättre!
Efter skolan ska jag inom Mobilia och sen eventuellt ut till Hököpinge. Idag är det fem år sedan min kusin dog och det har på något läskigt sätt blivit en tradition att åka ut till kyrkogården varje fördelsedag. Även om det är sorgligt så är det ändå på något sätt lugnande. Man vet på något sätt att han har det bättre nu än innan. Men det hindrar ju inte en från att sakna honom något otroligt.



Och just det - jag vill ha en tårta idag. Helst en rosa. Bara för att det är jag :P

Nej!

Jag är en sån som inte bör lämnas ensam. När jag väl låter tankarna vandra så blir jag smått apatisk och handlingsförlamad. Jag måste ha någon hos mig, vem som helst, även om jag föredrar vissa framför andra.
Sitter här själv nu. Jag har ont i kroppen och feber, men ingen ork att göra något åt det. Vill bar lägga mig i sängen och smälta bort. Eller få någon att hämta en alvedon till mig. Eller slå mig i skallen så att jag iaf får sova lite. Men jag vill inte heller sova egentligen. Inte ensam iaf.

The Beach Boys - God only knows

I may not always love you
But long as there are stars above you
You never need to doubt it
I'll make you so sure about it

God only knows what I'd be without you

If you should ever leave me
Though life would still go on believe me
The world could show nothing to me
So what good would living do me

God only knows what I'd be without you

God only knows what I'd be without you
If you should ever leave me
Well life would still go on believe me
The world could show nothing to me
So what good would living do me


Tisdag - 38 dagar kvar..

Jag har studiedag :) Och det är av den anledningen jag tror att jag har blivit sjuk - jag är ju ledig och därför passar kroppen på att utsätta mig för all djävulskap den kommer på. Mina njurar är så ömma att jag knappt kan stå upp rakt, febern gör att jag yrar lite smått och så är jag konstant kissnödig. Underbar ledighet, inte sant?
Men ändå, idag så ska jag ju till Lund och träffa den externa handledaren. Det var egentligen meningen att jag skulle möta Ata och Louise i stan, men med tanke på att jag inte ens kunde gå den lilla sträckan till Ica igår så kan jag ännu mindre ta mig upp till Triangeln idag. Jag blir alltså hämtad :)

En sak jag har funderat på (på tal om ingenting) är om det är något fel på vårt ventilationssystem. När man står i badrummet så är det enda man hör ett konstant stönande från ventilen. Eftersom jag inte tror att grannarna är kapabla till att ha sex varenda gång jag är i badrummet så drar jag slutsatsen att det är något annat. Kanske ett djur? Fast.. vilka djur stönar?

Och just det, imorgon blir jag gammal! Jag fyller 19. Det är ju inte stort, det är ju verkligen det året där man inte får göra något alls som man inte fått året innan. Nästa år dock, haha. Ska ha hit lite folk imorgon alltså. Vill inte egentligen eftersom studenten är så pass nära och det är samma människor, men mamma var väldigt envis på den här punkten så.. 

Vad mer? Man märker att våren verkligen är på väg nu.. Blommor överallt, pollenallergi, fågelkvitter och ljusare kvällar. Det är verkligen underbart och tanken på att det bara blir ljusare och ljusare gör att jag blir gladare för var dag. Och året har ju varit underbart hittills - tänk då hur bra sommaren kommer att bli. 

Panikångest?

