Vad som svider mest

Det jobbigaste med pausen från pojkvännen är garanterat svartsjukan. Det är en ny känsla för mig - jag var aldrig svartsjuk på någon annan under tiden vi var tillsammans. Jag var fullkomligt säker på att det bara var mig han hade ögon för. Men nu, under den här dumma paus-historien, så måste jag förstå att det finns andra tjejer därute, andra som han kan tycka om, falla för.
På ett sätt vill jag inte veta. Jag vill leva kvar i min lilla bubbla där allt mellan mig och honom är det bästa möjliga. Men nu när det kom till nyårsfirandet så har allt verkligen blivit pannkaka. Big Bowl för hans del blev inställt, och jag ångrar mig något så förfärligt. Han ska bort nu, han ska inte vara med mig, det är inte honom jag får ta med mig hem. Och vem kommer han spendera natten med? Jag kan inte säga något, det är hans val, men herregud vad ovissheten svider. Men iofs, hellre det är ett slag i ansiktet. För det hade kännts precis som det om han berättat att han träffat någon annan.
"Måste du veta allt? Måste du acceptera allt också?" Den frågan ställde han mig. Och svaret är nej och ja. Jag måste inte veta allt, men det jag vet måste jag acceptera. Jag är ingen bitter månniska, har inga planer på att bli det heller. Men att veta att han ska vara med någon annan, sova hos någon annan (även om det bara är en kompis) så är det inte jag. Och det är hemskt. Själv är jag ensam ikväll och inatt. Får väl drömma sött om honom istället och hoppas på att han inte glömmer bort mig fullständigt...

Större !!

Myggbettet har växt till 14cm. Jag kommer dö!!

Nyårsafton, myggallergi och ensam vid tolvslaget..

Jag har dragit den enkla slutsatsen att jag är allergisk mot myggor. Nämnde ju att jag fått ett myggbett på låret för någon dag sedan, det sjuka är ju att hela låret har svullnat upp! Det kliar som fan och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Igår syntes det igenom mina leggings, haha, hade en stor fet bula ca 12cm i diameter mitt på låret ju... Vad ska jag göra åt detta? Ser ju konstigt ut..

Hm, men till något annat. Idag är det nyårsafton, hör och häpna! :) Ska spendera kvällen med släkt och vänner på Big Bowl, dock så tar det slut strax innan 12-slaget och då hade ju jag tänkt dra vidare. Fast det verkar inte bli som jag ville.. Hade först tänkt möta upp John och Sophie, men de ska tydligen lämna stan för ikväll. Ola hade jag också gärna träffat, men eftersom jag inte kunde ge ett exakt besked till honom så ska han också iväg.. Bägge mina pojkar lämnar mig alltså. Men av dem som ska med och bowla så finns det ju en del i min ålder och strax över, får helt enkelt hoppas på att de vill dra vidare, jag vägrar nämligen att komma hem och lägga mig kl 12 ett nyår. Nej!
Men då är ju frågan - vart ska man gå? Hm, många ställen har ju 20 i dörren, men det bör väl gå ändå.. Förra året spenderade jag på Slagt och då hade jag ju inte ens fyllt 18. Får se om jag har samma tur i år :) Annars så vet jag att Deep på Amiralsgatan har 18 i dörren. Kanske får dra dit? Får väl se, helt enkelt.

Nyårslöften då.. Jag brukar inte skriva sådant faktiskt. Någon gång har jag sagt att jag ska bli en trevligare människa, men folk har sagt till mig att jag lika gärna kan ge upp det för jag kan tydligen inte ändra på mig xD haha. Så därför blir mitt "nyårsförslag" - ha kul i år. Det låter som en bra plan för det ska ju hända så mycket nu 2009 :) Student, resor, ny skola, nya människor och upplevelser. Känner att jag har ett bra år framför mig.

Men iaf - Gott Nytt År till er alla. Ha det så trevligt ikväll så ses och hörs vi nästa år :D

Fint, inte sant? Tänkte se raketerna vid Värnhemstorget ikväll. Var ska ni?

