Kanske borde uppdatera?

Nu sitter jag i mediateket på skolan och bara ANDAS!! Nationella provet är, efter nästan fyra timmar, skrivet och inlämnat. Så nu är iaf den delen avklarad, kanske borde ge mig på MAS-labben..?
Hmm, annars i mitt liv då? Julen närmar sig, jag ser alla ljus, men känslan har än så länge vägrat infinna sig! Tror att det beror på all stress.. Ska försöka sova mer och knapra mer B-vitaminer, det ska tydligen hjälpa.. Annars så har jag mest en sak på huvudet - Benny Benassi på fredag :D Emma och jag pratade igår, och hennes största problem var vad hon skulle ha på sig, haha. Iofs så gäller detsamma för mig, haha. Antar att det är "typiskt tjejer". Men jag längtar iaf, det ska bli så himla kul!
Var och klippte mig igår också, förresten. Vill ju ha längre hår, men jag kände att jag var tvungen att bli av med det gamla och slitna innan jag kunde börja om på nytt. So here I am med en ny frisyr :) Eller ny och ny, typ uppdaterad bara :) Var på yoga också igår. Emma skulle följt med men ångrade sig, John har stukat foten och Ola vägrar stå och svanka med människor han inte känner.. mes, haha. Det slutade med att jag åkte iväg själv iaf.
Idag blir nog en ganska seg dag.. Sitter kvar i skolan för tillfället för, hör och häpna, det är dags för skolfotografering! Lite konstigt att det är så sent bara, särskilt med tanke på att skolkatalogen kom ut för snart två veckor sedan, haha.. Men det blir nog bra. Någon som vill ha ett litet kort? ;)

PS - fortsätt gärna att svara på inlägget till min redovisning.. Behöver era åsikter!

Kommentarer
Postat av: Caisa

Svar: Haha, jag håller helt klart med dig! Men TACK ändå :D Ha en fin-fin dag :)

2008-12-10 @ 12:29:27
URL: http://caisaj.blogg.se/
Postat av: Gracious E.

Jo, det förstår ju! Måste kännas enormt skönt att få lov sen ;o Jag har dock haft lov i över ett år, så är jag rätt utvilad. Haha! ;D

2008-12-10 @ 12:39:49
URL: http://graciouse.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vad synd att du inte kommmer idag. Usch med skolstress. Tänk positivt... BARA en termin kvar :P men vi får ses någon annan dag :) Ha det så bra

2008-12-10 @ 12:41:49
URL: http://carolineb.blogg.se/
Postat av: Alexsandra.H

Va ska emma med på konseren:O vf är man inte bjuden?:(

2008-12-10 @ 12:49:03
URL: http://bloggbyhaller.blogg.se/
Postat av: MELINDA

SV: haha, nej det visste inte jag heller att jag ens hade namsndag

2008-12-10 @ 12:53:40
URL: http://mminuter.blogg.se/
Postat av: John

Jag vill :D ha bild-kort :D

puss

2008-12-10 @ 14:20:51
URL: http://johnboy.blogg.se/

Här skriver du din åsikt:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ingen reklam, tack!

Trackback
RSS 2.0