Jag vet inget om depressioner, ångest eller egentligen något om att vara olycklig. Jag har alltid levt i min lilla i-landsbubbla och sett livet från den rosa sidan. Men nu, sedan en tid tillbaka, så har jag upplevt vad jag kallar min egen personliga panikångest med hjärtklappning, yrsel, illamående och rädsla.
Och katalysatorn till allt detta? Hans omnämnande av hennes namn. Bara detta lilla gör att jag blir ett vandrandre nervvrak. Att jag sedan vet att de umgås "flitigt" gör ju inte saken bättre.
Mamma säger att det beror på hela "jag-har-haft-honom-innan"-känslan. Det är mer än troligt, särskilt när vi hade det så bra som vi hade det. Det blir riktigt svårt, om inte omöjligt, att släppa taget. Att sedan försöka umgås som vänner är både självvalt och påtvingat, ibland känns det som en bra idé, ibland som en mindra bra. Men jag kan inte bara utesluta honom ur mitt liv. På ett sätt hade det kanske varit lättare eftersom jag då hade sluppit min lilla panikångest, dock så tror jag att jag hade gått in i en vägg istället. Jag har haft honom i mitt liv för länge för att kunna ge upp honom nu. Han är inte en sån man släpper. Och absolut inte till en sån som henne.

Lyckades lite iaf :)

För att lysa upp min tråkiga sjuk-dag så gav jag på mig på att försöka göra en header och lägga in den. Jag, den mest otekniska av it-inkompetenta människor, lyckades faktiskt med den bedriften. Blev rätt nöjd med tanke på att jag varken har ett bildbehandlingsprogram eller ordentlig datorvana. Gör väl ett nytt försök om några år igen (men då kommer allt jag lärt mig nu ha bytats ut mot nyare och mer avancerade grejer, dvs. jag kommer vara tillbaka på ruta 1) xD

Det går inte att blogga när man har fullt upp xD

Men jag ska ge en liten uppdatering: I helgen har det hänt en hel del (precis som alla andra helger på sista tiden, haha). I fredags så var jag mest med Ola faktiskt. Skulle egentligen till Éntre med Tove, Victor och Sophie, men jag hann inte, hade för mycket att göra i skolväg. På kvällen så hände en stor sak dock - jag och päronen såg Lepa Brena på Amiralen. Malmös spagge-elit var samlad och fy fan, vilket tryck där var! Musiken var underbar (vad annars, liksom?) och stämningen var på topp. Lepa är en legend nere på Balkan och att hon lagt en spelning just i Malmö var ju ren tur. Ångrar inte alls att jag gick dit, dock så gick vi i pausen. Mamma och pappa ville hem och jag skulle dra vidare till nåt ställe på Tessins väg, dock så pallade jag inte så jag stannade hemma och åt nattamat :P

I lördags var det återigen fullt rus hela dagen. Var på B&W med mamma och pappa och köte en lampa till vardagsrummet. Lunch och sedan hem för att springa en runda. Fy fan, vad jobbigt det var! Jag skojar inte när jag säger att jag hade motvind precis hela vägen runt. Efter en lång dusch bar det av till lille Per som fyllde 35. Förväntade mig en gudamåltid men fick smörgåstårta (som jag inte äter över huvud taget) så det blev en snabbis hem om för att äta innan jag åkte till Trelleborg med Ola. Där blev det film, kortspel och skitsnack med Tove och "pojkarna i våra liv" :) Var även barnvakt till Toves skrikmonster till lillebror.. Men vi överlevde allihopa, hehe. Igår blev det roadtrip till Bulltofta. Vi promenerade en runda där och sen så fikade vi på IKEA, vilket var jättegott och billigt :) Ola bjöd dock, så det hade inte svidit i min plånbok ändå, hehe. Hem till Ola efteråt där vi grillade korv och latade oss i solskenet. Efter att Tove stuckit till jobb och Lange och Victor åkt hem så somnade jag hemma hos Ola xD Sömnbristen natten innan tog ut sin rätt med full kraft. Blev väckt efter ca en timme av hans föräldrar dock, då var det dags att äta våfflor. Hem till mig sen, fortsatte med den satanistiska doktorsavhandlingen samt den matte jag hade kvar. Kom i säng vid halv 11.

