Idag har jag:

- Gått upp klockan 8,00
- Cyklat upp i stan och fått en underbar ansiktsbehandling
- Mött Emma och lullat runt
- Mött Ola och varit på Nördborgen
- Tränat bodybalance på Forum
- Ätit lunch på Mando
- Cyklat vidare till Limhamn
- Gått på Vågat & Skönt
- Ätit mjukglass (behövde dock ringa Lange och fråga om ett ställe att handla på)
- Varit hemma hos Lange
- Cyklat hem
- Duschat (igen)

Nu är jag riktigt trött efter all frisk luft.. Tror att jag behöver sova lite till, lång dag imorgon.

Ny vecka - ny start?

Kanske det.. Gick iaf upp kl 7 imorse och var hos sjukgymnasten kl 08,00! Var tvungen att få mitt knä undersökt, det har spökat i fem månader snart.. Fick iaf konstaterat att jag har en skada på främre korsbandet och av denna anledning skall jag nu gå till sjukgymnasten en gång i veckan i x antal veckor. Wihoo.. Men jag tror att det kan bli bra ändå, hon som är ansvarig för mig är verkligen jättetrevlig :)

Igår så jobbade jag (vilket jag redan berättat), men jag nämnde nog inte att jag fick lite besök under kvällen! Sophie, Ola och Tove förgyllde min kväll med skitsnack, shampoo-cider och en massa glass. Det var verkligen välbehövt.

Och vad mer? Jo, det där med att visa respekt och hänsyn.. Glömt redan?

Jaja.. Ska göra mig i ordning och dra till jobb nu iaf. Skriver kanske mer om mina äventyr senare ikväll. Ni andra kan väl sola åt mig på stranden idag eller något? Puss och kram


Helgen

.. är nu slut. Skit samma, har inte märkt att det var helg ändå, har ju bara jobbat. Men i fredags så sket sig iaf teatern, HATAR alla jävla kulturnissar och pensionärer! De kan fan ta mig ta sig nånstans! Hm, blev istället fika i Slottsparken och sen L'Angelos där vi bevittnade Sveriges förlust. Fast det blev en bra kväll ändå.. Lite tråkigt avslut för mig kanske, inget jag behöver gå närmare in på dock.. Fick iaf den tröst jag behövde och sov verkligen som en stock efteråt.
Igår jobbade jag samt åt på Per Albins med päronen och Ola. Idag var det jobb igen och sen mat hos farmor. Snart kommer Sophie, Ola och Tove hit och vi ska fika :)

Tänkte lägga upp lite bilder från mina senaste äventyr:


 

Bilder från Midsommar :) Lange och Robin på Möllan

 

Jag hade blommor i håret! Haha, med var även Sjömannen och Bonden



Jag och Sophie <3

   

Detta är bilder från i fredags då vi lekte i parken :) Gruppbild, Tove våldtar Ola, Apan och jag och tillsist Langeliten (som faktiskt är fullt kapabel till att packa sin egen väska!)

 

Emma, Jesper, jag och Ola myser i solen :)

   

Tillsist skulle självklart Tove visa sina cirkuskonster. Robin fick (uppgivet?) leka med henne. Det krävdes några försök, och lite hjälp på traven, innan hon kom upp på hans axlar.

Jag har haft en väldigt trevlig vecka, och bättre kommer det att bli!
Ven: 4 dagar kvar
Varberg: 7 dagar kvar !!

Idag är det äckligt varmt

Och jag svettas som en gris. Typ. Om nu grisar svettas, men iaf. Har varit på stan med Emma och John och ätit lunch, köpte även de gula skorna (Tove och Sophie vet vilka jag menar). Plånboken min gråter, men jag känner att jag är värd dessa senapsgula ögonstenar. Är hos Ola nu iaf, ska strax gå hemåt och beställa tack-kort från studenten och efter det bär det av mot stan igen då det är dags för teater på Hedmanska gården. Skall bli ytterst spännande! Hoppas att vi ses där.

