12 sidor senare..

Visst har jag varit produktiv idag med 12 sidor labbrapport? Jag har hunnit mer än hälften också vilket innebär att jag blir klar med resten imorgon :) Men iaf, ska strax till Mobilia och besöka vip-kvällen på MQ. Ska se om jag hittar något fint som värmer mig i höstmörkret. Annars så är jag rätt seg, har hostat som fan hela eftermiddagen och har mest pimplat te och gravt överkonsumerat honung. Men jag är periodare, var inte oroliga ;)
Annars? Nej, inget särskilt alls. Längtar till helgen, jullovet, min födelsedag, sommarlovet.. Ja, listan kan göras lång, men det känns alltid som man längtar mer när det är som jobbigast i skolan.

Och just det, Annapanna, du är inte ensam om att ha tentaångest, det har jag hade sedan vi började för en månad sedan. Det är liksom kroniskt vid det här laget. Men du kommer ju ner i helgen, hoppas att vi hinner ses lite på söndag innan du drar igen ;) Annars kanske jag våldgästar på ditt lilla kalas lördagkväll! Saknar dig iaf, kommer nog till götet i november och håller dig i handen lite, för visst är det jobbigt att inte ha kommit lika nära de nya människorna som man var med de gamla. Men det kommer, det lovar jag oss båda :)

Men nej, nu ska jag åka iväg, får väl skriva mer imorgon om min lilla kvällsshopping. Puss på rumpan!

Lugn och ro? Vad ska jag med det till?

Det är vid tillfällen som detta nu man önskar att man hade en bärbar dator istället för en stationär. De håller ju på att renovera ute på gården och borrar upp asfalten = en jävla liv. Jag kan varken plugga eller sova i det här och jag hade faktiskt planerat att göra både ock. Fan då. Men ja, det blir väl lugnt om en liten stund då de har lunchrast iaf. Får väl gömma borren medan de är borta. Jag gillar inte riktigt heller det faktum att de står precis utanför mitt fönster och ser typ varenda dammråtta. Jag gillar inte heller att de skrämmer bort kisen med sitt satanistiska oljud. Dumma HSB som vill ha en förändring på gårdarna. De har ju sett likadana ut sen 70-talet, varför ändra på ett redan fungerande koncept?

Tisdag

Jag vill blogga men känner verkligen att jag saknar inspiration. Jag har bara gröt i huvudet efter 10 timmar i skolan och en massa läxor och skit. Sen så närmar sig söndagen med stormsteg, denna annars underbara dag som jag verkligen sett fram emot kommer inte alls att vara som jag väntade mig. Två år. Eller ja, det kunde varit. Men hur kommer söndagen se ut? Jag vet att vi hade planer, men ser situationen annorlunda ut nu eller blir det som vi tänkt?

Discodansen uteblev, men det gör inte så mycket

Det var ju så mycket annat som roade mig hela kvällen! Niklas var där och vi snackade en del, umgicks också en hel del med Ehab och Jacob från min egen klass. Väldigt trevligt! Trerättersmiddag, tal och snappsvisor förgyllde kvällen och något som jag tyckte var väldigt kul var att många av sångerna var anpassade efter oss naturvetare xD Nördigt som fan, jag vet, men eftersom det var naturvetarkåren som anordnade det här, varför inte ta det till sin spets liksom?
Men iaf, det blev ingen discodans som sagt, men man kan ju inte få allt. Fick dock verkligen socialisera mig med mina kära kursare och nu kan jag nog namnet på iaf fem stycken till! Umgicks även med Hanna en hel del, man blir ju alltid glad så fort man träffar någon man känner på lite udda platser. Efter en massa skratt, öl, fulla engelsmän och svettiga människor på dansgolvet så drog jag och Jacob oss mot bussen. Där mötte vi Niklas och vi tre åkte tillsammans hem från den osannolika staden. Hade även hört av Ola som mirakulöst nog hade lyckats anpassa sin hemresa från Vellinge med min från Lund, så det hela slutade med att han spenderade natten hos mig (vilken tur han har, vet att Ned inte hade sagt nej xD).
Men sammanfattningsvis var det en väldigt trevlig kväll och jag hoppas på fler mysiga sittningar. Nu ska jag återgå till min kärvänliga labbrapport, men först så måste jag ju dela med mig av den nördigaste av nördiga snapsvisor:

Enhetsvisan, melodi - Studentsången

W kg m Wb s
Ωm T A rad
cd Sv N s
ΩA m lx dB
°C W/m²
J/kg H V C
kg/m³ mol
m/s²
m/s²
F!

Från min kära faddergeneral;

"-Novischfesten. Nu är vår resa avslutad och du har blivit det största man kan bli här i världen: naturvetare. För att fira: trerätters middag följd av discodans. Tips: Ta ett litet mellanmål innan, du klarar dig bättre då."

Sagt och gjort, så nu beger jag mig mot Lund. Puss på rumpan!

Med lördagen kommer sovmorgonen

Idag sov jag till lite över 11, gott folk. Det händer inte ofta, kan jag lova. Tydligen är jag också väldigt gullig när jag sover, det intygade Ola eftersom han vaknade en halvtimme innan mig och sedan fördrev tiden med att titta på mig. Gulligt? Vettefan.
Men iaf, anledningen till denna absurda ovana att sova länge beror ju på fredagens strapatser. Skola, lunch på stan med Ola, sov middag, plugg, lagade mat, klubbkväll på Thomas Sabo (ska fota mina nya älsklingar inom kort) och sedan Golden med kollektivet, Jörgen, Sophie, Julia och Anton. Och en av tvillingarna, glömde dock vilken av dem det var xD Tror det var Alex, är inte säker. Men iaf, planerna på Deep krakelerade då ingen av oss var särskilt danssugna, så istället bar det av till karaokebaren Ice på Bergsgatan. Victor och Sophie gjorde en vacker tolkning av Paranoid medan Lange sjöng en låt av Phil Collins. Vid tvåsnåret pallade varken jag eller Ola mer så det blev bussen hem till mig. Sov underbart gott.
Ikväll så blir det att åka in till Lund igen - dags för den sista Novischfesten. Jag känner typ ingen som ska dit, så jag antar att det blir att lägga fram den trevliga och sociala sidan av mig. Kan ju inte sitta ensam en hel kväll, det hade förstört det hela.
Men nu gott folk så måste jag plugga, min labbrapport kommer snart ta död på mig. Försökte få Jörgen att hjälpa mig igår men det gick inget bra.. Vet inte vart felet ligger, kanske någon annan kan hjälpa mig?

Fredag..

.. är det imorgon. Jag glömde ju berätta om våra ytterst vanliga och ordinära planer - Golden! Yey xD Men iaf, ses väl där runt 21 som vanligt och den här gången ska jag försöka hålla mig vaken länge nog för en karaokerunda på Deep :P Det kommer bli super. Öppen inbjudan igen, kom om du är sugen, vem du än är, så ses vi i dimman imorgon kväll ;)

Och just det - skänk Ola en lycka till-tanke eller kanske en lyckospark, imorgonbitti gäller det ju <3


Snart helg!