I morse så vaknade jag kl 4 och den enda tanken som slog mig var - nej, fan, inte igen! För jag har, återigen, fått urinvägsinfektion. Kunde inte somna om utan låg mest och hade ont. Kl 8 låg jag på telefonen för att få bästa tiden på vårdcentralen (jag behöver en stor dos smärtstillande.. och kanska lite antibiotika, hehe), men jag kom fan inte fram. Så jag masade mig ner i garaget och körde iväg. Vet att det är en sjukt onödig sträcka, men fan, jag kan knappt sitta upp rakt, än mindre promenera de 10 minutrarna ner till Ica. Fick en tid till kl 15, så nu ska jag mest tycka synd om mig själv några timmar. Tänkte gå till skolan imorse, men kom fram till att jag faktiskt inte behöver pressa mig själv till den yttersta gränsen kostant - det är fan dags att kurera mig själv lite! Får se vad som händer ikväll sen, mår jag bättre så ska jag plugga sh-tenta och på mitt historieprov. Iofs så behöver jag plugga lite mer på projektet också, vi har vårt sista möte med Engels imorgon i Lund. Roadtrip igen, hehe.

Vad mer? Inget egentligen förutom att jag tappat räkningen på hur många dagar det är kvar till studenten..



Snart kommer sommaren på riktigt..

43, och spänningen stiger.

Dunja var i Slottsparken idag och lekte med pinnar. Tror att Manne var väldigt lycklig över att återigen få vara en liten pojke xD Men filminspelningen till vårt steg 7 gick iaf väldigt bra, nu ska vi bara se vad slutresultatet blir.

Efter skolan blev det en kort runda in på Zara. Var ute efter ett par ballerinaskor i guld som jag haft ögonen på ett tag, men självklart så var de slut i min storlek. Provade en del klänningar också, bla en alldeles underbar barbie-rosa kreation, men den satt inte bra, small var för liten och medium för stor.. Fel modell, helt enkel.

Nu sitter jag framför datorn och ska göra lite matte. Efter det blir det projektgrejs med den älskade doktorsavhandligen. Har också börjat fundera lite på allt som händer nästa vecka. För det första så går jag bara i skolan en och en halv dag! Går bara på måndagen och halva torsdagen. Det blir en bra vecka, helt enkelt, för vi ska ju inte missa allt fördelsedagsfirande och annat mys :) Och ja, Ola, vi ska börja planera ordentligt och inhandla alla nödvändigheter.
Och på lördag så fyller även min lille morbror år! Han blir 35 nämligen, så det blir middag ute i Annestad hos honom och fästmön. Efter det så bär det dock av mot Trellehulla, FF hos Tove ju, så vi kan inte låta henne vara helt ensam..

Nu så kallar mamma, hon har bakat (jag hinner ju inte). Ska vad det blir.. Slår vad om att det är rosa.


44, tadaa!

Idag så är det onsdag, och efter en natt med på tok för lite sömn så var det dags för Coopers. Det gick väl hyfsat, förbättrade min tid med ca 2,30 min. Innan det träffade jag Lange och snackade skit en stund, vi träffas ju alldeles för sällan, han och jag xD Men som tur är så ses vi ju igen på lördag, inte sant? ;)

Annars? Hm, inget särskilt. Fick en inbjudan av Ola dock till den 19e maj som jag inte tackar nej till, samt att jag fått min kallelse till den lokala antagningen på MAH :) Ska dit den 7e maj för att göra en massa praktiska tester ect. Hoppas att det går vägen nu bara, för detta är min sista väg in på tandis.

Och jag har lånat en reseguide av Victor till Prag! Där står en massa topp-10-saker som man bör göra och se i den tjeckiska huvudstaden. Det blir en underbar resa, särskilt med tanke på att Calle räknat ut att man får 12 stora starköl för en svensk hundring på krogen.. intressant xD

Hm, nu var det nog inte så mycket mer förutom att jag fyller år om en vecka. Köp nåt fint!

45 !!

Och nedräkningen fortsätter..

Men iaf, jag kan fortfarande inte släppa hela den här ytterst jobbiga situationen. Fick svaret att jag borde prata med alla inblandade, men hur fan startar man en sådan konversation? Jag har verkligen inte en aning.