Australia

Var på bio med Amanda igår. Ännu en tjejkväll med massa skitsnack och alldeles för mycket socker :) På schemat stod Australia på Royal. Väldigt bra film, måste jag medge. Den var minst lika bra som Pearl Harbor, om jag får säga det själv. Det var spänning, kärlek och en massa kossor, haha. Amanda satt som klistrad hela filmen, hon glömde tom att äta upp popcornen som hon tjatat om halva kvällen. Hon kom också med en massa småkommentarer med jämna mellanrum, den vanligaste var nog "Stella, visst är han snygg!!", haha. Jag var verkligen helnöjd iaf, ni borde se den ni med :)

Hugh Jackman och Nicole Kidman.. Sött par som förhöjde filmen :)

Hm, något har blivit fel..

Gissa vem som har ett fett mega-myggbett på låret? Jo, jag! I december.. Hur gick detta till? Känns som om alla myggor borde ha dött vid det här laget, men jag med min ovanliga otur lyckades väl hitta den enda levande myggan i hela jävla Norden. Fan, vad det kliar..

Mitt jullov hittills

Kan man ens kalla det lov? Hm, har ju bara jobbat och jobbat...
Men men. Annars i mitt liv? Jo, jag har missat en massa utekvällar med diverse vänner, min säng är tom om nätterna (ensamhet är inte min grej), jag verkar ha blivit bortglömd av folket, skolan närmar sig igen och sist men inte minst - nej, kommer inte på något..
Det känns som om jag har missat något. Jag vet inte vad. Men allt är bara konstigt. Jag vet vad jag behöver - vet dock inte vad jag vill.. Sen så är jag ju kluven som vanligt, men det är jag ju van vid.

Sillen turned 52 :)

Och detta skulle firas med  släktkalas. Pallar inte skriva allt, men höjdpunkterna var väl:
Sonya - "En dildo, det är väl ett sånt där dataspel??"
Valeria - "En dingo? Aldrig hört!"
Hajen - "Pratar dem om en dindo?"
Sonya igen - "Jag har alltid trott att det var en såndär seriefigur"
Sillen till Valeria - "Morsan, en dildo är en såndär låtsassnopp"
Valeria - "Vad sa du, jag hör inte"
Sillen - "Vad fan, kom så ska jag rita en"

Släktkalas, yes indeed.
Det var även god mat, mys med katten, ännu godare tårta, lite för mycket vin för vissa och sedan en och annan brottningsmatch mellan Lilleman och Danilo. En lyckad kväll alltså :)

  Sillens lille systerson.. Dem är rätt lika, fast just nu ser Musse lite dragen ut.. Myspys på Sillens femmtiotvåårsdag
Vad kan jag säga? Det är inte ett riktigt släktkalas om inte minst två är med i en fajt :P Danilo, Danilo.. Haha. Haha, släktdragen är ju slående..

Jag tänker alltid på "Mitt stora feta grekiska (serbiska??) bröllop" när det kommer till min släkt.
Undrar varför, haha.

Tomheten överraskar

Idag är det den 25e december - dagen efter julafton. Visst är det kul att man går och längtar efter julen hela året och sen så kommer den flygande, men samma kväll så tar det lika abrupt slut. Tomheten är överväldigande. Vad ska man nu längta efter? Nästa lov? Födelsedagen eller kanske studenten? Hm, men det är ju ändå julen som är speciell.. Men nu är det slut iaf, fast den nya nedräkningen har börjat, bara 364 dagar kvar tills nästa gång ;)
Hade ni en bra julafton då? Fick ni något fint? Själv inkasserade jag ett antal presentkort, lite hudkrämer, ett smycke från Thomas Sabo (min namne, haha), morgonskor och lite annat smått och gott. Var helnöjd med kvällen faktiskt. Fick köra hem dock, vilket betydde att jag höll mig nykter. Inga problem alls, är itne mycket för att dricka, men nu imorse när jag vaknade så kändes det som om jag hade världens baksmälla. Förstår inte alls vart det kom ifrån :S
Men men, idag så bär det hem till farmor igen för att äta lite mer och sen så ska jag se om jag får tag i Ola, han är skyldig mig en julklapp..
Vad har mer hänt i mitt liv då? Jag har läst ut Twilight-kvartetten nu.. Herregud vilken ångest jag fick! Vad ska jag nu läsa? Vad är tillräckligt bra för att ta vid där mitt läsande slutade? Behöver något nytt iaf, och det är fort! Måste ha en bok på nattduksbordet, om inte för att läsa så iaf bara för att titta på den.. Men ångest, som sagt. Får alltid det när en bra bokserie tar slut.. Har någon något bra tips?
Men nu så ska jag lulla vidare.. Missade att säga God Jul till er, så Det får bli Gott nytt år istället!

