Världens bästaste storstadssemester med underbaraste Nh06n

  

Resan tog sin början på Malmö C. Peppade som fan trycke jag, Annie, Camilla, Julia, Rebecca och Henrik in oss i vår så kallade ubåtshytt. Det var skratt, fotsvettslukt och en outhärdlig värme. En båtresa med gajol-shots och fönstershopping. Nådde Berlin på torsdagsmorgonen.



Efter vårt tågbyte blev det en färd jämte den s.k Nilen på Berlingmuren på väg mot den tjeckiska huvudstaden. Vi roade oss måttligt på tåget, de flesta var rätt sega efter de nattliga äventyren på båten så det blev ingen musikalstämning direkt. Vi sov, åt och läste mest.

  

Väl i Prag så blev det shopping. Palladium, ett gigantiskt shoppingparadis på fem våningar var första anhalten efter lunch. Under de följade dagarna blev det mycket mer shopping, hehe, men även en hel del turistande. Vi besökte bl.a. Gula marknaden där vi prutade och handlade billigt. Blev även introdcerade till "Lacoste". Inget vi köpte dock, inte vår grej.



En bild säger mer än tusen ord. Vi hade 13 grader och REGN varenda dag! Vi hade iofs tur på kvällarna då det var relativt torrt, så vi slapp ju regnkläderna på nattklubbarna. På bilden är vi på väg mot Karlsbron.

 

Här är vi i de judiska kvarteren. Det första huset är en synagoga. Det roligaste den dagen (fredagen) var att vi inte förstod vad det var för dum judisk högtid som gjorde att kyrkogården var stängd.. Haha, nu vet vi iaf varför vi går NV och inte SH..

  

Sight-seeing. Det första huset är mest fint att titta på, de andra två bilderna föreställer Karlsbron och tillhörande torn.

  

Det känns som om det enda vi gjorde i Prag var att äta och dricka.. Och det stämmer. Typ xD Men såg även astronomiuret (tillsammans med x antal andra) och så tittade jag och Julia på museet på huvudgatan.



Här är vi på tågstationen på vägen hem till varma (!) Sverige igen. Efter en obehaglig incident på vägen dit så var vi rätt paranoida allihop.. Jävla ficktjuvar, och var är polisen när man väl behöver dem?

  

På tåget hem hade vi det mest livat kan jag lova. Det var skratt, brottning, falsksång, tårar till böcker, frukt-, choklad-, drickyoghurt- och vattenstunder och lite till. Kul hade vi iaf :)



Practical joke på Berlin Hauptbahnhof - vi gömde klassens bagage.. Haha, de fick lite panik då de varken såg oss, bagaget eller tåget. De trodde nog att vi stuckit med deras väskor.



I ubåtskupén på hemvägen. Manne hittade in i vår lilla skuff, antar att det var lite fräshare inne hos oss eftersom vi i princip var ett tjejrum (Niklas var enda undantaget).

Annars? Det finns ca 500 bilder till som jag inte har fått ännu, men jag lägger upp mer när jag får dem. Men vad har vi mer gjort? Hm, vi gör en lista:
- Druckit sambuca
- Ätit världens bästa gulash
- Sågat Duplex (som är en nattklubb men låter som en kondom)
- Haft världens roligaste förfest i vårt lilla hostel-rum
- Provat cirkuskläder
- Dansat
- Lärt mig älska mina regnkläder
- Varit på strippklubb
- Osv

Vilken resa alltså.. Ni skulle följt med, roligare får man leta efter. Det enda som jag funderat på att är jag tycker det är synd att Nh06n var tvugna att åka till Östeuropa för att riktigt lära oss uppskatta varandra.. Fast bättre sent än aldrig, inte sant? Hoppas att vi klarar oss efter studenten också bara, vill inte att alla försvinner (även om man vill behålla vissa mer än andra).

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Uppdatering! :D

2009-06-03 @ 18:59:02
Postat av: Julia

Vi hade det verkligen jätteku, eller hur? :)

2009-06-03 @ 21:41:43
Postat av: Stella

det var underbart!

2009-06-03 @ 21:58:45
URL: http://stellapolaris.blogg.se/

Här skriver du din åsikt:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ingen reklam, tack!

Trackback
RSS 2.0