Men ikväll så ska jag roa mig iaf och försöka tänka på annat. Skall besöka gullefjun (Victor) i Lomma tillsammans med mina två lyckopiller (Ola och Tove). Det går rykten om en middag samt övernattning (en skolkväll, jippie!), så det blir säkert jättemysigt :) Får se hur pigga vi är imorgon bara.. Då är det nämligen dags för Coopers test.. Bajs också, jag lade ju av med träningen när det väl var dags att börja förbereda sig. Har paniktränat några gånger nu den senaste veckan bara för att försöka hinna komma i någonlunda form, men det har inte gått så bra, hehe.

  



På tal om ingenting - Ola har fixat Spotify till mig! Jag tackar och bugar. Men det jag skulle berätta var att jag inte förstod att hans och mitt var sammankopplat förrän jag fick ett sms av honom med texten "Jaså, dög inte min musik för dig?" (typ). Jag hade ju raderat allt han sparat, haha xD Nu får han helt enkelt gilla läget.


46

Det är inte klokt. Vi har passerat 50-dagarsstrecket och nu är det bara 46 (45) dagar kvar till studenten. Det är fan inte sant!
Men för er som missat det: Einar Hansen har utspark på Södertull (vid kanalen) kl 17,00 den 5e juni. Där får nu se mig och mina klasskamrater ömsom gråta, ömsom skratta och kramas. Det kommer bli en väldigt tvetydlig dag. Hoppas att vi ses där.

Nej, nu räcker det!

Nu får ni fan vara apor bägge två!
Det här är fullkomligt oacceptabelt, särskilt när du vet vad jag tycker om det. Du sa dig förstå senast jag lättade mitt hjärta och berättade vad jag tyckte. Och nu gör du om det, på precis samma sätt som senast.
Det här är så inte okej. Jag är helt enkelt förbannad.

Stay - Maurice Williams

Stay ahh just a little bit longer
please please please please tella me you're goin to

Now your daddy don't mind
And your mommy don't mind
If we have another dance
Yeah- just a one more
One more time

Oh won't you stay just a little bit longer
Please let me dance
Say you will

Won't you place your sweet lips to mine
Won't you say you love me, all of the time

Stay just a little bit longer
please please please please tella me you're goin to

Söndag

Idag så kom nv-nörden i mig fram på riktigt - jag somnade med en doktorsavhandling under armen xD sov som en prinsessa också för den delen. Herregud, haha.. skrattar åt mig själv.
Har jobbat hela helgen, men har även hunnit med ett biobesök med Tove. Såg "Män som hatar kvinnor" och jag måste säga att det var den bästa svenska film jag sett på åratal. Den var så sjukt bra att jag inte ka sluta tänka på den! Visst, den gav mig ju lite fantomsmärtor emellanåt, men det var också en del girl power, haha,
Nu sitter jag här med min doktorsavhandling, sjunger falskt till Regina Spektors "Musicbox" och tänker på det självplågeri jag ska utsätta mig för om en timme (springa inför Coopers). Hemskt. Men sen så får jag se vad kvällen bjuder på. Kanske tittar på en bra film eller börjar skriva en önskelista till födelsedagen ;)

19-årsdag: 10 dagar
Student: 47 dagar

Köp nåt fint! :D

Hehe

Tack för senast - det var mysigt..

Ett uttalande lika hemskt som Påvens

"Den som skriver ut p-piller till flickor under 15 år bör åtalas för medhjälp till våldtäkt." / DN

Vem fan är dum nog att säga så??


