Koncert till förmån för barncancerfonden

Fredagen den 6e mars kl 18,00 så är det en välgörenhetskoncert på Arena 305 till förmån för barncancerfonden. Själv ska jag dit av tre anledningar: Sophies lillebror spelar i ett av banden som ska uppträda, jag vill inte sitta hemma en fredagkväll och så går pengarna till något positiv. Det kostar 50kr i dörren och det är faktiskt ingen förmögenhet, inte ens för en fattig student! Så nu, mina vänner, samlar vi ihop oss och gör något bra för världen! Hör av er i veckan.

Jag kände extra starkt just för hela cancerbiten, en av lärarna på min skola gick bort i livmoderhalscancer på alla hjärtans dag för två veckor sedan. Även om vi inte hade Ullis så var hon ju ändå en av oss, när skolan är så liten som vår så får man ett helt annat förhållande till människor. Vi saknar henne. "Typ." Inte sant, Nh06n?


Att säga farväl

Amanda, min lilla ask med visdomsord, sa att man fick sörja i en vecka, sen så ska man ta farväl och inte prata om det igen. Om hon klarade av att släppa sin semester, varför skulle inte jag kunna göra det då?
Imorgon har det gått en vecka sedan jag kom hem från den bästa semestern i historien och seperationsångesten är gigantisk och överväldigande. Så imorgon, mina vänner, är det dags att släppa allt och försöka låta livet gå tillbaka till sin slentrianliknande tillvaro. Men jag vill ju inte.. Vill sitta här med mina vackra minnen och bara njuta. Jag har en dag till på mig, imorgon så är det dags att släppa det.
Dock vet jag ett sätt att fuska, det finns ju inget som förbjuder mig från att prata med de jag träffade där, inte sant? Man behöver ju inte prata om just Österrike, så bryter man väl inte mot reglerna? Eller? Haha.

AfroAerobic

Så, då var det dags igen. Att tvinga sig upp tidigt en lördag för att kunna gå och dansa afro känns kanske lite onödigt emellanåt, men det är ändå sjukt kul. Man släpper loss på ett sätt man absolut inte gör när man dansar något annat (i nyktert tillstånd iaf, haha). Så nu ska jag leta upp mina träningsbyxor och ett linne sen så bär det av mot Forum, vattenflaskor, svett och blåsor under fötterna.. I'll be back.

Klubbkväll på Thomas Sabo

.. och jag kunde självklart inte hålla mig från att köpa något! Fast det jag var ute efter, en underbart fin jordgubbe, fick stanna kvar i butiken, min plånbok har inte råd till den just nu. Istället så blev det en bokstav att hänga i mitt redan underbara halsband, just vilken bokstav det blev kan ni ju få gissa själva ;)

It's alive !! (bloggen alltså)

Vet att jag har varit extremt dålig med att blogga på sista tiden (har fått det kommenterat ett antal gånger..) men det har helt enkelt varit andra saker som kommit i vägen. Skolan, vänner, semester och annan skit. Men okej, får iaf fortsätta det här inlägget med en uppdatering:

- Jag har blivit av med tandställningen och kom fram till att mina tänder är jättesmå
- Jag har skaffat glasögon så att jag inte behöver sitta längst fram i föreläsningssalarna
- Caroline har fyllt 20 och hemma hos henne träffade jag min mest interna bloggvärld, trevligt, trevligt!
- Jag har köpt gröna over-kneestrumpor :D
- Jag har varit hundvakt till världens störigaste Diesel
- Jag har varit på bokrean och fyndat plus snickrat ihop tre bokhyllor att ha alla böcker i
- Jag har avslutat fysik B med toppbetyg, vilket är min största skolprestation någonsin
- Jag har träffat och umgåts med folk jag inte trodde att jag skulle se igen

Men det som har tagit upp mitt liv fullkomligt den senaste tiden är ändå semestern. Semestern med stort S. Årets Österrike-resa med Pajasresor AB till Wildschönau var det bästa jag har har varit med om. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag vill tillbaka dit. Folk fick i princip dra mig av bussen på Hästhagen, ville verkligen inte avsluta äventyret.. Jag saknar snön som knarrade så fint under pjäxorna, jag saknar Jennifers små söta snarkningar, Rolands hemska barfota-fötter och Klammrastbalettens falsksång. Jag vill tillbaka till fotbollssångerna i Hopfgartenbussen, den goda ölen och dansen med Marcus på bordet. Saknar den galna utförsåkningen med Erik och Björn, skitsnacket i liften och deras och Zolles besök på Klammrast, gylfspelandet av Fagerström och Lasse-Bas, och jag får inte glömma världens bästa Ola Ståhl. Saknar otroligt nog  Schwarze-Freitag på Glashuset, sotet i mitt ansikte (och innanför mina kläder av onämnd anledning.. just det, måste köpa en ny behå, den andra är fortfarande svart..) och mitt rosa sugrör i ölen, ännu mer tid med mina kära "barnvakter", dans utan dansgolv och ett riktigt kul gäng från Ängelholm (som jag lyckats lokalisera nu i efterhand, haha) och sedan taxiklyddet som ledde till den långa promenaden klockan halv 4 på morgonen utan ytterkläder (är skyldig Erik ett ordentligt tack, hade inte överlevt utan hans tröja, haha). Saknar till och med att gå upp klockan 7 på morgonen efter bara tre timmars sömn bara för att få träffa alla och umgås en hel dag till! Det är jävligt svårt att säga vad jag saknar mest, så om jag ska sammanfatta det så får det nog bli att jag saknar helheten. I år var helt enkelt bästa året hittills. Vill tillbaka så mycket så att det gör ont.

  

Fyller ut tomheten

Bara för att stackars Rebecca ska få något nytt att läsa ;)

RSS 2.0