Årets julshopping :)

Måste ju följa vissa traditioner - där ingår en shoppingrunda med mormor :) Vart år pallrar vi oss ut i kylan för att köpa julklappar, och i år var inget undantag förutom på en punkt - det var inte kallt! Mysko..
Fick iaf en del handlat, inte allt dock för plånboken strejkade, haha. Men jag ska försöka ta resten den 13e, då är jag ledig igen. Eller typ, har väl en fet kemilabb eller nåt som kan hålla mig vaken om nätterna..
Vad har jag annars gjort i helgen? Hm, jag har träffat mina pojkar lite, spenderat några timmar var med dem. De är bra på att få mig att skratta, på att få mig att glömma min tragiska verklighet lite. Jag får helt enkelt glömma skola och jobb lite och det är så himla skönt. Ola var förkyld dock, så jag aktade mig lite, haha. Tror att han blev stött ;) John däremot fick jag komma nära.. Mysigt.
Nu så väntar mina kemianteckningar. Jag vet att det är söndag (dvs helg) och att det är kväll (dvs att jag borde sova) men jaa, Jenny fick ju fnatt och bestämde sig för att stackars Nh06n ska genomlida ett muntligt förhör i kemi B på tisdag. En viss fröken Sabo har inte pallat börja ännu.. Känner att det är dags nu dock.

Lördag

Känns som om jag borde skriva något.. Kanske dela med mig av mina senaste upplevelser eller varför itne om vad som komma skall? Hmm, problemet är bara att mitt liv är ganska dött just nu (som alltid när man går på nv) och det har inte hänt så himla mycket. Jag har haft mitt sista matte prov i D-kursen iaf.. Nu är det bara nationella kvar. Sen så har jag varit och dansat på Friskis och så har jag pluggat lite till. Men jag ser ljuset! Om tre veckor har ju jullovet börjat :)
Idag så bröt jag faktiskt mitt invanda "jag-har-inget-liv-låt-mig-plugga-ifred" mönster - jag gick på stan med mamma :) Det blev en kort runda. Huvundanledningen till vår lilla trip var ett besök på Thomas Sabo, men vi hann inte dit, haha. Mamma var tvungen att skynda hem för hon och pappa ska iväg till arenan och se Mamma Mia. Jag får inte följa med, tyvärr. Kväll ensam hemma igen. Men det är lugnt, får ha en het dejt med fysikboken istället. Tragiskt.
Men ifa, piggade upp mig själv lite idag efter några besök i de butiker vi hann med. En grå tröja från MQ och sen två par skor från Wedins som hade utförsäljning på allt i butiken. Fast det ena paret, ett par mjuka inneskor från Shepherd's, ska jag få i julklapp, så jag får helt enkelt glömma att de existerar ett tag framöver.

Fick förresten skolfotot hemskickat igår.. Först så tyckte jag att det var lite konstigt för, trots att det snart är december, så har vi fortfarande inte tagit våra individuella foton. Men jag kom till slutsatsen att det var klassfotot - co hdet var det! Bara ett problem, som jag faktiskt finner ytterst pinsamt att erkänna, är att vi ser rätt dänga ut allihopa :D Fast skitsamma, det gör det hela så mycket roligare. Älskar min klass, har gjort det sedan vi började gymnasiet. Synd bara att det snart är slut..

Haha, typsikt...

När jag väl är seriös och skriver ett vettigt inlägg (om politik, hör och häpna!) så missar alla det. Istället så kommenterar alla vad jag ska bli när jag blir stor istället xD haha, får väl anta att även det är okej. Folk verkar ju bry sig om min framtid iaf :)

Livet på NV på Einar H.

Stella säger:

såg du housewives igår? jag missade det


Louise... säger:

nä, ja spelade in de, har inte sätt det än


Louise... säger:

guud vad upptagna vi e. vi har inte ens tid för att kolla en h på tv


Stella säger:

haha, eller hur... tragiskt!


Louise... säger:

juppi


Vad vill Stella bli när hon blir stor?

Hon vill bli tandläkare! Så hon kollade skolornas intagningspoäng och krav:

Malmö - 20,0
Gbg - 20,0
Sthlm - 20,0
Umeå - 19,2

Ändring nu efter en dag på Saco-mässan - Stella ville bli tandläkare.. Men hon har inte tillräckligt bra betyg :(
Fan då.. Jag som trodde att 19,4 skulle ta mig långt.. Kan ta mig till Umeå, men palla ha helt svart halva året och helt ljust andra halvan. Och så är det ju så långt hem! Blä också.. Vad ska jag nu göra?