Och tack gode gud för det.. Jag är verkligen helt slut, jag hinner inte vakna om dagarna innan det är dags att gå och lägga sig igen. Jag lever i ett töcken av fysikformler, telefonsnack och studentaktiviteter. Men jag älskar det. Dock så betyder ju inte det att jag inte välkomnar helgens ankomst. Ska bli skönt att få sova lite längre än 6..
Igår var det onsdagsfika hos mig. Eller ja, inte riktig onsdagsfika, den existerar ju bara på Barista.. Men jag känner inte att jag hör hemma där längre tyvärr. Vissa fundamentala saker ändras ändå. Men jag har skaffat mig ett substitut - och ett billigare sådant! Det kostade mig endast 17 kr för ett paket ägg, hehe. Men iaf, efter en stressig eftermiddag som bla inkluderade en satans massa bussåkning, ett besök på Einar samt en snabb kopp kaffe med Roger och Kalle så blev det att åka hem plugga fort som fan, för 30 minuter senare kom Sophie, Lange och Victor. Lite senare kom även Tove, Camilla och Julia. Simon vågade sig också hit (funderar lite på om vi lyckades skrämma bort honom för all framtid dock) och sist men inte minst så kom Ola. Rulltårta, saft och kaffe blandat med skratt och skitsnack förgyllde sedan kvällen. Jag, trött som vanligt, skickade ut folket lite efter 9.. Ola fick stanna dock, hur skulle jag kunna missa ett tillfälle med en färdiguppvärmd säng? Men iaf, låg som en trasdocka i sängen halv 10, somnade inte långt efter.
Idag så var det dubbel föreläsning i ellära. Underbart. Eller inte. Men jag överlevde. Hade sedan lunch där jag satt och pratade med Julia (inte samma som igår dock), Ina och Margareta. Sen var det labbgenomgång med de äldre studenterna (får man säga mums här??) och sen, sist men inte minst, så blev det räknestuga. Jag pallade till ca halv 5, efter det så gav jag upp. Och nu sitter jag här och försöker ta tummarna ur röven och faktiskt göra klart min dumma labbrapport. Önskar att jag kunde få tillbaka den diciplinen jag hade i början av gymnasiet, tror att jag hade legat lite bättre till just nu då.. Men strunt samma, eller som min fina faddergeneral Olle uttryckte det: "Det finns alltid omtentor, men det finns inga omfester".

"You can not touch without being touched"

Newton var en riktig poet, inte sant? Han har så himla rätt.. Man kan ju bli berörd på så många olika sätt, både fysiskt och psykiskt. Det är också svårt att välja vilket man föredrar, jag antar att det beror på situationen. Just nu vet jag vad jag vill ha iaf - den fysiska. Tvåsamhet slår ensamhet vilket jag lider av just nu. Tycker inte om att sova själv, tycker inte om att vakna själv heller. Då är det mycket bättre att ha någon där, någon hos mig som berör vid mig, både fysiskt och känslomässigt. Livet känns nämligen mycket ljusare då. Önskar att han ville komma bara..


Kontaktannons

Glad och mysig tjej söker stadigt sällskap till Lars Winnerbäck-konsert på Baltiska Hallen i Malmö den 20/11. Du, trevliga människa som gillar att prata och umgås och delar min kärlek till Lasse får gärna mysa med mig i konsertvimlet. Kan det bli vi?


Måndag igen

Men man överlever, inte sant? Gick upp 6 som vanligt och tog bussen lite i 7. Slutade halv 3 och kom hem till mitt lilla kök och började göra storkok på kycklinggryta (gissa vad jag ska äta resten av veckan??). Men nu sitter jag här, snackar lite med Jonas och Sophie och ska strax fortsätta med mina uppgifter i ellära.. Pissetråkigt.

Men just det! Jag pratade med Tove och Sophie och kom fram till att det blir fika hos mig på onsdag nån gång efter 6. Om man vill komma så kommer man, men det är ju bra om man meddelar först. Puss