I want you to want me

Jag vet att jag inte är vackrast i världen - men i dina ögon vill jag vara det

Lätt oinspirerad

Men jag bloggar ändå. Har varit på stan med Sophie och Tove idag. Mitt enda inköp - en halvporrig klänning från H&M (kommer bli populär dock, hehe). Träffade även Erik och Ola en liten stund. Det var typ allt. Eller nej, Sophie och Tove sjöng Singstar på Gustav! Jag skrattade så mycket att jag grät, herregud.. Men de bjöd på en show iaf :)

Men till er som är inräknade till teatern (alla är iofs välkomna, det är ju fri entré, men ni kan väl säga till iaf så att vi vet om vi skall vänta) imorgon, fredag; Jag vet nu vart vi ska (!) och att det börjar kl 19,00. Dock vet jag inte när vi skall vara där, men om vi behöver ta platser så bör vi ses på Lilla Torg kl 17,00. Gällande mat så bör alla ha ätit innan, men jag tror att vi kan ta fika med oss. Men imorgon så vet jag mer, skall nämligen gå dit och fråga, så jag hör av mig under dagen.. Efter teatern så röstar jag för en runda på Möllan. Synes och höres!

Mitt senaste hittepå

Ehm, vet inte vad jag ska berätta om egentligen. Jag har fortfarande sjukt ont i kroppen efter måndagens träningspass, fast nu är det mer åt det smärtsamma hållet än det geléaktiga.. Igår så var jag i Landskrona och hälsade på Therese :) Ytterst trevligt. Hela dagen spenderades i hennes trädgård i stekande sol och med en massa skitsnack, detta var ju första gången vi umgåtts ordentligt på snart ett år! Men men, solen gjorde sig dock påmind och nu är jag röd som en kräfta. Dumma jag tog ju inte på mig solkräm (vem tänker på sådant när man sitter i en trädgård??).



Therese!

På kvällen träffade jag John och sen så blev det lite socialt blaha uppe i stan bakom kasinot. Mysig stämning då Langes gitarr var med! Natten spenderades hos Ola och idag så var jag på stan med Emma. Lite ärenden och sen så däckade jag igen.. Ikväll så blir det ju Ètage med tjejmaffian så jag behövde sova ut.. Tror att det var allt faktiskt.

Hm, förresten, min senaste fundering - Om man ropar "herregud" under sex, blir det automatiskt en trekant då?

Mina muskler är som gelé..

.. och det beror inte på några nattliga äventyr utan det är rent och skärt självplågeri - jag och Emma var på Bodypump på Forum idag. Jag hade faktiskt lyckats övertala mig själv om att det inte var lika hemskt så som jag mindes det. Synd, för det kändes av just den anledningen tio gånger värre! Vi led och svettades och hade jävligt stora problem att gå i trapporna ner efter det långa tortyrpasset. Men dumma som jag och Emma är så skall vi ju på ett nytt pass nästa vecka xD Men först och främst så skall vi träna bort träningsvärken med lite yoga på onsdag. Det kommer behövas..
Annars så gick vi iaf och åt lunch på Lilla Torg och sen så blev det lite äventyr i den galna Midsommarrean. Jag fyndade inte ett skit, men Emma hittade både tröja och byxor. Själv köpte jag bara en almanacka (ni vet vilken panik jag har när min gamla börjar ta slut) och så hittade jag en röd bläckpenna. Alltid trevligt med något nytt.
Och ikväll då? Hade planer på att träffa Ola, men dert sket sig (precis som i morse), men man skall inte gråta över spilld mjölk - Tove kommer ju också! Vi skall börja planera inför vår roadtrip till Varberg som faktiskt äger rum om två veckor. Idag så skall vi iaf göra en packlista, för med tanke på vilka yrhönor som skall följa med så kommer det garanterat behövas.. (Inte du Lange, vi vet att din mamma hjälper dig att packa!)

Mitt nya jag..