SDS

Läste tidningen imorse som vanligt. Stötte på två artiklar som jag tänkt på under dagen. Den första,http://sydsvenskan.se/sverige/article392830/Tuffa-krav-fran-m-far-inget-gehor-i-Rosengard.html, handlar om att personer som varit arbetslösa och gått på bidrag länge skall tvingas söka jobb i andra kommuner. Förslaget gäller hela landet men "problemområden" i olika städer, bla Rosengård i Malmö, pekas ut speciellt. Det ska gälla hela Sverige, men en del invandrare motsätter sig förslaget pga anledningen att deras familjer kommer att splittras. Visst, klart att man kan vara orolig för det, men herregud, varför skulle vissa få lov att hamna i en undantagsgrupp? Varför skulle vissa få lov att slinka undan när resten av befolkningen också kan komma att behöva flytta? Hm, det hela irriterade mig. Jag tycker att det skall vara lika för alla. Rättvist eller orättvist. Inga undantag.

Den andra artikeln, http://sydsvenskan.se/sverige/article392836/Obehaglig-stamning-nar-beslut-om-tandvard-till-gomda-togs.html, handlar om att Sverigedemokraterna inte gillar det nya förslaget om att ge gömda flyktingar rätt till tandvård. På ett sätt så tycker jag att Sd har rätt. Varför skall folk, brottslingar som Björn Söder kallar dem eftersom de är i landet mot lagen, få rätt till legaliserad tandvård när inte ens fattiga svenska pensionärer som jobbat hela livet inte har råd? Är inte det ett svek mot den egna befolkningen? Det stör mig lika mycket som det stör Sd, trots att jag inte sympatiserar med dem på många andra punkter. Något som störde mig ännu mer var att vänsterpartisten Marietta Rosenlöf sedan yttrade sig och sa att alla partier ska samlas inför nästa valrörelse för att stänga Sd ute. Vad hände med den svenska demokratin? Sd kanske inte är omtyckt av alla, och en hel del av deras politik kan verka stötande, men de har ändå fått de röster de fått av en anledning - folket delar deras åsikter. Då är det ett brott av vänsterpartisten att ens försöka stänga dem ute. Det är ju poltikernas uppgift att symbolisera och representera folket - det betyder också att man spm politiker måste lyssna på andra partier, för deras åsikter representerar även folkets röster.

Yogalates

Var på Friskis idag. Tänkte tänja på mina egna personliga, fysiska gränser denna kväll. Genom ett 60minuters yoga-pass så skulle jag få upp lite smidighet. Jag vet ju av erfarenhet att man inte märker resultat direkt, man går ju inte därifrån som en prima ballerina, men jag själv märker iaf resultat var gång jag är där. Jag kommer lite längre ner i rörelserna var gång. Mysigt, man vet ju aldrig vid vilka tillfällen man behöver vara lite extra smidig..

Visst ser det mysigt ut? Visst är blodtillförseln lite si och så, men ändå! Haha, det är känslan det handlar om!

För att jag lyckades..

... med att skriva något så pass vettigt att Nils Petter Sundgren kommenterade min blogg. Det ni!


Lämnar mig för fransyskor..

Eller jag vet inte. kan man dra den slutsatsen när någon lämnar landet utan att ge mig en hint en lagom tidsperiod innan? Hmm, men så blev det! Lämnar landet för att komma bort från mig ett tag. Hemskt! Bäst för honom att han har med sig något fint till mig när han kommer hem.
Men iofs. Jag tror att han lider mest. Han kan nog inte vara utan mig så länge, haha.. Seperationsångesten flödar :D

Onödigt vetande.

Jag är full av onödig fakta. Sånt som absolut inte utgör bra samtalsämnen men som jag bara kan ändå.

Minilista:

- Elektronens massa är 9,10938188*10^-31 kg
- Marilyn Monroe hade sex tår på ena foten
- Ljusets hastighet i vakuum är 299792458 m/s
- Valar kan ha löss
- Egyptens tredje preseident hette Anwar Sadat
- "Borta med vinden" är världens mest sålda bok efter Bibeln
- Väte har molmassan 1,008 g/mol
- Ola Salo blir samma sak om man läser det baklänges
- Papper återanvänds i genomsnitt åtta gånger
- Man kan vara allergisk mot latex
- En dendrofil är värsta sortens trädkramare

Kan mer.. Haha. Det är därför jag låter andra bestämma samtalsämne!