Idag så är det torsdag (tror jag iaf)

Av någon anledning så klagar folk på att jag inte uppdaterar bloggen tillräckligt ofta.. Konstigt, tycker att jag är rätt så aktiv om man jämför med många andra.. Men iaf, skolan har ju börjat igen och det är precis lika segt som jag minns det. Inget nytt på den fronten, alltså. Igår hade jag NP Sv B vilket gick rätt så bra. Drog hem till Lange på eftermiddagen, vi satt på hans veranda och drack kaffe tills jag skulle till Intiman och titta på "Skimmer" med klassen. Väldigt speciell, måste jag säga.. Idag så blev jag positiv överraskad när jag förstod att vi slutade kl 14 istället för 16. Firade med att köpa en tröja xD Åt även lunch med Victor och Tove, och vad skulle inte förgylla min dag om inte detta? Tack för trevligt sällskap ;)
Just nu fördriver jag mest tiden, skjuter upp träningen med bloggande, läxläsning och snack i telefonen.. Jag kommer nog inte få tummarna ur röven för att gå ut och springa idag heller xD

Ansvarige gjorde sin uppgift idag

Dvs. jag! Skickade ut inbjudan till studentmiddagen idag.. Alla i klassen har fått den på mejl för vi ska spara på träden (eller helt enkelt rädda min kopieringskod från att överbelastas och utrotas). Den blev ganska simpel, men fin ändå..

Planen:
Trerätters på Kockska
Utgång till Buddha Lounge efteråt

Hoppas att det blir en lyckad kväll nu bara. Vill ju att vårt näst-sista avsked ska vara speciellt.

Min framtid är nu utstakad

1. Tandläkarlinjen, Malmö Högskola
2. Kandidatprogram, Fysik, Lunds Universitet
3. Kandidatprogram, Molekylärbiologi, Lunds Universitet

Håll tummarna för att det går som jag vill nu!!

Vet att jag har varit lite dålig på att uppdatera på sista tiden, men jag har fan inte varit hemma alls nästan under hela lovet xD Har ju i princip varit Skåne-runt och en massa annat. Men iaf, nostalgikväll i Tingvalla, shopping, fest hos Siri, jobb, lite mer jobb samt invigning av nya Stadion i måndags. 3-0 mot Örgryte, bra att vi vann premiärmatchen iaf :) Myspys hos Ola med Victor och Tove efteråt. Skolstart idag, segt som fan (måste börja vända tillbaka dygnet nu, hehe), slutade tidigare dock vilket resulterade i lite kringlullande med Tove och John. Till UM efteråt och nu är jag hemma. Ska sätta tänderna i projekarbetet samt NP i Sv B som ska vara klart imorgon. Trevligt, trevligt.

Nej, nu fan..!!

Din lilla apa, så gör man inte!!

Bara för att jag och Louise är bäst..

.. så har vi kommit fram till att en kak-diet är den rätta vägen för att nå våra mål. Nu är ju bara frågan hur effektiv den här dieten är xD Eller kanske inte effektiv (det betvivlar jag inte), snarare hur nyttig..

Wtf?

Jag tror att jag har gått ner i vikt :S Jag förstår inte hur det har gått till faktiskt, men jag märkte det precis när jag stod framför spegeln. Jag provade nämligen precis den klänning jag hade i åtanke att ha på studenten. Jag köpte den för två år sedan på Costa Rica och då satt den som ett smäck. Men nu när jag tog på mig den så glappar den vid brösten, skärpet hade behövt ett extra hål och runt midjan så kurvar sig tyget. Jag förstår verkligen inte! Nu när jag tänker efter så har jag fått lite kommentarer om det.. Min frissas första frågor i torsdags tex var "hur mycket har du gått ner i vikt, äter du ordentligt, du pluggar väl inte ihjäl dig???". Jag svarade med att jag inte gått ner ett kilo. Men nu är jag inte lika säker. Och jag handlade en klänning i onsdags ju, i storlek 36!! Har inte haft den storleken på flera år. Ska bara prova ett par jeans, brb.

Uppdatering:
Jag kan dra ut mina jeans 8 cm i midjan! Vad är detta? En binnikemask??

Jag vill..

.. ha nya skor. Hjälp till ;)

Uppdaterar jag så dåligt som Louise påstår?