Nollningen börjar lida mot sitt slut

Men än är det inte slut på det roliga! På lördag är det dags för den sista Novischfesten, men de jag har varit på hittills har det absolut inte varit något fel på.
I fredags låg årets största Novischfest på agendan. Jag och Julia hade köpt biljetter till sittningen och visst var det skönt att iaf känna en person sedan innan där, men eftersom det var bordsplacering så spelade det inte så stor roll ändå tyvärr. Min bordsherre hette Fredrik och var inte världens mest pratglada människa, men efter att vi pratat en stund och kommit fram till att vi faktiskt träffats en gång innan (vilket råkade vara samma dag bara några timmar tidigare, *pinsamt*, haha, ingen av oss kände ju igen den andre) så slappande vi båda av och hade väldigt kul ihop resten av kvällen/natten.
Efter en trerättersmiddag, massa snapsvisor, tal och skönsång (man kan kalla det många olika saker) så var det dags för Melody Club att spela. Underbar konsert, dock så var var Fredrik lite uttråkad och enligt Julia så är bandet inte direkt stora i Norrland heller. Vi stod mest och pratade, skattade åt andra människor och trängde oss i barkön. Det sista uppdraget var dock inte så enkelt, av någon anledning dras bartendernas blick alltid mot den tjej med mest urringning, och i fredags var det faktiskt inte jag.. Så det blev lite kasst med drickat emellanåt.
Vid halv tre började jag, Julia och Fredrik röra oss mot bussen där vi träffade en väldigt rundfotoad 08a. Han ville prompt sitta med oss på bussen och han var faktiskt riktigt rolig att prata med. Sa hejdå till Fredrik vid Konserthuset och vi andra åkte vidare mot Södervärn där det visade sig att 08an inte visste vilken buss han skulle ta för att komma hem! Herregud.. Men jag skickade honom till buss 8 iaf.
Väckarklockan ringde 11 morgonen efter och en seg Julia (som inte ens hörde klockan) och en zombieliknande version av mig själv kämpade oss upp och tog bussen mot Lund lite i 12. Hon skulle mot Torna Hällestad och jag skulle möta Ellen, Saga och Simon i Lund för fika. Simon hoppade på bussen vid Konserthuset och vi gjorde sällskap i vår jakt efter Stortorget. Eftersom ingen av oss är lundabor så var det lite problematiskt, men det löste sig, vi kom bara en kvart för sent ;) Hittade tjejerna och sen så begav vi oss mot en mysigt litet fik där vi satt till lite efter klockan 5. Då kurrade det i våra magar och eftersom det bjöds på gratis mat på Fysicum så begav vi oss mot universitetsområdet. Efter några äventyr och skojsigheter med heliumballonger så delade vi på oss och jag började mitt skift som kaffeansvarig på Kulturnatten. Det blev dock inte riktigt som jag tänkt mig eftersom vi var underbemannde, så jag, som var fullt inställd på kaffe och kaka, fick städa, hjälpa barn och ja, göra lite allt möjligt. Kundströmmen började tunna ut någon gång lite innan midnatt och då började ju städningen.. Wihoo.. Efter att ha rivit tält, flyttat bord, städat plattorna, skrubbat Rydbergs och jag vet inte allt så hoppade jag och Ola (som kom in till Lund) på bussen hem 02,09. Efter ett tag så var jag hemma och det var så otroligt skönt att bara lägga sig i sängen. Struntade tom att jag luktade brända hamburgare och bostongurka. Duscha kunde man ju göra en annan gång.
Idag så var det sovmorgon igen, en runda till Mobilia och middag med farmor. Tyvärr så försvinner så mycket av dagen när man sover länge så nu är det inte så många timmar kvar innan jag ska sova igen. Ska försöka hinna klart med labbrapporten och typ hälften av uppgifterna i ellära. Sen så får det vara nock, vill hinna andas lite också innan nästa vecka börjar igen..
På tal om ny vecka - är det inte dags för vårt kära kollektiv (och några till) att fika hemma hos någon nu i veckan? Hos vem och när? Och vem vill komma?

Ibland kommer man på det lite sent bara

Dear, I fear we're facing a problem
You love me no longer, I know
And maybe there is nothing that I can do to make you do
Mama tells me I shouldn't bother
That I ought to stick to another man
A man that surely deserves me, but I think you do

Lately I have desperately pondered
Spent my nights awake and I wonder
What I could have done in another way to make you stay
Reason will not lead to solution
I will end up lost in confusion
I don't care if you really care as long as you don't go


"När ska du skaffa facebook, din gris?"