Helg? Vart då?!

Den försvann.. Helgen! Den jag längtat efter! Vad hände? Jag bara jobbade och sov, typ.. Och pluggade.. Och pratade i telefon.. Och sov lite till. Hmm, hur löser jag detta? Veckan nu kommer ju att bli hemsk. Igen. Herregud, vad jag behöver jullov och det är snart! Nh06n - Vi får börja nedräkningen.. Ni andra - bara haka på..
Får väl se fram emot nästa helg då. Återigen är jag fullbokad, kommer nog inte ens hinna sova på nätterna, men det ska nog bli en bra helg, en kul en.. Och jag förväntar mig något dyrt och rosa! Haha, intern humor är bra ibland..

Aldrig mera fjortisfilm!

Var på smygpremiären av Twilight igår ju.. Underbar film! Dock så förstördes allt av att det var en massa skrikande tjejer i lokalen. Det var 15års-gräns på filmen, detta trodde jag skulle eliminera den värsta skaran, men tji fick jag. Jag har aldrig, ALRDIG, varit med om något i den här stilen! Så fort en av de större karaktärerna visade sitt nylle på duken så skrek alla. Cresendo, mina vänner.. Trodde att mina trumhinnor skulle blåsa bort. En av tjejerna bakom mig höll nästan på att få en orgasm så fort Edward (snygg, klart, men inte såå snygg) var i bild. För fan, väx upp!
Ska fan ringa till SF och klaga så att de sätter 18årsgräns på filmen. I annat fall så kan de sätta galna fjortisar i en sal och lite lugnare människor i en annan.
Tyvärr så förstörde ju stämningen filmen för mig. Jag är inte intresserad av vad alla andra tycker, jag vill sitta och se flmen själv i lugn och ro. Men alla är vi olika, antar jag. Men jag kan ju ändå inte tycka att filmen var kass. Visst, den var ju långt ifrån lika bra som boken, den var ju en sån som höll en vaken om nätterna.. Likaså dess uppföjlare. Men den var änså helt okej. Kan inte mäta sig med böckerna som sagt, men detta kändes ändå som en film som man bör ha sett, särskilt om man läst böckerna.
Men till alla er andra - se filmen först och läs böckerna sen. Då blir inget förstört. Fast böckerna är ju ändå bäst, haha.

"Only a vampire can love you forever - but can a warewolf love you more?"

Förresten så är inte jag den enda som tänker så här.. http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2089595.svd#tw_link_widget

Blöt som en hund

Jag gillar inte regn. Gillar egentligen inte nederbörd överhuvudtaget. Men men. Sitter här i skolan nu, leggingsen så blöta att de sitter som ett korvskinn, håret en enda blöt tuss och mina ullstrumpor är som lambi in a storm..
Inget att göra åt. Kemi väntar och efter det fysik. Ikväll är det också öppet hus på skolan så jag måste ju göra min plikt genom att vara här och försöka locka hit lite -93or :) Efter det följer fika och sedan Twilight! Oooh, detta blir en bra dag! (Eller hmm, den är ju ganska kass hittills eftersom jag är så jävla blöt, men det löser sig, haha, bara lite vatten ju..)

Wtf..?

"Du kommer alltid att vara Stella för mig, trots att du är en liten pluggis"
"Vad fan, jag pluggar inte konstant!"
"Du är en liten nörd"
"Hmm, kanske det.. Är jag din lilla nörd då?"
"Hm, kanske det  :)"


Hundvalp :)

Grannen var inne med sina hundvalpar igår (eller var det dagen innan det..?), fyra små söta saker som blir större för var gång man ser dem.. Snart jul, haha, kanske ska skriva en av lilla Doris' bröder höst upp på listan..?


Dr Quantum, eller vad han nu hette..