- Förmodligen.
Men ja, vad ska jag skriva? Jag har redan berättat om Étage, jag minns inte vad jag gjorde i torsdags riktigt.. Eller jo! Jag var hos frissan och klippte mig och på kvällen så var vi ett ganska stort gäng som spelade brännboll på Sibbarp. Det var verkligen jätteroligt! Efteråt satt vi och småpratade vid en engångsgrill och smaskade i oss marshmallows. Det blev snack om en fest i Husie, men vi stannade i Limhamn och satte oss i Langes uterum (hans mamma undrar nog om vi håller på att flytta in). Under natten blev mitt rum belamrat av tre trevliga människor - Ola, Victor och Tove. Vet inte riktigt om jag fick sova ut ordentligt, Victor och Tove kan snacka på rätt ordentligt när de väl känner för det.
I fredags så drog vi till Éntre. Ola bangade ut, men vi andra tre lullade runt en stund. Jag var hemma igen kl 15,20, hade tio minuter på mig att göra mig snygg. 15,30 åkte jag och pappa till Tingvalla och nostalgikväll. Riktigt trevligt, faktiskt. Bra musik osv, synd bara att jag var den ende under 30.. Men ni vet hur det är att vara yngsta tjejen. det är alltid nån som vill snacka med en xD Körde hem (jag körde faktiskt, pappa tyckte att det var min tur...) och kom i säng vid halv tre nån gång..
Idag så är det lördag, min sista lediga dag på mitt sista påsklov. Bajs också. Ska plugga nu, sen ta en dusch i min ensamhet och efter det så blir det middag hos farmor. Ikväll så blir det fest hos Siri som Lange bjöd med mig till. Det kan inte bli annat än trevligt.

En bal på slott Étage? Nejfan xD

Hehe, måste säga att det var en speciell blandning av folk igår.. Jag och Lousie satt faktiskt mest och skrattade åt allihopa! Men annars bra musik, folk i lagom ålder och gott sällskap. Fick skratta av mig ordentligt när jag blev uppraggad i baren av en kille på typ 26. Han hade världens roligaste dialekt, jag kan inte beskriva var den kom ifrån. Efter att ha dragit till med den lilla vita lögnen "jag kan inte mitt eget mobilnummer" så smet jag ifrån honom. Hehe, han såg lite frågande ut, men för helvete, om jag skulle ragga på någon så hade inte en av mina första frågor varit "har du husdjur?". Wtf? xD Haha. Fick också Louise att skratta en hel del då jag härmade hans dialekt resten av kvällen.
Körde Louise hem lite innan 03, sen så var de hem till min kalla säng. Sov som en stock.

Idag så blir det ännu en händelserik dag :) Ska snart göra mig snygg och gå upp i stan, ska lämna tillbaka den rosa klänningen, kom fram till att det inte var riktigt jag ändå. Sen så ska jag till frissan och efter det så blir det en runda till UM. Ikväll så ska vi spela kubb på Sibbarp. Det är fritt att dyka upp, vi ses i Limhamns centrum vid sex. Kan väl bli kul?

PANIK!!!

OMG. Det är bara en vecka, EN SATANS LITEN VECKA kvar tills jag ska ha bestämt mig för vad jag ska göra med mitt liv. Jag har inte en jävla aning - jag är så himla kluven. Dels är det fysiker-programmet, dels molekylärbiologi. Bägge är i Lund dock, så jag slipper klydda med bostad etc. Jag har inte ångrat mig gällande tandläkarlinjen, det är fortfarande etta, men fan, jag måste ju ha en plan B. Hjälp?
Det som gör det så jobbigt är ju att det är två så himla olika utbildningar. Det ena (fysiken) är roligt, men kommer att bli skitsvårt. Det andra (biologin) är lätt, men Hannah har sågat biologi för min del... Det enda positiva är ju att jag iaf har behörighet till allt, och det tackar jag min lilla nv-utbildning för. Fan vad hemskt att vilja göra något men inte ha behörighet till det. Det problemet har ingen avgångselev från Einar H som tur är.

Idag så är det onsdag...

