Måste berätta om min lördag!

Minns långt ifrån alla detaljer, men i det stora hela så skulle jag, Saga, Simon och Ellen spendera en halvdag/kväll/natt ihop i Malmö och Lund. Det började med att vi inte hittade Simon så vi tre töser gick för att fika. På vägen till Barista lyckades vi dock få tag i honom så vi fyra gick och drack kaffe ihop. Efter ca en timme inne i värmen så fick det räcka och vi begav oss mot Kronprinsen och Simons lilla etta. Spänningen steg då vi närmade oss, men vi var tvugna att handla först. Övertygade om killars opålitlighet i köket begav vi oss till Hemköp för att införskaffa middag. Simon stod dock på sig och köpte inte en enda matingrediens som vi ville ha - och idioten vägrade dessutom säga varför! Men men, nervösa var vi iaf fram tills vi kom hem till Simon och vi fick se att han redan hade fixat allt! Då förlät vi honom för alla dumma saker vi sagt och för att kompensera så bakade vi äppelkaka xD Han blev nog lite nervös dock, vi tre visste ju inte riktigt var allt fanns, och sen när vi väl hittat det så kom vi inte ihåg vart vi tagit det ifrån.. xD haha, men kul hade vi iaf. Middag följde och Eurotrip gick i bakgrunden. Efter det blev det att försöka sätta i oss den gigantiska kakan och sjunga Sing Star. Simon förlorade, stackaren :P men vi andra var inga lysande stjärnor heller direkt.

  


Mitt i alltihop fick Simon ett samtal av Niklas som tydligen hade hela SSK:s korridor för sig själv och helt plötsligt så begav vi oss mot Lund. Förfest hos Niklas och runt midnatt drog vi fem oss mot AF-borgen. Trevligt folk, skitsnack och kasedans (!) följde. Simon och jag kom fram till att vi inte alls kunde dansa ihop - mest för att jag bara vill bestämma hela tiden och inte kan låta Simon föra xD Istället blev det dans med Niklas som var för full för att ens orka försöka bestämma. Det gick väldigt bra ändå dock, och ett stort plus var ju ändå att han var från Trelleborg så jag slapp höra nån konstig dialekt hela kvällen :P
Gav upp vid 3 och tog sista bussen hem med Simon, lillkillen var på väg att bli förkyld och var lite smågnällig så det var bara att bita ihop.. Kände att jag kunnat stanna längre och tagit första bussen hem istället, ett annat alternativ hade annars varit att sova hos Niklas (vet dock att hans säng inte var tom den natten), kände då att det var bättre att åka med Simon då, det är inte kul att ta bussen hem ensam heller..
Satt på Södervärn och väntade på sista 7an då en kille kom och satte sig brevid mig. Inte skum alls, faktiskt, han började prata med mig och det visade sig att han går molekylärbiologiprgrammet i Lund. Kom in på samtalsämnen om allt från skolan till var vi bodde, gymnasier och folk som kunde varit gemensamma bekanta. Busseresan till Stolpalösa gick ovanligt fort och det var nästan lite sorgligt att säga hejdå. Kändes ju som om det fanns tusen saker till att snacka om. Men skitsamma, kanske stöter på honom igen - allt är ju möjligt i den osannolika staden. 


Kommentarer

Här skriver du din åsikt:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ingen reklam, tack!

Trackback
RSS 2.0