Fick en fråga för ett tag sedan vad kvantfysik egentligen var. Det är väldigt svårt att förklara detta för samhällselever, måste jag erkänna. För en fellow-nv så hade jag bara beskrivit det som partiklars dubbelnatur och jag hade väl slängt in en och annan förklaring om Schrödingers katt eller strumpor i en låda, men hur lätt är detta att förstå för en vilsen samhällare? Inte lätt, men det är okej :) Kom då på den underbara idén att låta er som undrar titta på en liten film.. Den är sjukt bra, iaf ur en vetenskaplig synpunkt. Den är tecknad också, för dem som gillar det, haha. Den kanske tänder en lampa över ert huvud, eller så sker det som hände med mig - jag blev nästan troende. Hör och häpna, men det berodde på att jag fick en uppenbarelse. Det måste finnas någon/något där uppe som känner för att jävlas ordentligt med oss.. Kolla på filmen. När han pratar om att kollapsa vågfunktioner så förstår ni vad jag menar.. Någon jävlas, helt enkelt.


http://www.youtube.com/watch?v=x_tNzeouHC4


Svarta måndagen

Glöm allt jag tidigare sagt. Fysik är blä och kommer bli min död.
Amanda har rätt.. Henrik borde dricka en flaska med gift eller nåt.

Amanda satt tydligen och ritade hat-bilder till Henrik istället för att räkna fysik, haha. Nästa gång får du rita Schrödingers katt, gumman ;)Har för mig att den dör så fort vi tittar på den..

Har ångrat mig.

Har kommit till en slutsats som faktiskt förvånar mig själv - fysiken lugnar mina nerver.
Det är inte klokt när jag tänker efter, fysik om någor brukar ju få mina nerver att ligga utanpå kroppen, men nu, när jag sitter här och tittar på alla mina sidor med uträkningar, formler och ekvationer, så kommer lugnet över mig. Konstigt. Jag vet ju att jag kommer ha panik hela dagen imorgon (lärarens fel, vem fan lägger ett prov om kvantfysik sista lektionen en måndag??) och jag kommer nog vilja gråta en skvätt också, men just nu så känns det mest... bra.
Jag kom till en liknande slutsats när jag läste Matte B också. Om det är något inom matte som verkar lugnande så är det faktiskt ekvationer. Man ser siffrorna flyta fram så fint över pappret och sen tillfredställelsen när man faktiskt kommer fram till rätt svar - det känns helt enkelt bra.
Men innan jag avslutar inlägget - jag vet att ni tänker det, och ja, det är sant - jag är permanent NV-skadad.. Men vad gör det? Resten av Nh06n är också ganska virriga.. Vi är Lenas och Henriks små förvirrade höns..

Det är sjukt hur smarta människor är egentligen. Jag menar, vem lägger ett helt åt på att komma fram till en ekvation? Associala människor, de där fysikerna..

Söndag

Segt. Det är nog det ord som beskriver mitt liv bäst just nu. Har pluggat fysik hela dagen i oväsendet från renoveringer, matlagningen och pappas fåfänga försök till att få datorn till att fungera som han vill. Jobbigt!
Men annars så har det varit en bra helg. Har träffat Emma, vilket faktiskt inte händer varenda dag :) Skulle egentligen med henne och två andra till Ullared idag, men jag kände att jag hade för mycket att göra.. Synd, hade nog kunnat köpa majoriteten av julklapparna där ju.
Igår så stod jag på Gymnasiemänssan på Europaporten igen. Har gjort det nu de senaste tre åren, måste ju göra reklam för skolan! Märkte dock att jag hade lite problem emellanåt.. Glömde ju vad skolan hette, haha. Inte bra! Men det rullade på bra.. Ola hade lovat att titta in, men hans lilla kusin tog väl upp all hans tid eller nåt.. haha. Annars så har jag faktiskt unnat mig en sovmorgon! Den var planerad till den 29e november egentligen medtanke på hur mitt schema ser ut, men eftersom det inte blev nåt Ullarad så.. Blev två sena nätter också den här helgen. Kanske inte min ursprungliga plan, men om mamma vill ha hem mig mitt i natten så stannar man ju uppe längre.. men men.
Ska träffa John idag. Får väl se hur det går. Antar att det mesta är lugnt just nu, men om det håller i sig beror helt på honom faktiskt. Jag kan inte göra mer än det jag har gjort nu. Men vi får se som sagt.
Kanske ska säga det till alla när jag ändå är igång - förlåt om jag är lite associal, det blir så ibland.

Och just det! Twilight-premiären - 4 dagar kvar.. Vet att Louise (Louise-som-alltid-klagar-på-killbrist-men-som-nu-har-fler-pojkar-än-hon-kan-hålla-reda-på, haha) längtar. Hon har iaf tjatat i veckor..

I ensamma stunder

Den får mig att gråta varenda gång.. För att den är så underbart vacker.

http://www.youtube.com/watch?v=AratTMGrHaQ

Bättre?

