Mina muskler är som gelé..

.. och det beror inte på några nattliga äventyr utan det är rent och skärt självplågeri - jag och Emma var på Bodypump på Forum idag. Jag hade faktiskt lyckats övertala mig själv om att det inte var lika hemskt så som jag mindes det. Synd, för det kändes av just den anledningen tio gånger värre! Vi led och svettades och hade jävligt stora problem att gå i trapporna ner efter det långa tortyrpasset. Men dumma som jag och Emma är så skall vi ju på ett nytt pass nästa vecka xD Men först och främst så skall vi träna bort träningsvärken med lite yoga på onsdag. Det kommer behövas..
Annars så gick vi iaf och åt lunch på Lilla Torg och sen så blev det lite äventyr i den galna Midsommarrean. Jag fyndade inte ett skit, men Emma hittade både tröja och byxor. Själv köpte jag bara en almanacka (ni vet vilken panik jag har när min gamla börjar ta slut) och så hittade jag en röd bläckpenna. Alltid trevligt med något nytt.
Och ikväll då? Hade planer på att träffa Ola, men dert sket sig (precis som i morse), men man skall inte gråta över spilld mjölk - Tove kommer ju också! Vi skall börja planera inför vår roadtrip till Varberg som faktiskt äger rum om två veckor. Idag så skall vi iaf göra en packlista, för med tanke på vilka yrhönor som skall följa med så kommer det garanterat behövas.. (Inte du Lange, vi vet att din mamma hjälper dig att packa!)

Kommentarer
Postat av: Ola

Ha det kul idag gumman:) ses ikväll!

2009-06-23 @ 14:48:20

Här skriver du din åsikt:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ingen reklam, tack!

Trackback
RSS 2.0