... och jag har varit på Éntre med Tove. Köpte två (!) klänningar, en vit och en rosa. Funderar på att ha den rosa på lärarmiddagen den 22e maj, men det är bara om jag behåller den. Jag funderar nämligen på om den inte är liiite för sockersöt för min smak. Den vite är en dröm, däremot. Kanske t.o.m har den på studenten.
Var också på Apoteket (min absoluta favvo-affär) och fyllde på mina sinande lager. Tove hade väldigt roligt åt deras inredning av någon anledning, och nu ska vi tydligen handla all vår medicin på Éntres Apotek xD
Just nu sitter jag bara och tråkar, har sovit nån timme så att jag ska kunna hålla mig vaken ikväll - jag och Louise har nämligen fått fribiljetter till Ètage. Fick dem hemskickade i brevlådan förra veckan, det konstiga är ju att ingen annan verkar ha fått.. Hm, får väl se vilka som dyker upp ikväll :)



Bara för att jag haft den på huvudet hela dagen..

Måndagkväll

Jag, Tove, Ola och Lange satte oss i min älskling (bilen) och brummade iväg mot Lomma. Absolut inga problem att hitta dit, men att väl i Lomma försöka hitta till Victor var i princip mission imoippsible. Victor försökte guida oss över telefon, men Tove var övertygade om att hon kunde vägen så det blev en hel del felkörningar, bla så hamnade vi i Lommas småbåtshamn, hur fan nu det gick till xD Efter ca 20 minuters ångest körde jag in På Icas parkering och vägrade att köra därifrån förrän vi visste var vi skulle ta vägen, någonstans här så dog även Victors mobil ytterst lägligt så vi hade absolut ingen aning om var vi skulle. För att fördriva tiden lite så köpte Tove och Lange färdkost (kanelbullar, mums!) inne på Ica och sen så hittade vi faktiskt rätt på första (typ) försöket. Väl där så tittade vi på film, snackade skit, pillade på Tove (haha), åt glutenfri rulltårta och låg och mös i sängen allihpa. Väldigt trevlig kväll. Drog oss tillbaka mot Malmö lite innan kl 01, lämnade av pojkarna och sen så sov Tove hos mig. Undrar nästan om jag träffar de här människorna för ofta xD

Söndag + en del av denna måndag

Strandpromenad på Sibbarp med Ola, Lange och Sophie i kvällsolen igår efter en lång dag på jobb :) Väldigt mysigt. Efter det krängde vi godis i Langes uterum. Lämnade av Sophie vid 11 nångång sen så åkte jag och Ola hem till mig. Satt mest och snackade skit, men han försökte vara smart (lyckades inte) vid ett tillfälle och frågade mig något av det dummaste jag hört:
"Stella, kan man få hematom på klitoris?"

Det går inte att beskriva hur chockad jag blev, kan inte heller måla upp en bild över hur mycket jag skrattade efteråt.

Idag så var det pluggdejt i Oxie med min projektgrupp. Det börjar verkligen likna något! Lite skisnack emellan raderna med fysikformler och sedan lunch för att höja blodsockret. Hade det trevligt :) En av sakerna vi diskuterade var varför folk slösar bort sitt liv på att gå samhälle på gymnasiet. Vi kom fram till att SH är allmänbildande medan NV är utbildande. Det tyckte vi var riktigt vackert formulerat xD

Nu så sitter jag här hemma och ska göra om gruppens tidsplan och efter det så joinar Ola och Lange mig, vi är några stycken som ska till Victor i Lomma idag. Trevligt, trevligt. Får se om vi hittar dit bara xD

Vilken helg!