Vet inte om det har löst sig. Men vi ska iaf träffas och prata lite, se så att vi inte glömt hur man beter sig. Vi får se hur det blir sedan.
Folk säger till mig att det är dags att avsluta det, att jag behöver vara själv lite. Kanske de har rätt. Jag har så mycket att göra jag inte ens sover på nätterna. Jag har ännu mindre tid till att vara världens mest perfekta flickvän.. Han har för mycket tid och försöker VERKLIGEN att vara världens bästa pojkvän. Tyvärr så har jag inte tid att uppskatta allt han gör.
En plugg-paus kanske hade varit passande? Fast  det är tragiskt att man ska behöva avsluta eller "dra ner" på ett förhållande pga skolan.. Det är inte klokt egentligen. Men som sagt - ska träffa honom på söndag kanske. Får se hur det går då. De senaste dagarna har ju inte varit världens bästa. Har inte gråtit så mycket på länge. Har mina axlar, som tur är.. Har faktiskt kommit vissa av dem ännu närmare nu efter allt det här. Det är jag glad över <3 Det gör det hela lite lättare.

Nya Zeeland, kanske?

Har kommit fram till att om jag inte kommer in på tandläkarhögskolan till hösten så tar jag sex månaders ledigt och åker till Nya Zeeland. Så det så! Så får jag träffa Therese igen. Saknar henne faktiskt.

Finfint ju! Skulle vara kul att åka bort och lämna kalla Sverige ett tag.. Och om jag åker på hösten så har de ju vår där, haha.

En sån som håller en vaken om nätterna..

Pratar inte om tankar, pojkar eller leksaker av plast ;) Böcker, mina vänner! Louise har försört min nattsömn och mitt pluggande de senaste veckorna.. Twilight, New Moon och nu Eclipse etsar sig fast på näthinnan och hjärnan kan inte koncentrera sig på annat sedan hon lånade ut dem till mig.. Är alltså inne på tredje boken nu, väntar spänt på den fjärde :)
Dock så slog det mig nyligen att jag kommer att drabbas av akut panikångest när väl fyran tar slut. Vad ska jag då göra med mitt liv?? Har blivit så van vid karaktärerna och deras historier att jag nästan tycker att de lever ett mer spännande liv än vad jag själv gör. Tragiskt men sant!
Men jag ser ett ljus! Twilight har premiär nästa vecka! jag ska såå gå dit! Joina?

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=44287812

Panik.

Har ni någonsin haft känslan av att ni kommer att braka ihop, gå i sönder och sedan ligga i en hög på golvet? Så känner jag nu. Den här gången är det jag som inte får ett ord som försäkran, inte ett lovord eller ett löfte om förbättring. Jag är på väg in i en vägg och det går alldeles för fort. Jag kommer slå mig hårdare än väntat.
Emma försöker hjälpa, likaså mamma och t.o.m Ola. Sophie försöker hjälpa på sitt lilla vis, men hur kan hon hjälpa oss bägge? Tack, men detta måste vi lösa själva. Men hur?
Jag har aldrig haft det såhär. Eftersom jag inte haft känslor på den här nivån innan så gör det också ont på ett helt annat sätt. Det känns som om jag håller på att falla isär. Mest av allt vill jag bara krypa upp i någons famn och få tröst, men vems? Den jag saknar och jag håller oss undan från varandra. Den jag behöver, och vill ha, finns inte att få.
Är detta slutet? Han verkar tro det. Det är nog det som sårar mest av allt. Jag behöver att han är stark för oss båda. Men om han inte kan, vem ska då hålla oss uppe? Och om han nu förväntar sig ett slut, betyder det att han välkomnar det också?
Jag klarar inte av det här. Att vänta. Jag vill ha svar. Nu. Detta gör mig tokig.

Ångest.

Jag har bra dagar. Jag har dåliga dagar.
Idag är nog en dålig en. Är stressad och har ångest över ett kommande samtal. Vill få det överstökat.
Det som stör mig mest är nog att jag inte vet vad som väntar. 
Varför utsätter han mig för det här?
Varför utsätter vi varandra överhuvudtaget?
Är det slutet som väntar? Eller en lösning på problemen?

Välkommen till Malmö, men akta fårskallarna!

Lång dag, seg så satan, men jag överlevde. Blev klar med fysikinlämningen efter 90 minuters genomgång av kvant- och kärnfysik och följande 90 minuters kemilektion. Där labbade vi iofs så det gick rätt snabbt. Föreläsning på Malmö högskola följde. Efter det var det middag med Annie och sedan yoga med henne, cowboyen och John. Skönt när det sträcker så mycket i kroppen :) Nu är det Hosewives och slapp i soffan. Ska se om jag kan lugna mina nerver lite.