Camilla, din fis, jag säger det igen - aldrig! Vet ärligt talat inte vad jag ska med det till. Om man vill hålla kontakten så kan man få tag i mig på minst tio olika sätt som har fungerat i alla andra tider. Varför skulle det bli annorlunda nu? Och ja, mejl kanske inte alltid är den mest pålitliga metoden, men vi kan väl inte förneka djungeltrumman? (Vilket egentligen innebär att du håller mig uppdaterad, Camilla lilla, haha)

Kulturnatten i Lund

Det är nu på lördag faktiskt, och lilla jag ska jobba där! Kl 11-01 håller det på, dock så ska jag dock bara vara där mellan 18-01. Jag vill ha mycket sällskap, så jag ber er alla att komma dit. Ta 171an till Professorsgatan så lovar jag att ni inte missar det :) Ses på lördag, då ska jag visa er varför Lund är den lilla underbara håla det faktiskt är :)

Måndagen är verkligen värst i veckan

Hade problem att sova inatt, 46 h var tydligen inte tillräckligt.. <3 Upp 6 imorse, utan att vara det minsta utvilad. Det var verkligen en händelserik vecka! Fredagen med Tove och co. blev verkligen jättelyckad :) Tyvärr så hade veckans aktiviteter tagit ut sin rätt, så trots att jag var pepp som fan på att gå ut och dansa så höll jag på att somna vid bordet på Golden redan vid halv 12.. Så det blev inte Deep för mig den här gången heller. Men nästa gång, då ska jag fan ta mig knapra piller om jag så måste!
Lördagen bjöd på Ikea och annat trams. Skippade maskeraden på kvällen av två anledningar - hade ingen bra outfit samt att jag led av akut sömnbrist. Sov istället. Massor.
I söndags blev det en runda ut till jobb för att se om det kommit in något fint. Inget wow, tyvärr, så jag gick hem tomhänt. Lagade middag hemma och sen så blev det dags för plugg. Efter fyra timmars labbrapportsskrivande, tror ni fan inte att datorn hänger sig? Självklart gör den det! Så underbart jävla typiskt.. Så det blir bara att börja om idag. Wihoo..
Idag var det ju jobbigt att gå upp som sagt. Seg som fan begav jag mig till bussen kl 06,50. Väl på Södervärn mötte jag min senaste bekantskap Simon. Han var dock ännu segare än mig så det blev mest att sitta och småprata. Väldigt trevlig kille, får introducera honom för er andra :)
Efter skolan gick jag och Julia och köpte biljetter till fredagens Novischfest. Sittning med trerätters och sedan Melody Club live hela natten, kan det bli bättre? Jag tror att det blir en underbar kväll iaf.
Dock så känner jag att det har blivit väldigt mycket skola på sista tiden.. Kollade i min almanacka och kom fram till att fredagen den 2e oktober ser väldigt mysig ut.. Ska vi hitta på något då, kära vänner? Kanske äta, spela spel och snacka skit? Eller kanske bege oss någonstans? Saknar er när jag är i Lund, det är ju inte samma sak utan er..


SMS

Av någon anledning blir jag nästan alltid lika glad var gång jag får ett sms. Det är ett litet konstigt bevis på att man inte är helt bortglömd av världen liksom! Satt och kollade igenom gamla sms i mobilen och kom fram till att folk skriver sjukt mycket skit xD Jag är rätt så kräsen när det gäller att spara sms så jag har bara betydelsefulla, konstiga och roliga kvar. Tänkte att vi skulle leka en lek.. Har lite blandad kompott, kommer ni, kära klasskamrater/vänner/bloggläsare, ihåg att ni skrivit det här?