Ps- har hittat världens mest självupptagna och utseendefixerade blogg. Har kollat in den innan, men det är inte förrän nu jag ser själva helheten.. Ingen kritik så, man ska väl skriva om det man gillar, men herregud, man får dra en gräns någonstans... Ds

Bambi indeed..

Var på Kockums med Ola idag. Åkte skridskor med de andra småbarnen :) Och ja - jag trillade.. Slog i höften och vänsterhanden.. Hm, då var det mest kul, men nu efteråt gör det ont som fan :/ Blåsa, någon?
Nej, men nu så ska jag till farmor och fira jul, får skriva mer senare..

Julmys med MandisPandis

Kände att det var dags att umgås med Amanda lite. Det var sjukt länge sedan det bara var hon och jag. Det blev shopping, fika på Smaklöken och sedan mer ångest i diverse olika butiker. TIllsammans tog vi sedan bussen hem till mig för att hon skulle prova skidkläder som hon skulle låna :) Det var en väldigt trevlig dag, bara hon och jag.
Träffade också John imorse. Spänt vissa stunder, otroligt avslappnat andra. Vi bytte julklappar och pratade lite. Senare mötte jag även Emma för en snabbis (inte en sån!) för att ge henne hennes julklapp. Skitungen åker ju till Norge imorgon för att fira jul där. Dumma henne som lämnar mig på detta viset! (Men hon kommer iofs hem på söndag igen, haha).
Dett har varit en bra dag iaf, ska väl sätta mig och äta lite chocklad snart och sända iväg en tröstande tanke till Ola.. Han har nog itne haft en rolig dag, stackaren. Han kan få smaka på chokladen om han vill :)

Vi hade det trevligt idag, haha. Massa skitsnack, precis så som det ska vara.. Finfina julbelysningen inne på Triangeln :) Trött, gumsan? Mmm, detta ska jag smaska i mig ikväll i min ensamhet..

FAN!!

Vaknade med ett lätt oroskänsla nyss.. Klockan är 07,22 en söndagmorgon (på mitt nyanlända jullov) för att minnas att jag glömt att lämna in min kemibok. Fan, fan, fan!! Har mejlat Jenny och försökt övertala henne att inte skicka en mardrömsräkning på 500 spänn, men jag vet ju inte om jag lyckats få henne att ändra sig.. Men fan då.. Min ekomomi klarar inte av sådana här tabbar..

Lördag

Det känns som om jag borde skriva något vettigt. Vet inte vad, dock. En lista?

- Skolavslutningen var konstig
- Fika med tjejerna på nya stammisstället Lilla Kafferosteriet
- Inga skridskor, det var fan stängt..
- Städade badrummet
- Middag ute och sedan film
- Sov alldeles för lite
- Jobb hela satans dumma lördagen med en massa skrikande människor
- Mer film, Han-i-pottan III och Love Actually
- Funderar på att lägga mig nu, huvudet snurrar av alla glöggångor..
- Mer jobb imorgon..

Det var mitt jullov hittills. Underbart, inte sant? Hur har ni det?


Hon snodde mitt paraply på vägen till fikan.. Men hon fick hålla det lite :) Mm, smaskens! Vi är ledsna över att vi inte får ses varenda dag nu under julen.. Jävla Jämtland!! Hm, julia verkar inte lika ledsen, hon ska ju till Gbg och nåt annat påhitt.. Haha, men bio när du kommer hem!

Kattfan.. igen



Lovade att lägga upp den konstiga bilden på kattfan också..
Ska katter ligga såhär??

Snyggast pepparkaksalster?

Det hela slutade ju med att jag fick baka själv :) Med bara två pepparkaksformer hemma så fick det bli Eva & Adam. Känns lite konstigt och fel att ställa upp i tävlingen själv imorgon, men jag vill ju inte komma tomhänt.. Men iaf, jag fick leka lite med en kladdig deg och stöka till ordentligt i köket, så resultatet blev ju uppenbart lyckat! (Jag har dock aldrig påstått att jag är nån estet, varför tror ni att jag gör NV?) Att jag sedan är klar med min kemi gör ju inte heller saken sämre.. Lovet närmar sig med stormsteg och imorgon är det skridskor som gäller! Glöm inte!

Kolla mitt alster! Haha, lyckats ändå, men det är inte kul att baka ensam..

Detta är då mitt halvfärdiga bidrag till tävlingen.. Eva & Adam med tillhörande äpple :)

Inget pepparkakshus i år..