.. är ett nervvrak. Vaknade kl 5 imorse och kunde inte somna om. Drömde hemska mardrömmar och händelser från gårdagen gjorde att på tok för många tankar snurrade runt i huvudet på mig. Jag mådde skit, pulsen gick i hundratrettio, jag hade svårt att andas och jag visste inte var jag skulle bli av. Till slut gick jag upp och satte (!) mig i duschen och bara lät vattnet rinna över mig. Det hjälpte lite, men jag kom inte ifrån känslan av att jag var ensammast i hela världen. Nu i efterhand så vet jag ju att det inte är sant, men i mitt yrvakna tillstånd kändes det verkligen som om allt och alla var emot mig. Efter en stund gick jag tillbaka till sängen och stirrade in i väggen fram tills klockan blev kvart i nio. Jag vägrade öppna i tro om att det var kvällsposten, men istället fick jag mig en trevlig överraskning. Mycket snack och ännu mer tröst gjorde mig på lite bättre humör. Gjorde mig av med all ilska senare då jag tvättade bilen, sen så muntrades jag upp ytterligare då jag mötte Ola en liten stund.

En kyss är ingen fara
En kyss är inget brott
... typ

Men jag är trött på att min mentala hälsa svänger som den gör. Det är så sjukt enerverande att inte veta vad som kommer utlösa nästa ångestattack. Igår var det ett opassande sms till en kompis, vad blir det nästa gång? Ett yttrande? Jag behöver stabilitet i mitt liv, något som jag kan hålla mig fast i när det svänger för mycket. Jag tror kanske att jag har hittat det dock <3


Kyssar

Det jag har funderat på de senaste dagarna är faktiskt kyssar. Inte på att jag direkt lider ett underskott av dem (det vore hyckleri) utan snarare anledningen bakom. När man tänker på en kyss, eller iaf när jag tänker på en, så är det närhet till den andre, mys och en lätt adrenalinkick. Men är en kyss inte väldigt banal egentligen? Och varför började man över huvud taget? Jag har en sjuk idé om att man brukar vilja äta saker man gillar, och inte minst äta dem för att överleva - är det därför man kysser med munnen? Är det därför man säger "jag skulle kunna äta upp dig"? Känner man kanske ett djuriskt överlevnadsbehov att vara nära den andre med hela kroppen eller vill man bara tugga i sig sin respektive? Eller använder man munnen för att man inte kan göra något liknande med resten av kroppen? Och när man tänker efter, är inte en kyss jävligt ohygienisk egentligen? Hm, förstår att neanderthalarna inte tänkte på sådant, men idag då? Men tanke på dagens ytterst upplysta samhälle så borde väl kyssar vara förbjudna enbart för smittorisken? Eller? Vad fan xD

Dagen efter

Herregud, vilken dag! Årets Midsommar var verkligen annorlunda. Det firades hemma hos mig i goda vänners sällskap. Mat och dryck, sång och en massa skratt ledde till en väldigt trevlig kväll. Jag och Sophie hade blommor i håret och det blev verkligen en bra stämning. Kvällen avslutades med en runda på Möllan och nattamat på Stippes. Natten spenderades hos Ola. Uppdaterar med bilder senare

En dag kvar till Midsommar

Och jag har stekt köttbullar och förberett hela dagen.. Resultatet finns att beskåda imorgon. Men nu skall jag till Oxie och lulla med Nördborgens finest. Bis Morgen.

Idag så är det onsdag igen

Och jag har gjort Cambridgeprovet :) Så nu är det överstökat. Efter många timmars slit blev det loppis med Annapanna där jag inhandlade solkräm och en ny mascara. Hem för middag, klydd i bildprogram för ny header blablabla. Ska hem till Ola om en timme och imorgon skall jag upp med tuppen för att gå på Malmborgs innan alla andra överambitiösa midsommarmatsshoppare dyker upp. Själv skall jag handla köttfärs och sedan rulla köttbullar resten av dagen xD Men vad skall ni andra göra på fredag? Ses vi ute någonstans efter midsommarmaten?