Mina kära labbkamrater.. Haha, har aldrig tråkigt med dem!  Här är då resultatet av vårt experiment.. Sjukt hut fort det gick när väl katalysatorn tillsattes. Den här saken/utställningen/idén stod på Stortorget idag.. Förstod inte riktigt varför det var FÅR på skylten, men men..

Första dagen tillbaka i skolan

Och det var segt, så segt.. Kommer dit och får veta att första lektionen är inställd för det första..  Sedan så är det nya schemat hemsk.. Och så har jag alldeles för mycket att göra. Satt kvar i skolan till efter sex idag, var hemma efter halv 7. För lång dag för min smak. Väl hemma så väntade en torr macka och ännu mer läxor.. Håller på att gå in i en vägg. Att folk sedan nästan kräver ens uppmärksamhet både för det ena och det andra tär ännu mer. Låt mig andas lite!

Glömde ju..

Ska bara berätta vad jag fick av John i (en väldigt, väldigt försenad) 18års-present. Ett litet smycke till mitt Thomas Sabo-halsband. Blev verkligen jätteglad :) Har sagt till honom att jag ABSOLUT inte vill att han sätter en ring på mitt finger (herregud, jag är bara 18, livet har nyss börjat, haha), men en runt halsen går väl bra? Han är för söt. Den passar också bra till det hänget jag redan har. Tack söt <3

Han är så snäll, min John. Kände mig riktigt bortskämd i helgen. Här är han. Riddaren som saknar rustning och vit springare men som har så mycket annat <3

Nh06n har panik återigen

Sitter här på msn och fasar precis som alla andra. På ett sätt så känns det rätt skönt att inte vara ensam om eländet, men när alla tycker att det är så horribelt svårt, vem ska vi då be om hjälp..? Annapanna kan ju inte rädda oss alla, och jag förstår henne faktiskt när hon inte är inloggad, hon hade verkligen blivit bombaderad med frågor.. Stackars Nh06n, vem ska rädda oss? Kanske "Amanda - pluggar.. har precis insett vad som kommer bli min död", eller "Alexandra - tivoli=kul , tivolifysik = HEMSKT", eller kanske t.o.m. "Camilla - fysikskit".
Känns som om vi är ensamma nu, mina vänner.. Vi får pluggdejta imorgon efter den dumma, extrainsatta kemilektionen.. Kom och hjälp mig att dö. Snälla?

Minisemester på Agda Lund, Kivik

Hem - Södervärn - Tings Nöbbelöv - Kivik, Agda Lund
Jag och John tog en minisemester på Österlen nu i helgen. Jättemysigt, verkligen. Allahelgonahelgen bjöd på pumpor, ljus och mys i höstmörkret. Väl där var det fika, sen så var vi på rummet ett för att ta på oss ordentligt med kläder och efter det bar det ut på rundvandring. Det blev en lätt lunch, chokladprovning och shopping på en outlet. Det var kallt, men uppfriskande på samma gång :) Sen så var det bad-dags. Det ingick i vårt lilla weekend-paket, 45 minuters massagebad utomhus i en jätte-tunna. väldigt trevligt. Det bjöds på äppelvin också, har aldrig smakat något så gott! Mer dusch följde på det och sen så var det middag på en närliggande krog. Jag orkade äta upp min förrätt, men jag fick lämna kvar av både min huvud- och efterrätt. Men det var verkligen jättegott. Skrattade också lite åt John som tyckte att kyparen tittade för mycket på mig och blev lite avis.. haha. Hem igen och sen, trots att klockan bara var lite efter 9 så blev det sängdags. Sov som en stock till lite efter 5.. Segt, kunde inte somna om ordentligt. Drömde också jättkonstiga drömmar. Frukost och utcheckning avslutade vår semester.
Kivik - Simrishamn - Malmö - Hem

Han blev rätt chockad när han insåg att vi skulle ända ut i ödemarken.. Haha. Titta! Vi hittade hit! Och visst är skylten snygg?? Haha. Så här såg vårt lilla B&B ut.. Verkligen mysigt. Att det var så litet bidrog mycket till stämningen. På promenad, älsklingen och jag. För en gångs skulle får jag vara med på en massa bilder eftersom det inte bara är jag som har kamera! Vet inte om jag gillar det hela tiden, dock.. 


RSS 2.0