Ändrade planer - vi kan inte vinna i år eftersom det inte blir något pepparkakshus av diverse olika anledningar.. Men jag ska inte deppa ihop för det, har köpt deg och tänker ändå spendera eftermiddagen med att kladda ner mig själv med rosa glasyr, haha. Har också lovat att baka vars en pepparkaksgubbe till John och Ola (fast ha inte för höga förhoppningar, pojkar), får se hur den historien slutar..
Tänkte jag vara så pass produktiv genom att göra klar min kemi medan jag väntar på att mamma ska komma hem, men när jag sätter mig vid skrivbordet, vem kommer inte då och vill kela lite..? Hm, ni kan ju gissa.. Får se hur mycket jag får gjort idag, haha.

Först så skulle han ju tvunget upp på skrivbordet.. Sen så ville han ligga och kela också.. Hur kan man motstå honom??

Unnar mitt ett avbrott..

Nu här, mitt i sista stressen, så ser jag ljuset! Jag har absolut ingen julkänsla i kroppen, men det är som om jag kan lukta mig till ledigheten!
Idag så hade jag min absolut sista lektion för terminen. Det var idrott, näringslära, alltså inget att hurra för, men det var inte jobbigt iaf. Vi hade också lite julmys med clementiner och pepparkakor :) Nu så sitter jag här hemma däremot och skriver på min ABSOLUT sista inlämning i kemi B! Detta är ett riktigt hallelujah-moment, ni anar inte.. Det är lite jobbigt att ha den så här nära lovet, man har ju verkligen ingen lust eller ork i kroppen.. Men snart så är det slut! Wihoo!
Imorgon så är det dags för det årliga pepparkaksbaket :) Camilla och Annie kommer och vi skall baka det vackraste alster Einar H. någonsin skådat! En homer, kanske? Eller varför inte ett bord i naturlig storlek? (Eller nej, Camilla, dålig idé - jag har inte en så stor ugn, haha). Men det skall bli vackert! Ska fota massor! Haha. Och på fredag är det sedan julavslutning, kröning av pepparkakshusmästarna (så klart mitt lag!), fika på Kafferosteriet eller dylikt och tillsist så blir det skridskor på Kockums :) Be there! Vi samlas mellan kl 12-13 eller nåt också så åker vi tills vi faller isönder, haha. Jag har inget att skryta om heller, jag åker fan värre än Bambi.. Men det ska bli kul, och ju fler desto roligare. Ses där!
Men nej, kemin kallar.. Men snart så är det slut!

Såhär kommer jag att känna mig på fredag. Vill ni skratta med (åt??) mig så ses vi på Kockums :)

Tävling!



http://sensuellt.blogg.se/

Självinsikt

Tror att det har börjat sjunka in.. Jag är inte med honom längre, det är bara jag nu. Ensamheten sköljde över mig och överraskade mig fullständigt. Vad ska jag nu göra? Det har varit vi två så länge att jag inte vet vad jag ska ta mig till nu när allt har ändrats. Satte på radion och SOS med Abba var den första låten som spelades. Kom fram till att den beskrev slutet på vår relation väldigt bra.
Nu så ska jag prova det s.k roliga singellivet ett tag (fast jag undrar hur jag ska få tid med det faktiskt). Hoppas att jag hittar tillbaka till honom senare, men som nämnts, just nu så ska vi nog prova på att vara ifrån varandra ett tag, hur mycket det än svider..

Where are those happy days,
They seem so hard to find,
I tried to reach for you,
But you have closed your mind,
Whatever happened to our love?
I wish I understood,
It used to be so nice, it used to be so good,

So when you're near me,
Darlin can't you hear me?
SOS
The love you gave me,
Nothing else could save me,
SOS
When your gone,
How can I even try to go on,
When your gone, though I try,
How can I carry on?

You seem so far away,
though you are standing near,
You made me feel alive,
But something died I feared,
I really tried to make it up,
I wish I understood,
What happened to our love?
It used to be so good

Jordbävning? Här?!

Det har tydligen varit en jordbävning här i Skåne med epicentrum i Tomellilla imorse. Jag hörde inte ett smack, sov som en stock för en gångs skull, men jag har hört ryktesvägen att hus etc. har skakat ordentligt.
Hur kommer detta sig? Vår närmasta plattgräns går väl genom Island? Hur kommer det sig då att en jordbävning, med ett utslag på  ca. 4,7 helt plötsligt drabbar oss här nere? Jag är konfunderad, måste jag erkänna.