Citat

"Men jag blev sugen på en snabbis när jag såg dig"

Blandat

Jag har hittat tillbaka till Malmö.
Jag har pratat i telefon.
Jag har pluggat till Cambridge.
Jag har handlat allt till Midsommar.
Jag har träffat Emma.
Jag skall fika ikväll.
Och nu bör jag lägga upp foton från utflykten. Några iaf.
Och sen så skall jag plugga lite till..



Vi åkte ju till Ringsjön och Bosjökloster. Började med att ta en typisk turistbild i en kyrka.

  

Sen så gick vi och lullade runt och tittade på hästar :)

  

Fika är ju obligatoriskt när man är på utflykt! Vi åt på en liten brygga.



På hemvägen tog vi en sväng in på en militär-outlet. Tove posar xD

  

Och vad är inte en Skånerunda om man inte åker till Lomma? Precis vår åsikt, så vi åkte hem till lille Victor och klappade hans små valpar! De var underbart söta, och jag har nog aldrig fått så stor uppskattning visad för mina bröst förut! Särskilt inte av en Zlatan xD



Titta på pälsbollen! Nästan så att man vill ta hem det lilla kissmonstret ju!

Lite får jag kräva. Eller snarare mycket.

Ett blogginlägg räcker inte, det är vi båda fullt medvetna om.
Jag behöver ett telefonsamtal. Minst.

Roadtrip!!

Om ca 20 min drar jag och kollektivet till Ringsjön och Bosjökloster :) Heldag ute i naturen. Ska inom en runda till Malmborgs och handla matsäck först och efter det skall vi se om vi lyckas lokalisera den lilla sjön.. Spännande!
Återkommer kanske senare idag med bilder osv, fast det beror på om jag hittar tillbaka till Malmö eller inte.. Vi får se, helt enkelt xD

Jobbelijobb

Har jobbat hela helgen. Segt men jävligt bra betalt. Annars så var det hemnmakväll hos Anton igår med lite äppelvin och skitsnack och sen så sov jag hos Ola. Och sen mer jobb idag och efter det middag ute med mina kära föräldrar. Kvällsplanerna gick i stöpet för mig ikväll men jag får väl plugga på Cambridge eller nåt istället. Och Tove kommer en runda. Skall nog kunna underhålla mig :)

Pedantisk festplanerare?

Skitsamma om den beskrivningen passar in på mig, det struntar jag i! Haha, men jag är iaf i full gång med att planera midsommar som av någon anledning skall hållas hemma hos mig :) Det är gästlista, inköpslista, ångestlista osv. Tror dock att jag skall lyckas få ihop något bra. Senast, när jag och Ola fyllde 38, så blev det ju verkligen en succé! Och jag vill verklingen göra en favorit i repris.

Fredag :)

Idag kom katten in med en blåmes. Stackars liten, men vi lyckades faktiskt få kattfan att släppa den och sen så flög den iväg! Det gick alltså bättre för mesen än vad det gjorde för skatan för nån vecka sedan.. Hm.
Annars så har jag ätit frukost, läst tidningen och pratat med Ola. Och ikväll så drar kollektivet till Trellehulla för tacokväll hos Tove. Det ska bli mysigt, dessutom så är det skönt att bara slippa Malmö för en kväll.
Inatt så fick jag ett ytterst trevligt telefonsamtal. Och jag fick gråta ut ordentligt vilket jag faktiskt inte har fått göra de senaste två veckorna. Det har bara varit en skvätt hit och dit men inatt så brast verkligen dammen. Och nu är det ute och bollen ligger inte hos mig längre. Det känns både skönt och obehagligt på samma gång.
Annars i mitt liv? Fika på Pronto med Anna, Tove, Ola och Lange igår. Hög mysfaktor och syndigt god cheesecake. Mums! Gick även en runda i regnet och gav Thomas Sabo (världens bästa namn!) ett besök. Hittade en liten apa (pik) som skulle passa väldigt bra in i min lilla samling (pik igen). Men på Pronto så mötte vi även Amanda, Martina och Calle som hade ne mini-reunion :) Sjukt att det känns som om man fortfarande ser dem varenda dag och att man tror att man skall fortsätta med det. Det är nästan lite naivt, inte sant? Hm, hoppas att vi inte glömmer varandra fullkomligt under de närmsta åren bara.. Men om inte annat så får vi ju följa Lenas uppmaning på Schoolsoft om mötet på trappan 2019. Då ses vi igen. Eller det hoppas jag iaf.
Men nu så ska jag ta en dusch och försöka reda ut alla tovor i mitt hår och efter det får jag väl försöka plugga lite till Cambridgeprovet som äger rum nästa vecka.. Segt.