"Jag måste tyvärr lämna återbud, jag har blivit så solbränd att jag varken kan sitta, stå eller gå, har i stort sätt legat på mage sen igår. Om jag överlever undan hudcancer så har vi dock ett helt sommarlov kvar att gå ut tillsammans, om inte mer. Ha så kul ikväll och sänd kalla tankar till lilla X! Jag funderar på att avancera alldeles strax och lägga en påse på min stackars rumpa.. Och du, våga läsa upp detta sms för någon eller något!! Endast, och jag repeterar endast, katten har om någon privigleriet att få höra om Xs öde!" 090624

"Hej blir det filmkväll idag? Vilken film ska vi se? När ska jag komma?" 090617

"JAG SA TILL OLA ATT DU SKULLE KOMMA HEM SOM EN HELT NY MÄNNISKA! Jag vet vad som kan hända med människor. Jag har sett x-files!" 090531

"God morgonbitt! Vad är du lullandes med en dag som idag vid ett tillfälle som detta nu?" 090406

"Den person som får dig får banne mig vara förtjänt av dig!" 090314

"Jag kuggade jävla skit" 090508

Känner ni igen er? Haha..

Till Tove ikväll

.. och jag förfestar med mig själv med en massa 80talsmusik :) Det är ju 80talstema på Deep ikväll och då måste man få in den rätta känslan, inte sant? Detta blir iaf en snabbuppdatering som vanligt eftersom folket kommer hit snart så att vi åker tillsammans till Stavstensudde.

Såå.. På senaste tiden har jag:

- Pluggat en jävla massa
- Haft ångestattacker
- Varit på Novischpub på Sydskånska, där jag träffade underbara människor!
- Besökt det årliga Hälsningsgillet på AF-borgen
- Pluggat lite till på pluggdejt hemma hos Sandra
- Bakat
- Planerat inför den närmst kommande framtiden
- etc etc .. 
 
Nu ska jag ta på mig min klänning och förbereda mig mentalt för en helkväll med mina älskade vänner. Ha det bra så länge, puss på rumpan!

Jag erkänner mig besegrad

.. av en fysikbok. Jag behöver hjälp. Akut. Någon som vill bli min fysikvän?

Snabbis

Borde döpa om bloggen till Snabbisbloggen, inte sant?
Men har mycket och göra idag som alla andra dagar, men måste bara berätta att jag och Lange spenderade kvalitetstid ihop över en kopp kaffe igår. Väldigt mysigt! Och så får jag inte glömma att jag ser ut som en zombie av trötthet, spenderade natten hos Ola (har dock inte med varandra att göra), och viktigast av allt - Idag så blir Tove myndig! Lilla älsklingsgumman, du och Sophie skall få vars ett hyllningsinlägg lite längre fram när jag har tid, jag har inte glömt bort er! Men nu kallar fysiken på mig igen, bloggar kanske mer imorgon om det inte blir ett besök på Pub Rydberg eller på SSK. Får se helt enkelt. Puss



En bild på mig och Langeliten.. Alltid lika trevligt :)



Och födelsegrisen får vi ju inte glömma :) Grattis gumman, älskar dig <3


Söndag

Är hemma nu efter helgens aktiviteter. Skriver mer imorgon då jag har mer tid, just nu borde jag egentligen sitta och plugga ellära.. Men men, succé på Golden med Sophie i fredags iaf. Stannade inte hela natten eftersom jag skulle upp pigg och nykter för min kära morbrors bröllop igår. Väldigt trevligt, kände dock att jag och Madde sänkte medelåldern lite sådär lagom.. typ. Sov över på Skivarps Gästgiveri och efter en gemensam frukost begav sig alla bröllopsgäster iväg. Jag kom dock inte ända hem, mamma har nämligen pippi på möbler så det blev en runda till både Anderslöv och Svedala "nu när vi ändå var på landet". Suck. Men iaf, nu blir det fysikplugg och drömmar om en stor godispåse. Och Kent <3 

Och vem var det som var så snäll och erbjuda mig hjälp med matematiken? Lämna inte anonyma kommentarer, då kan jag ju inte utnyttja erbjudandet!