Någon av er som kände av skalvet?

Enligt denna utomordentligt noggranna (?) karta så bör ju inte just Sverige drabbas av ett jordskalv.. Vad kommer näst, ett vulkanutbrott..?

Slutet på en kärlekshistoria?

Jag vet inte. Men om en paus kallas ett slut så är det väl det.. Vi hade det dock bra så länge det varade, och allt slutade som de vänner vi alltid varit. Kommer alltid att älska honom..

Det var underbara tider..

Jag har aldrig läst franska..

.. men nu funderar jag ju nästan på att börja! Titta själv, haha

Men fan då..

Allt blir verkligen skit när samvetet och kroppens behov ställs mot varandra.. Det blir fel vad man än väljer :/

Jag vill bli uppvaktad, älskad och favoriserad. Jag vill INTE vara en sån man ringer bara för att man är full och kåt! Det gör mig ledsen, särskilt när samma kille nekat mig förut pga diverse olika anledningar.. Egentligen så spelar det ingen roll, för varför ska vi börja umgås igen? Hmm, det handlar nog mest om sättet han sa det på.. Idiot. Men varför är det alltid lika svårt att säga nej till just honom? Är stolt över att jag lyckas, han har sårat mig för många gånger, men av någon jävla anledning så svider det alltid lika mycket.
Vissa pojkar är bara problem.. Tur att jag har min favorit iaf <3

Camilla turned 18!

Och det skulle firas med hennes första lagliga drink på Möllan :) Efter man har fyllt 18 så sätter man nämligen inte sin fot på Golden.. haha! Men kom in på Maskot iaf, trots att det var 20 i dörren. God cider, drinkar, gratis nachos och en massa skratt och skitsnack. Vidare till KB och Choklad, ändrade oss dock och stack tillbaka till Möllan och L'Angelos. Lyckad kväll, eller hur tjejer?

Hennes första lagliga drink hällde hon i sig på Maskot på Möllan :) Nya favvo-drinken: P2. Smaskens! 
 Eftersom vi fick byta bord två gånger så bjöd personalen på nachos :) GIssa vem som blev överlycklig? Rolig bild, haha. (Kvällen har bara börjat!) Julia gömde sig när Annie började prata med konstiga röstan xD Jag tror att hon blev nöjd med kvällen faktiskt :) Detta får vi göra om, tjejer!

Veckans citat

Citerar Olas mamma: "Stella ringer, Ola springer"
Tror att hon har rätt xD

My heart is beating "Benassi"

Ooh, det var underbart! Ni som missade Banassis spelning på Slagt borde skämmas! Otroligt, haha. Emma och jag stod på listan och kom in rätt fort, sen så flyter minnen ihopa xD Men det var välidgt roligt, kan jag lova! Det var allt som en danskväll med tjejerna brukar vara - dans, musik, svett, flygande hår och en bas som gör att man ryser behagligt i hela kroppen... Och tjejer - Slagt har bäst ögongodis i stan.. Träffade en del kända ansikten också; Knotan, Pontus, Victoria och även min lilla kusin Madeleine :)
Kanske ska sammanfatta vad mer som hände?
- En kille klämde Emma på röven
- Tre gånger blev jag stämlpad på foten av stiletter
- En sliskig kille/man tafsade konstant, urk..
- Dansade med en väldigt söt kille, kom sedan på att jobbar i affären brevid den jag jobba i, haha..
- Femtioelva glasbitar under skon
- Tjugo svarttaxichaufförer på ett och samma ställe är inte dåligt
- Kom fram till att ID-kort i behån är dåligt..
- Kom även fram till att man borde ha mer än nylonleggings på sig i december
- Emma tyckte att låren dallrade i takt med basen (jag delade hennes uppfattning, haha)
- Jag hörde låten "Bag in a box" eller vad den nu heter för första gången.. Kass

Men kvällen var så himla lyckad! Avslutade den med att skicka ett sött sms till min sovande sötnos och sen så kröp även jag ner för att sova någon gång efter klockan 4.. Underbart... Emma!! Detta får vi göra om!! :D

Here he is.. The one and only!

-Hjälp, någon?

Har muntliga nationella i matte D tisdag nästa vecka.. Brukar inte innebära så stora problem just i matte, men eftersom det är nationella så finns det inget facit och jag får inte heller be läraren om hjälp. Finns det något annat mattesnille där ute som känner för att hjälpa mig? För tillfället har jag fastnat på Newton-Rapson-metoden eftersom jag inte kan derivera en viss tangens-funktion.. Snälla söta rara?