Studentbilder

Lovade att lägga upp några av bilderna som Tove tagit på mig i studion.. Enligt henne så är detta en typisk "stella-min", förstår inte vad hon menar xD Jag ser väl inte ut så jämt? Hehe.



Nästa bild var Toves favorit.. Håller med, den är fin, men jag måste erkänna att jag ser väldigt skeptisk ut.. Hehe, fast iofs så är det ju typiskt mig. Kan inte smälta ett enda intryck utan att överanalysera det först vilket ger upphov till denna lätt frågande min xD



Tack gumman för en underbar födelsedagspresent!

Min onsdag i bildformat - Ola och Tove på besök


Idag är det onsdag..

.. och vi har fått en porttelefon! Så nu kan ni inte bara trampa in här längre utan ni måste tvunget ringa i den dumma telefonen..
Men iaf, jag är fortfarnde förkyld (är inne på fjärde veckan snart) och mår lite sådär lagom pissaktigt. Ola är likadan (undrar varför?). Har inte gjort något speciellt på sista tiden förutom att försöka smälta att jag nu har tagit studenten. Det har inte gått så jättebra eftersom det mest känns som om det inte var på riktigt. Antar att det sjunker in förr eller senare.
Har varit i stan med lilla mamma vilket var sådär lagom produktivt. Igår så tog jag mig även till Kävlinge för att tillsammans med Anna gå på Kristians (Kristin, hehe) student. Mycket trevligt folk och god mat var det iaf :)
Imorse var jag på MQ-rean redan kl 08,10. Det blev inte den klänning jag spanat ut eftersom den inte var nedsatt så det blev två skjortor och en tröja. Lagom, enligt mig. Just nu sitter jag bara hemma med Ola och kattfan. Ola är sjuk och gnällig och kräver uppmärksamhet. Katten skiter i vilket. Spännande dag, inte sant?
Men imorgon så bler det avslutningsfika med kollektivet och Annapanna :) Myspys på hög nivå! Ska även ta n snabbis in på Thomas Sabo, hehe. Rånar mig själv genom att bara titta i skyltfönstret..

Uppdatering

Eftersom jag varit lat och sovit bort typ hela helgen så känner jag att det är dags att uppdatera lite. Jag har varit på Emmas student, likaså på Olas. På fredagen var det dags för min egen. Det var frukost hos Martina, en högljudd promenad till skolan, hemliga riter i Mediateket och en runda på flotten. Efter det var det utspark, flakåkning, hem, mat, presentöppning och sen Hipp med underbara människor. Saknar bilder därifrån, men jag träffade iaf majoriteten av klassen, dansade med en snobbig Procivitaselev och åt nattamat med Ola, Julia, Victor, Manne, Ata och Amanda. Under själva studenten så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, det var verkligen en väldigt tvetydlig dag. Men nu i efterhand så ser jag tillbaka på det hela som en av de roligaste dagarna i mitt liv. Synd att man inte kan ta studenten två gånger, inte sant?



I torsdags tog som sagt lilla Emma studenten.. Som hon har längtat!

  

Matvraket var först på plats, likaså hennes syster. Själv var jag "hedersgäst" och till bordskavaljer hade jag lille John.

 

Samma dag tog ju Ola studenten. Jag missade släktkalaset men Ola, Tove, Lange och jag möttes på L'Angelos för lite kvalitetstid och firande av den lilla apan.

 

FREDAG!! Då var det dags för min egen student. Med blandade känslor begav jag mig till Martina på morgonen för frukost. Max, Manne, Martina, Rebecca och Anna är taggade till tusen! Vi övade på studentsången och drack skumpa innan vi begav oss mot vår sista dag på Einar Hansen.