Svårt att sammanfatta allt, men jag ska ta huvudpunkterna iaf :) Hässleholm och Musik Direkt stod på agendan och därför begav sig jag, Louise, Anna, Hanna, Sofie, Sophie, Tove, Ola, Victor och John till Centralen och tåget. Konserten var jättebra, verkligen min musiksmak. Det gick inte så jättebra för Lange och co. tyvärr. De tog sig inte vidare :/ Men de var ändå jätteduktiga! Mot tåget tillbaka till Malmö, tyvärr så kom bara bandet och stackars Anna med på tåget, sen så stängdes dörrarna! Jävla lokförare, kunde han inte hållt dörrarna öppna typ 10 sek till? Men nej, så resten av oss fick vänta 40 min på nästa tåg. Väl i Malmö så bar det av till Max och mat! Herregud, vad hungriga vi var! Efter det så bar det hem till mig. Inte alla då, men Tove skulle sova hos mig, och så ville Victor haka på och sen så ville Ola med bara för att Victor fick xD Lång natt, hehe, och dagen efter så blev det Sydsvenskans loppmarknad, svarrtmarknad på Västra Hindbyvägen, fika på Mobilia, middag i Trellehulla hos Tove och sen en film hos Lange i Limhamn. Det blev ju nästan Skåne runt, haha. Väl hemma sov jag som en stock. Men det var en sjukt trevlig helg! Röstar för favorit i repris :)

   

På väg till Hässlehulla, som Sophie så fint uttryckte det xD



Langes band, Abstract Art, var först ut

  

Ett band kastade bananer på publiken, jag satt lite illa till och fick nog tre på mig, varav två i huvudet xD Fick även två plektrum på mig, hehe. Efter Langes band spelade Enjoy the view, och det gjorde vi verkligen, haha! Men som Anna så fint skrek i örat på mig - "Stella, det är barnarov!". Den siste killen fotade jag bara för att han såg ut som Mr Bean med en bas xD

  

Vi roade oss kungligt även då vi inte lyssnade på musiken, haha

 

Väl på Max så var vi trötta som fan..

    

Efter en alldeles för kort natt så var det dags för loppis, efter det avnjöts årets första glass i solskenet.

 

Tillsist blev det bilfärd mot Trellehulla där vi fick se Toves hus. Har inga bilder från de sista timmarna hos Lange dock..

Offrar min enda sovmorgon

Så, sitter iaf i skolan nu. Har inte obligatorisk närvaro förrän kl 11,30, men nu, klockan 09,16 så sitter jag här och leker aktiv. Inte kul. Men jag har iaf Julia mitt emot mig så vi sitter här och lider tillsammans. Efter att jag lämnat in cp-hemtentan så är jag faktiskt ledig. Eller lite. Har ju faktiskt påsklov, men ingen normalt funtad lärare på Einar H. låter eleverna vara lediga en vecka. Det har vi tydligen inte tid med. Men det ska ändå bli skönt att få sova lite.
Nu ska jag försöka återgå till min hemtenta..  Bajs också.

Hjälp mig - det tjänar vi båda på

Har skaffat mig ett konto på Gratisskor.se, det är en sida där man samlar poäng till presentkort på bl.a. Din Sko, Nilson och Jerns. Väldigt bra idé, enligt mig. Man får 50 startpoäng och sen så är det bara att börja samla. Om ni går med via länken nedan så bidrar ni samtidigt till att jag får 5 poäng, wiie!



 

Snart fredag..

.. och det betyder att det är dags att förbereda sig för Musik Direkt. Vi ses på Centralen vid de digitala tidtavlorna kl 16,10. Vi tar sedan tåget till Hässleholm tillsammans kl 16,28. Utgång i Malmö efteråt. Ses.

Österrikebilder

Jag vet att det var länge sedan, men nu när fotona faktiskt har hamnat i min ägo så måste jag ju dela med mig. Det var ju ändå en av de roligaste skidsemestrarna genom tiderna. Underbar vecka!

   

Lasse-Bas, min rumskompis Jennifer, kvällsnöjet och den fasade obstlern



Soldyrkare på Toppstugan :)

   

Jag, Ola, min ena barnvakt Björn samt überhauptreisleiter Roland Åström



Och jag får inte glömma de andra två - Erik och Zolle. Det var en sjuk vecka... haha, oförglömlig.

RSS 2.0