Tji fick jag..

.. för att ha påpekat Johns inaktivitet på sin blogg! Som svar får jag att här också är tomt.. Visst, lite kanske, men jag har iaf två (eller kanske fler?) bra ursäkter! Sjukdom och skola, kallas dem..
Idag gjorde jag iaf mitt sista mardrömsprov i fysik. Trodde att det skulle gå åt helvete med tanke på hur lite jag pluggat till det, men det löste sig faktiskt :) Hmm, eller det tror jag iaf, kände inte alls att jag fastnade på något speciellt, men mina uträkningar kan ju ha blivit hysteriskt fel ändå. Men vi får se, min ångest har iaf försvunnit för eftersom provet är skrivet så kan jag inte påverka det längre.
Lunch i stan med Emma förljde. Har inte spenderat kvalitetstid med henne på evigheter! Sen så lullade vi runt i lite olika butiker också :) Inne på Apoteket gjorde vi nog våra största fynd, haha. Hemlis dock. Var också på Infoteket vid Triangeln, fick lite fakta om Köpenhamns Universitet, de har liksom lägre intagning både på tandläkarlinjen och för sjukgymnast. Haha, visst hade det varit kul om hon och jag skulle gå på samma skola typ fem år till? Trevligt :)
Just nu sitter jag och funderar på om jag ska vara flitig och plugga matte eller inte. Kan inte påstå att det lockar direkt, men eftersom jag förmodligen inte hinner mer i helgen och nationella är på onsdag så kanske jag borde börja..? Vettefan, finns ju så mycket annat roligt här i världen!

Hmm, okej, reklamdags. Louise har skaffat blogg, för att göra henne glad kan ni väl besöka henne? (Så slipper jag höra en massa tjat, haha).

Min kväll ska jag iaf spendera med Ola. Vet inte vad vi ska hitta på riktigt, blir väl en kass film om han får bestämma.. Fast iofs, han snackade något om ett kalas också, så det slutar väl med att han dumpar mig för nån gammal släkting.. Imorgon så blir det iaf jobb och kvällen/natten ska jag vara i Bara hos mormor och morfar. Dags för årliga lussebullebaket ju! Gillar inte att bryta traditioner. Är folket snällt så kanske jag bjuder er nån dag ;)

Namnam :)

Kommentarer
Postat av: Louise

Louise snäll = vill ha lussebulle!!!



^^

Tacktack för reklamen

2008-12-05 @ 15:27:37
URL: http://behindmyblueeyes.blogg.se/
Postat av: Louise

Två saker.



1. Bara för att Stella e lång som ett ösregn så betyder inte det att jag är kort. 160 är perfekt, ingen normal människa har klagat iaf ;)



2. Min blogglänk funkar inte!

(Ja, ja klickade på min egen blogglänk för att se om Stellis göra rätt, men det hade hon icke!)

2008-12-05 @ 15:30:54
URL: http://behindmyblueeyes.blogg.se/
Postat av: Becca

mmmlussebullar är gott!

2008-12-05 @ 15:44:42
URL: http://pinkbecky.blogg.se/
Postat av: Tobias

tyvärr inte :( haha

2008-12-05 @ 15:58:27
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Julia

Vad bra att provet kändes okej! Kan ju tyvärr inte säga detsamma, tycket vissa uppgifter var sjukt svåra.

På tal om julbak och julmys. Om du kan och vill så får du gärna komma hem till mig den 18 deccember, vi ska nämligen ha någon lite jul - tillställning här hemma då.

kram

2008-12-05 @ 18:51:36
URL: http://itismedicine.blogspot.com
Postat av: John

Rättelse i sista stycket? =P

Puss

2008-12-05 @ 21:59:37
URL: http://johnboy.blogg.se/
Postat av: Linnéa - Our Way

Åh gott med lussebulle!

2008-12-07 @ 20:33:11
URL: http://ourway.blogg.se/

Här skriver du din åsikt:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ingen reklam, tack!

Trackback
RSS 2.0