    

Väl där mötte Per upp oss i en småländsk folkdräkt (!). Sen så var det dags för fotografering efter mycket tjo och stim. Lena ser lite rädd ut, men jag tror mest att hon är rädd för att mista oss fullkomligt. Enligt henne själv, som hon så fint sedan sa i sitt tal, så har hon fasat för vår student ändå sedan första dagen i ettan. Stackars henne, men vi kommer också att sakna henne. Hon är ju som en extra-mamma!



Vi kan bete oss ibland, hehe. Här är vi i alla vår prakt - Världens bästa Nh06n



Tjejerna i klassen. Bjuder såå på den här bilden..

  

På väg till hemligheterna i Mediateket.. Tal, stipendieutdelning och möss-skrivning.

  

Väl på flotten efter att vi sprungit genom "bron". Tal, sång, mat, betygsutdelning och tårar.



Efter utsparken från flotten var det dags för flakåkning. Här är vår fina banderoll - man ser väl utan problem att vi är en naturklass?

   

Peppade på flaket. Det var sjukt roligt, trodde inte att en skumpig färd på en lastbil kunde ge en sån adrenalinkick! Ville inte att det skulle sluta. Det ville nog inte de andra heller. Här ser vi iaf Manne och Maja, en Julia som lyckligt sjunger till "Det snurrar i min skalle" (vilket det gjorde på oss allihopa, hehe), Daniel, Valdemar, Annie och mig själv (smått hysterisk??).

  

Väl hemma kom det en massa människor.. En del överraskningar för den delen! :)

 

Den här tjejen har äntligen hittat hem till mig från Nya Zeeland! Tack!! Jag grät när jag såg henne, haha, så mycket har jag saknat henne! På den andra bilden ses Therese och Neil.

 

Martin, Jimmy, Ola och Emma var några fler av de som gjorde min dag oförglömlig. Tack för allt!

Har som sagt inga bilder från Hipp, men jag, Victor, Ola, Lange, Anton, Julia, Anna, Camilla och Emma gjorde dansgolvet osäkert! Fy vad roligt vi hade! Men vem säger att vi inte kan göra om det? En kväll med sina vänner är ju inget svårplanerat, inte sant?

...

Visst kan alla vara idiotiska ibland, men jag tycker ändå att man inte skall behöva fråga om vissa saker. Av ren respekt för allt vad vänskap är så ska man berätta saker för sina vänner. Att inte göra det är ännu mer idiotiskt.

Vad ska jag nu räkna ner till?

Jaja, studenten avklarad. Skriver mer imorgon och då lägger jag även upp några bilder. Nu ska jag bara fortsätta njuta av nationaldagen tillsammans med den gröna tandborsten (vilket jag iofs redan har gjort).

1 dag kvar och det pirrar i kroppen

Imorgon tar jag studenten. Jag ska ta på mig min fina klänning och springa ut i vuxenlivet. Det är inte klokt hur fort de här åren har gått! Och jag är fullkomligt ärlig när jag säger att jag inte vill att det ska ta slut. Nh06n, min kära klass, är fullkomligt underbar. Jag har aldrig känt en så stor samhörighet med en större grupp så som jag har gjort med dem. Jag kommer sakna en hel del av dem. Klart att man klipper navelsträngen med en del av dem efter imorgon och det kan inte hjälpas. Men saken är den att man nu kan välja vem man vill ha kvar, vem man vill fortsätta att hålla kontakten med. Resten behöver man inte se dagligen längre. Men jag tycker ändå att, trots en del konflikter, så har vi haft tre sjukt bra år tillsammans. Vi är den sista NaHum-klassen (tycker fortfarande att Einar kan ta sig nånstans) och det ska vi vara sjukt stolta över. NV är ingen lätt linje och absolut inte en dans på rosor. Men jag måste passa på att gratta oss - vi överlevde faktiskt. Och vi gjorde det med glans.