Åkesjukemedicin is the shit

Eller ja, de hjälper iaf mot mitt illamående som har jagat mig nu i typ två veckor. Och nej, jag är inte gravid. Men börjar bli jävligt less på det iaf och tog till drastiska åtgärder för att bli av med det - jag knarkar nu åkesjuketabletter. Helt okej, har faktiskt ätit ordentligt vid varenda måltid idag :)

Var i skolan från 8-17 idag.. Segt, men eftersom jag slutar 12 alla andra dagar i veckan så kan jag nog stå ut med det. Labbade hela eftermiddagen med Margaretha och det gick faktiskt väldigt bra. Kom fram till att en del av mattekunskaperna faktiskt fastnat i skallen ändå (tyst tackbön till Henrik). Är hemma nu iaf och väntar på att maten ska bli klar och sen så ska jag göra mig i ordning för kvällens festligheter. Ska bla se om jag kan hitta något klädesplagg som inte känns alltför luddigt att ha på sig. Och så ska jag lokalisera Sophies present som jag köpte för en evighet sedan och som ligger intryckt någonstans i garderoben ;) Kom på igårkväll att den ens existerade, tur att jag inte kom på det imorgon typ xD

Men nej, jag borde försöka plugga lite, eller iaf skriva ner de saker som jag och den lilla norskan kom fram till på labben idag. På återseende imorgon (om jag hinner) eller på söndag. Puss och kram

Torsdag

Återigen dags att dela med mig av vad jag lullat med på senaste tiden. Igår så drog skolan igång på riktigt med föreläsningar i ellära och något annat som jag redan har glömt. Slutade redan kl 12 så jag och min nyfunna bekantskap Julia från Skellefteå (eller hur fan det nu stavas) gick på stadsvandring i Lund. Vi lyckades bla lokalisera AF-borgen, stadsbiblioteket, Botaniska trädgården, Hemköp (!) och lite annat trams. Efter det var det dags för oss på LUNA att spela brännboll. Dock, eftersom vi är speciella och inte som alla andra, så kunde vi ju inte spela med "normala" regler. Man kunde bla skrapa ihop extrapoäng genom att slå iväg bollen med tex en plasthink, ett tangetbord eller en smörkniv. Var dock tvungen att gå innan turneringen var slut så jag vet inte riktigt vem som vann.. Vet bara att biologerna lyckades hitta kårkossan Boris (fråga inte) så de fick ju bonuspoäng.

Började röra mig hemmåt vid halv 7, fock blir det ju aldrig som man tänkt sig så jag var hemma lite efter 8.. Skyller på mamma, men det kan ju också ha varit mitt fel också.. Fast bara lite.

Idag var det att gå upp tidigt som fan igen (kommer aldrig att vänja mig) för att bege mig till skolan. Två föreläsningar, en svår och en tråkig, och sen så bar det av mot Värnhem och lunch med Ola. Tog en runda till Einar Hansen och hälsade på Lena och kollade in fotoboken. Där såg ut som vanligt, men på något konstigt sätt så kändes det ändå inte som hemma längre. Antar att det är Lund som gäller för min del nu. Efteråt bar det av för att införskaffa Sophies 20årspresent :) Hoppas att hon blir glad, det vet jag att jag hade blivit iaf. Och imorgon är det ju dags att fira henne. Möllan, Golden, 2100. Ses där.

Tror inte att jag kommer ha tid att blogga imorgon, schemat är nämligen skittajt. Det är skola, kårmöte på Månen, hem, middag, Eddie, Möllan. Hinner jag? Vettefan, jag är inte wonder woman heller.. Vi får se, jag kanske har tagit mig lite vatten över huvudet den här gången. Men samtidigt så är det bra, det ger mig mindre tid att tänka, vilket jag uppskattar. Det blir inte bra då nämligen..