11e december

Idag har det hänt en massa saker :) Lilla mamm fyller 45 år idag och det ska firas med släktkalas om en liten stund. Jag har även fått sovmorgon, varit hos tandregleringen (ska dit om fyra veckor igen, för det har tydligen dykt upp mer problem med den satans tågrälsen), köpt tårta, skrivit julkort till Nya Zeeland och så har jag varit på UMAS och labbat med min kära klass. Produktiv dag, inte sant? På labben så fick jag inte jobba med Ata och Anna som jag hoppades på, Jenny hade satt ihop tvångsgrupper åt oss.. Men jag klagar inte, fick ju istället spendera en ytterst händelserik eftermiddag i Mannes sällskap. Det gick faktiskt väldigt bra.
Ikväll ska jag också se om jag kan smita ifrån släkten ett tag och köra till Mobilia. Det är ju klubbkväll! Tänkte se om jag kan hitta lite fler julklappar, och om jag får lite rabatt på köpet så är väl inte det helt fel heller?
Just nu så är jag ganska seg, måste jag erkänna.. Det har varit en lång dag (hmm,  vecka/månad/termin/år??) och jag är helt slut. Men det börjar iaf ljusna, igår hann jag t.o.m kolla på Grey's! Haha, lucky me..
Men släkten kallar, får väl leka social en stund..
Och en sak till! (Bara för att den är helt jävla onödig xD) Tanten brevid mig på bussen idag luktade svett och granbarr. Mysko kombination, inte sant?

Grattis till lilla mamma som fyller 45 år idag. Det är inte så farligt, haha, nu är det ju bara ett år mindre kvar till pensionen..

Bilder?

Det slog mig precis att jag var bättre på att lägga upp bilder innan... Nu så fotar jag faktiskt inte så mycket, har alltid kameran med mig med den kommer inte upp ur väskan så ofta.. Hmm, kanske får göra något åt det? Något favoritmotiv ni vill ha i repris? Haha

Kanske borde uppdatera?

Nu sitter jag i mediateket på skolan och bara ANDAS!! Nationella provet är, efter nästan fyra timmar, skrivet och inlämnat. Så nu är iaf den delen avklarad, kanske borde ge mig på MAS-labben..?
Hmm, annars i mitt liv då? Julen närmar sig, jag ser alla ljus, men känslan har än så länge vägrat infinna sig! Tror att det beror på all stress.. Ska försöka sova mer och knapra mer B-vitaminer, det ska tydligen hjälpa.. Annars så har jag mest en sak på huvudet - Benny Benassi på fredag :D Emma och jag pratade igår, och hennes största problem var vad hon skulle ha på sig, haha. Iofs så gäller detsamma för mig, haha. Antar att det är "typiskt tjejer". Men jag längtar iaf, det ska bli så himla kul!
Var och klippte mig igår också, förresten. Vill ju ha längre hår, men jag kände att jag var tvungen att bli av med det gamla och slitna innan jag kunde börja om på nytt. So here I am med en ny frisyr :) Eller ny och ny, typ uppdaterad bara :) Var på yoga också igår. Emma skulle följt med men ångrade sig, John har stukat foten och Ola vägrar stå och svanka med människor han inte känner.. mes, haha. Det slutade med att jag åkte iväg själv iaf.
Idag blir nog en ganska seg dag.. Sitter kvar i skolan för tillfället för, hör och häpna, det är dags för skolfotografering! Lite konstigt att det är så sent bara, särskilt med tanke på att skolkatalogen kom ut för snart två veckor sedan, haha.. Men det blir nog bra. Någon som vill ha ett litet kort? ;)

PS - fortsätt gärna att svara på inlägget till min redovisning.. Behöver era åsikter!

Är killar kåtare än tjejer och varför?

Om detta ämne ska jag på måndag hålla ett föredrag. Måste påpeka att jag inte har valt själv, haha, vi fick dra lappar :P Men jag är ändå rätt taggad. Vet dock inte hur jag ska börja.  Funderar på att inleda med att tjejer har en "av-och-på-knapp" och därför måste killar vara konstant på för artens fortlevnad.. Typ, haha. Men hur ska jag fortsätta sedan? Tacksam för era åsikter..Är påståendet sant? Varför är det så? Eller är det helt annorlunda?