Jag vet egentligen inte vad mer jag vill ha sagt.. Skolan slutar imorgon och vi ska bege oss ut i vuxenlivet. Hur skall detta sluta? VI är nog inte redo för det här, vi planerar ju för fan en återförening redan på lördag, haha. Vi är rätt så fästa vid varandra efter de här åren. Jag vill inte gå vidare.

På ett sätt så längtar jag till studenten. Det ska bli sjukt roligt att firas för sina prestationer och faktiskt få en belöning för allt slit. Det förtjänar vi verkligen, som sagt. Men jag är inte så jättespänd, faktiskt. Förra året under studentveckorna så var jag så himla pepp på tanken att "nästa år är det min tur". Men det är inte alls samma sak i år. Det är precis som om det inte sjukit in att det imorgon faktiskt är min tur. Jag tror liksom inte på det.

Var på Olas utspark nyss, är bara hemma om en snabbis innan jag drar vidare till Emmas. Jag såg verklingen hur glad (och dragen, haha) han var och vill vill känna samma glädje imorgon. Men kan jag vara glad när jag egentligen inte vill gå vidare? Hoppas det och jag antar att mina känslor nog hinner ändras fram tills imorgonbitti då det faktiskt är dags. Det tror jag nog att de gör iaf.

Annars idag? Förutom lätt studentångest så har jag och min kära klass ätit brunch på Systrar och Bröder med vår lilla mentor. Det var jättetrevligt faktiskt och det kändes som ett bra mini-avslut. Efteråt var det dags för Pildammarna men jag mår fortfarande inte bra pga den dumma förkylningen så jag bestämde mig för att spara på krafterna och åkte hem istället. Det kändes som en bra investering iaf. Sov ett par timmar och sen så var det dags för Olas utsprak.. Är så glad för hans skull, han om någon har ju längtat till den här dagen. Han vet nog inte ens vad studentångest är för något..

Men nu ska jag göra mig fin för att åka till Emma. Uppdaterar mer på lördag eller söndag eftersom jag inte kommer att ha tid innan dess. Ha det bra tills dess så får vi hoppas att ni inte får sår i öronen när jag sjunger studentsången imorgon.

Städning = terapi

För då kan man liksom tänka igenom allt. Och vid vissa argare tidpunkter så tar man ett hårdare tag om dammsugaren istället för att slänga något i väggen.
Nu har jag slängt hans tandborste. Och dammat. Och jag har tagit ut fotona ur ramarna. Behöver något annat att titta på, något som gör mig glad. Men jag har inte hjärta att slänga fotona.. Vill inte se mig själv gå under fullkomligt.
Blå tandborste ut. Grön tandborste in.

Världens bästaste storstadssemester med underbaraste Nh06n

  

Resan tog sin början på Malmö C. Peppade som fan trycke jag, Annie, Camilla, Julia, Rebecca och Henrik in oss i vår så kallade ubåtshytt. Det var skratt, fotsvettslukt och en outhärdlig värme. En båtresa med gajol-shots och fönstershopping. Nådde Berlin på torsdagsmorgonen.



Efter vårt tågbyte blev det en färd jämte den s.k Nilen på Berlingmuren på väg mot den tjeckiska huvudstaden. Vi roade oss måttligt på tåget, de flesta var rätt sega efter de nattliga äventyren på båten så det blev ingen musikalstämning direkt. Vi sov, åt och läste mest.

  

Väl i Prag så blev det shopping. Palladium, ett gigantiskt shoppingparadis på fem våningar var första anhalten efter lunch. Under de följade dagarna blev det mycket mer shopping, hehe, men även en hel del turistande. Vi besökte bl.a. Gula marknaden där vi prutade och handlade billigt. Blev även introdcerade till "Lacoste". Inget vi köpte dock, inte vår grej.



En bild säger mer än tusen ord. Vi hade 13 grader och REGN varenda dag! Vi hade iofs tur på kvällarna då det var relativt torrt, så vi slapp ju regnkläderna på nattklubbarna. På bilden är vi på väg mot Karlsbron.