Ett lite längre inlägg den här gången

 


Så ja, får väl berätta lite mer om mina 15 dagar på Rhodos. Har ju varit hemma i en vecka nu så mycket har redan börjat försvinna ur huvudet på mig, tyvärr. Men jag kan ju berätta att sängen jag sov i var för kort som vanligt, fick alltså ligga med fötterna utanför. Maten var jättegod och fetaosten ska vi inte en prata om.. Himmelsk var det iaf! Stranden ca sex timmar per dag och på kvällarna blev det vanligt turistande. Gamla stan var verkligen en upplevelse. Utelivet provade jag inte direkt på med tanke på att jag åkte ensam med mamma och pappa, men vi promenerade förbi bargatan ett antal gånger och det var rätt bra drag där inne. Så, jag säger det redan nu: Nästa år så blir det Rhodos, allihopa! Alla som är intresserade av en vecka på denna lilla ö får börja spara pengar så sticker vi någon gång i juli-augusti 2010. Låter väl inte helt fel?

Kom hem till ett relativt (allting är iofs relativt) varmt Sverige. Dock inte till vissa "relationer" och personer som jag förväntade mig vilket sårade mig något otroligt, men vad kan jag göra? Jag har gråtit så att det räcker för en hel livstid. Nu ska jag helt enkelt försöka slicka mina sår, det finns tydligen inget alternativ. Och det krossar mig igen. Och igen och igen.. Fan.

Hade, förutom vissa mindre trevliga upplevelser, en sjukt underbar avslutning på sommarlovet. Helgen har jag ju redan berättat om, dock har jag utelämnat en del saker eftersom det bara var en snabbuppdatering. Men iaf, kan ju berätta att på drink-kvällen så bjöds det på skvaller, god dricka och en väldigt rolig lek - Land, hav och vatten. Den har väl ändå de flesta lekt? Men iaf, allihopa, både nyktra och onyktra, hade stora problem med att hitta däggdjur, bilmärken etc. Sjukt kul att höra förslagen dock, bla clownfisk (som inte är ett däggdjur).. Inte okej av en naturare! Haha. Segraren blev Julia iaf :) Lekte även "jag har aldrig" (är väl ändå alltid stående på agendan?). Vi svarade sinnesärligt på allt, dock under kvällen/natten så ändrades ju förutsättningarna och bla Camilla kan nu skryta med att hon gjort saker hon inte gjort innan ;) Sjukt mysko musik på Deep efter Möllan iaf och vi blev bla av med Eddie. Han är ju dock en stor pojke och hittade hem själv. En liten romans blommade också upp (blev positivt överraskad, faktiskt) så nu får vi se var detta leder.. En ytterst trevlig kväll iaf.

Om introdagen i Lund skrev jag ju igår, men idag kan jag berätta att jag var på kursintroduktion. Vi är tydligen 135 st som ska läsa den första kursen, så det blir inte bara jag och Ina på tjejfronten som tur är. Träffade en tjej som hette Margarethe från Norge också idag. Väldigt trevlig tjej faktiskt och vi hamnade också i samma labbgrupp (nr 10 om det nu intresserar). Efter obligatorisk fotografering så släpptes vi för dagen.

I Lund finns det ju något så vackert som kår- och nationsobligatorium. Självklart var jag tvungen att gå med i den dyraste kåren, LUNA. Dock så har jag bara goda intryck hittills och jag tror att jag kan hosta upp den extra avgiften för att få bra människor som bryr sig om mina (och alla andra naturvetares) åsikter. Skrev också in mig på en av nationerna idag, SSK - Sydskånska. Hur kan jag låta bli med ett så lockande namn, malmöbo som jag är? Men iaf, huset var jättemysigt och människorna däri likaså. Är supernöjd med mitt val och helt plötsligt blev almanackan ännu mer fullspäckad då jag nu har novischaktiviteter med både kåren och nationen! Kommer bli en sjukt rolig höst, det här. Om inte tre-fem roliga år, vem vet?


RSS 2.0