OMG!!

Omg, omg, omg!
Ångesten är som bortblåst! Nu har jag något att se fram emot!
För gissa vem som står på gästlistan till Benny Benassis spelning på Slagt på fredag?? JAG!!

[Push me
And then just touch me
Till I can get my
Satisfaction]
 lalala.... haha

Arrgh!

Sååån mensvärk.. Döda mig..
Ni killar hajar verkligen inte, "Det är väl inget".. Ha! prova själva så ska ni få se.. Kommer sen, ska knapra lite ipren bara.. Och kanske en kaka att tröstäta?

Jepp, osså var det dags igen.. Hemska smärta.

Ångest

Som en underbar tjejkompis sa för att stödja mig: "När det gäller kärlek måste man vara självisk".
Så sant. Men hur lever man upptill detta? Det är meningen att jag ska må bra, det är ju det första jag ska prioritera, men samtidigt så vill jag ju att alla andra ska vara glada med mig. Det fungerar inte om jag måste sätta mig själv i första rummet.
Just nu är "ångest" det jag lever på, det som syresätter mig och håller mig igång. Det känns som om jag inte kommer ihåg hur det är att leva utan. Hur var det när allt var sorglöst, pirrigt och typ rosa?? Jag har nästan glömt, tro det eller ej..

En kyss i småregnet vid en lyktstolpe.. Och vilken kyss sen! Det är ett av mina glada minnen. Finns det fler? Kan jag få fler? Hur, när var i så fall? Herregud, min hjärna går på högvarv just nu.. Vet inte vad jag ska göra..
Får jag vara självisk? Bör jag?
Kanske.

Trött?

När vet man att man är för trött för att vara uppe längre? Jo, när man håller på att lägga in tampongerna i kylen tillsammans med de andra nyinköpta varorna.. Är jag så trött just nu?
- Jepp. Ska nog sussa nu.. Nattinatti

Mina kära klasskamrater

Lovade att de skulle få ett helt eget inlägg på min blogg ju!!
Camilla, Annie och Julia
(Eller kanske ludret, ryssen och självmordsbombaren??)


Tji fick jag..

.. för att ha påpekat Johns inaktivitet på sin blogg! Som svar får jag att här också är tomt.. Visst, lite kanske, men jag har iaf två (eller kanske fler?) bra ursäkter! Sjukdom och skola, kallas dem..
Idag gjorde jag iaf mitt sista mardrömsprov i fysik. Trodde att det skulle gå åt helvete med tanke på hur lite jag pluggat till det, men det löste sig faktiskt :) Hmm, eller det tror jag iaf, kände inte alls att jag fastnade på något speciellt, men mina uträkningar kan ju ha blivit hysteriskt fel ändå. Men vi får se, min ångest har iaf försvunnit för eftersom provet är skrivet så kan jag inte påverka det längre.
Lunch i stan med Emma förljde. Har inte spenderat kvalitetstid med henne på evigheter! Sen så lullade vi runt i lite olika butiker också :) Inne på Apoteket gjorde vi nog våra största fynd, haha. Hemlis dock. Var också på Infoteket vid Triangeln, fick lite fakta om Köpenhamns Universitet, de har liksom lägre intagning både på tandläkarlinjen och för sjukgymnast. Haha, visst hade det varit kul om hon och jag skulle gå på samma skola typ fem år till? Trevligt :)
Just nu sitter jag och funderar på om jag ska vara flitig och plugga matte eller inte. Kan inte påstå att det lockar direkt, men eftersom jag förmodligen inte hinner mer i helgen och nationella är på onsdag så kanske jag borde börja..? Vettefan, finns ju så mycket annat roligt här i världen!

Hmm, okej, reklamdags. Louise har skaffat blogg, för att göra henne glad kan ni väl besöka henne? (Så slipper jag höra en massa tjat, haha).

Min kväll ska jag iaf spendera med Ola. Vet inte vad vi ska hitta på riktigt, blir väl en kass film om han får bestämma.. Fast iofs, han snackade något om ett kalas också, så det slutar väl med att han dumpar mig för nån gammal släkting.. Imorgon så blir det iaf jobb och kvällen/natten ska jag vara i Bara hos mormor och morfar. Dags för årliga lussebullebaket ju! Gillar inte att bryta traditioner. Är folket snällt så kanske jag bjuder er nån dag ;)

Namnam :)

Onsdagsfika

Barista under en gasolvärmare med en filt och en stor chai. Det var längesedan. Varför joinar jag inte gänget nere i stan då? Jo, för att jag inte har tid! Hemska skola.. Jag har inte hunnit träffa folket sedan en bit in i oktober. Det är typ länge sedan.. Men inget att göra åt. Får försöka göra dem sällskap en dag längre fram..
Glöm mig inte och säg till Roger att jag INTE undviker honom! Har liksom mest haft annat på hjärnan bara..