 

Här är vi i de judiska kvarteren. Det första huset är en synagoga. Det roligaste den dagen (fredagen) var att vi inte förstod vad det var för dum judisk högtid som gjorde att kyrkogården var stängd.. Haha, nu vet vi iaf varför vi går NV och inte SH..

  

Sight-seeing. Det första huset är mest fint att titta på, de andra två bilderna föreställer Karlsbron och tillhörande torn.

  

Det känns som om det enda vi gjorde i Prag var att äta och dricka.. Och det stämmer. Typ xD Men såg även astronomiuret (tillsammans med x antal andra) och så tittade jag och Julia på museet på huvudgatan.



Här är vi på tågstationen på vägen hem till varma (!) Sverige igen. Efter en obehaglig incident på vägen dit så var vi rätt paranoida allihop.. Jävla ficktjuvar, och var är polisen när man väl behöver dem?

  

På tåget hem hade vi det mest livat kan jag lova. Det var skratt, brottning, falsksång, tårar till böcker, frukt-, choklad-, drickyoghurt- och vattenstunder och lite till. Kul hade vi iaf :)



Practical joke på Berlin Hauptbahnhof - vi gömde klassens bagage.. Haha, de fick lite panik då de varken såg oss, bagaget eller tåget. De trodde nog att vi stuckit med deras väskor.



I ubåtskupén på hemvägen. Manne hittade in i vår lilla skuff, antar att det var lite fräshare inne hos oss eftersom vi i princip var ett tjejrum (Niklas var enda undantaget).

Annars? Det finns ca 500 bilder till som jag inte har fått ännu, men jag lägger upp mer när jag får dem. Men vad har vi mer gjort? Hm, vi gör en lista:
- Druckit sambuca
- Ätit världens bästa gulash
- Sågat Duplex (som är en nattklubb men låter som en kondom)
- Haft världens roligaste förfest i vårt lilla hostel-rum
- Provat cirkuskläder
- Dansat
- Lärt mig älska mina regnkläder
- Varit på strippklubb
- Osv

Vilken resa alltså.. Ni skulle följt med, roligare får man leta efter. Det enda som jag funderat på att är jag tycker det är synd att Nh06n var tvugna att åka till Östeuropa för att riktigt lära oss uppskatta varandra.. Fast bättre sent än aldrig, inte sant? Hoppas att vi klarar oss efter studenten också bara, vill inte att alla försvinner (även om man vill behålla vissa mer än andra).

Finns det något mer?

"Jag älskar dig. Sättet du rör dig på, beter dig och ser ut. Jag älskar att titta på dig när du sover då du ser ut att inte ha ett bekymmer i världen. Och jag älskar när du tittar på mig, för jag vet att du älskar mig lika mycket tillbaka."

Så mycket var det värt. Nu känner jag mig mest sviken och otroligt sårad. Men alla sår läker med tiden, antar jag. Om inte så kommer jag bara sjunka djupare neri det svarta ångesthålet och stanna där tills jag inte kan andas längre. Det vill jag inte. Jag vill skratta och vara glad, det är meningen att detta ska vara den roligaste veckan i mitt liv. Men jag känner helt enkelt ingen glädje för tillfället. Den har han nämligen gett till någon annan.
Skjut mig för fan.

Hemma igen och 3 dagar kvar

Kom hem igår från världens underbaratste resa någonsin. Har inte tid att skriva mycket mer om den just nu eftersom jag är i Lomma hos Victor (måste ju visa kollektivet att jag fortfarande lever). Jag lägger upp lite bilder imorgon.
Annars sedan jag kom hem så har jag:
- Sovit
- Ätit
- Solat och varit på stranden
- Varit hos Lange,  Ola och Victor
- Gjort Cambrigdeprovet, den muntliga delen
- Handlat studentpresent till Emma
- Blivit sårad och känt mig lurad
- Gråtit
- Packat upp
- Blivit tröstad
- Tagit studentfoton i Toves fotostudio
- Blivit kallad till intervju på MAH:s tandläkarhögskola. OMG !!

RSS 2.0