Tisdag + onsdag

Igår var det en seg dag i skolan igen. Kom dit kl 8,10, men första lektionen var inställd så jag fick sitta och titta i taket tills 10,20. Segt, men jag överlevde. Efter lunch så var det svenska. En massa redovisningar, men de var roliga att lyssna på, särskilt Johannas, haha. Efter det förljde olika diskussioner i helklass. En av frågorna var "Ska man ha rätt till fri abort?". Alla var för förutom Svenne. Haha, han fick nog några elaka blickar innan han fick en chans att förklara sig. Det var rätt logiskt  det han sa:
- Det är oansvarigt att ha sex utan skydd, blir det ett barn så får man ta konsekvenserna.
Klassen svarade:
- Klart att man skyddar sig, men olyckor kan ju hända!
Svenne:
- Är man så jävla sugen så får man väl använda andra hålet!
Asgarv xD

Fick skolkatalogen också idag :) Tung som fan, men det gör inget, den kommer få mig att skratta ett bra tag framöver.. Kan ju alltid ta ock garva åt min klass på Einar H, eller varför inte åt vår styrelse med den halv-pimpade rektorn i mitten? Haha.. Kul :D

Tadaa!!

På kvällen så var det dags för Mamma Mia! på Arenan. Det var precis som jag kom ihåg föreställningen från London :) På våra biljetter så stod det att vi fått platser på rad 10. Helt okej, tyckte jag, då ser man ju ansiktsuttryck på skådespelarna etc. Men det var inte rad 10-10, utan rad 10 på andra parkett! Så det blev rätt långt bak ändå. Synd, jag som behöver glasögon och ser som en mullvad missade ju en del, såg tex knappt skillnad på de tre papporna xD Men det var bra ändå, tur att jag inte hör lika dåligt som pappa, haha. Jag var helnöjd iaf :)

Idag är det iaf onsdag. Klockan är halv 2, dvs att jag borde ha idrott nu. Men jag mår inte bra tyvärr. Ont i halsen, täppt i näsan och feber gör att jag inte kan stå rakt. Lyckades som tur var iaf köra till och från apoteket utan att köra av vägen.. Parkerade t.o.m bilen snyggare än vanligt, haha. Men som sagt - är hemma idag, konditionsträning känns inte som en särskilt bra idé just nu.. Ska sova lite nu,sen så får jag se om jag pallar plugga lite senare, just nu orkar jag knappt sitta vid datorn..  

Únderbar grammatik (men vi går ju inte Sh, haha)

Louise säger:

sötnöt o bimbo mysa när bimbo kunna prata normalt o inte riskerar att smitta sötnöt. Låta som kråka just nu

Stella säger:

haha, okej

Stella säger:

men du

Stella säger:

jag ska plugga

Louise säger:

oki

Louise säger:

me understando

Stella säger:

höres morgon om du inte svimma säng

Louise säger:

 låta bra plan

Louise säger:

mvg sv btw

Stella säger:

haha


Me love Damien

Har haft en och samma låt på huvudet i flera dagar nu.. Ingen jullåt, nej, utan 9 crimes med Damien Rice. Lyssna på den.. Den får mina nerver att lugna sig lite iaf.. Eller varför inte Cannonball?

1a december :)

Nedräkningen har börjat! Iom att det är december nu, en måndag dessutom, så betyder det att det bara är.. vänta nu, två nationella prov i matte D, en redovisning i biologi B, fysik B-prov i kärnfysik, två inlämningar i svenska C, ett muntligt prov i kemi B och en fet labbrapport om spektrofotometri kvar! Sen så är det jul! Jippie! :D
Och en sak till. Såg att en massa andra  har julkalendrar på sina bloggar :) På ett sätt så vill jag bidra till det hela.. Bakom lucka nummer ett - en chokladbit! Ni får fantisera fram den och känna smaken på tungan. Mumsigt, inte sant? Haha.

Santa Baby.. Är platt som en pannkaka xD

RSS 2.0