Pragpragpragprag om ca 90 min !!

Dvs - jag panikpackar. Kan man ha med sig fyra par skor för fem dagar? Hm, ja, det tycker iaf jag. Får se om de får plats i väskan dock.. Skulle få lite sällskap och hjälp med packningen av Ola och Tove, och visst, de kom, men just nu ligger de bägge i min säng och snarkar i kör.. Vad fan, nu sitter jag ju här och får ångest!
Men jag antar att detta lilla inlägg är mitt hejdå. Jag kommer hem igen måndagmorgon så ni får se till att inte glömma mig! Vettefan om jag kommer att blogga just då dock, tror att jag kommer behöva vila ut med tanke på att jag inte kommer få så mycket sömn nu de närmsta fem dygnen ;) Men ha det så kul så länge, jag ska dricka en öl åt er.

10 dagar kvar.. 1 till Prag

 

Efter SISTA redovisningen på MAH så blev det fika på ett tantkafé med en liten del av kollektivet.. Resten mötte upp senare.



Ola är jobbig..

  

Mötte Victor och Lange (Kollektivet är nu samlat)



Och vi kom fram till att Lomma inte är större än ett pepparkorn och att alla som åker dit bara har åkt vilse för de är egentligen på väg till Lund. (Pappersbiten är Malmö förresten, dvs. vi är mycket större än Lomma)

Kommer sakna kollektivet när jag är i Prag.. Men jag kommer tillbaka!

Helgen (och idag är det 11 dagar till studenten och 2 till Prag)



I lördags var det dags att fira den här lille nissen :)  Mat i en lokal på Söderkulla och sen utgång. Jag och Emma hade tidigare på dagen varit och shoppat ut ett väldigt fint silverarmband till honom och jag tror faktiskt att han blev jätteglad. Det passade iaf honom perfekt. Efter lokalen bar det av mot Möllan och L'Angelos. Där kändes det som om vi var konstant övervakade eftersom personalen var meddelad om att vi hade personer under 18 i sällskapet.. Men vad gjorde det? Det var iaf en riktigt rolig kväll med trevliga människor.

 

Victor och Tove var med som vanligt. Kollektivet i mitt hjärta <3
Tove ser förresten ut som Barbara, haha xD



Lilltösen och jag :) Det blir fest när du fyller 18 gumman! Inga övervakare då inte!!

 

Anton, Langeliten, Elén och Jimi. Ytterst trevliga människor. Missade efterfesten med dem eftersom jag fortfarande inte mår bra, och jag mådde ännu sämre i lördags.. Men men, en annan kväll.

  

Blev (positivt?) överraskad när jag hittade en hel rad egobilder på mina små fjortisvänner (ja, Emma, nu får du fan vara det eftersom du inte varit det innan xD). Emma och Malin hade kul med min kamera när jag lullade med annat. Men det var kul med lite annorlunda bilder iaf ;)



Sophie!

 

Siri och Ola fick också vara med på ett hörn.

Har inte så många fler bilder, så skicka gärna några till mig senare. Puss!

Gårdagen då

Studentmiddagen ägde rum igår, och gällande middagen har jag sbsolut inget att klaga på. Underbart god mat och gott sällskap i väldigt fina lokaler. Det är synd att jag inte kunde spela in alla tal och sånger för de var verkligen jättebra, men det var andra som spelade in och jag ska se om jag kan lägga vantarna på något.. Det var ju meningen att jag själv skulle vara en av dem som höll tal, men med tanke på hur jag lät igår och jag kunde inte ens pricka rätt toner i en vanlig konversation, hur skulle det då slutat om jag sjungit eller hållt tal?
Men efter middagen blev det iaf Buddha Lounge. Stort tack till Shariar som fixade in oss billigare. Väl inne var det faktiskt en väldigt trevlig lokal, men jag måste erkänna att det absolut inte var min musiksmak. För mycket hiphop för min del. Det tyckte nog många av mina klasskamrater med, för det var en hel del som gick efter ca en timme. Själv höll jag ut till lite innan två men då gav min hals upp så jag, Anna och Ola begav oss hem mot mig. Te, macka och mys i köket och sen välförtjänt sömn. Men tack Nh06n för en trevlig kväll. Det var underbart.

 

Här är vi då på middagen.. Alla var väldigt uppklädda.

 

På Buddha hittade vi alternativa underhållningsmetoder.



Tar med denna bara för att den är så mysig och färgglad :)

 

Julia och Anna

  

Pojkarna i mitt (Ola, John och Lange) bestämde sig för att joina.

Not during hockey...twice...

First time was perfect, second time was too close...


14 och panik

Om en timme skall jag vara klar för lärarmiddagen. Inga problem så alltså, men jag kan fan inte hitta mina skor!! Mina guldballerina är spårlöst försvunna och mina fötter skriker efter dem! Vad fan, jag sitter här i bara underkläder och håruppsättning och funderar frenetiskt på var jag skulle kunna ha lagt dem. Kommer inte på det. Kan jag har slängt dem? De var ju iofs sjukt slitna, men jag måste ju ha kommit ihåg det.. Men nej, jag ska leta vidare, återkommer imorgon med bilder från kvällens äventyr. Puss och kram.

Vad har hänt då? 15



Jo, jah har varit på bio med de här töserna. I tosdags blev det "Änglar och Demoner" på Royal. Trevligt, trevligt. Även fika på Barista samt godisätning och skitsnack.

  

Igår så var det brännboll i Pildammarna med en massa glada människor. Kände några, men där var även en hel del nya ansikten. Jag som var (är) förkyld spelade inte så jag och Anna var allsmäktiga och enväldiga domare. Vi gjorde oss INTE populära, haha.

Vad mer? Inte mycket. Skolan är ju snart slut och imorgon är det studentmiddag. Jag har en finfin klänning och jag ska bara lyckas lokalisera min gröna underbara skor i garderobshelvetet. Mission impossible? Kanske.
Mer? Jag har tappat rösten faktiskt. Låter som en hes kråka som försöker sjunga Coldplay. Inte vackert. Jag har t.o.m ställt in alla planer på att hålla tal på middagen imorgon. Jag antar att jag hade kunnat sjunga Gullefjun typ och faktiskt pricka rätt toner, men det skulle fortfarande inte vara vackert.

JOHN BLIR GAMMAL OCH BÖR FÅ ÅNGEST IDAG !!!



Och den här killen blir system-myndig idag. John Majvall, mitt allt (typ vän/pojkvän/ex/bästis/väninna/etc) fyller 20 :) Hade planer på att gratta honom hemma hos honom idag, men jag antar att det är familjedag idag, typ. Det får bli på lördag istället. Jag har fortfarande problem med hans present.. Men jag tror att jag har kommit på något bra faktiskt.
Men grattis till John. Lycka till med allt söt <3

Men nu så ska jag och kollektivet bege oss till Ön för att fika. Myspys i försommarkvällen alltså.

17

Sitter i skolan nu och har precis gjort mitt sista prov ever på gymnasiet. Sorgligt men sant.
Mådde skit imorse och trodde inte ens att jag skulle orka ta mig hit men jag mår bättre nu. Mamma är på väg och ska göra mig sällskap till lunch och sen ska vi se om vi hittar något fint till studenten (som btw närmar sig med stormsteg). Har hittat ett par jättesöta örhängen på Hugo Nilsson, men jaa, de var ju lite dyrare än vad mamma hade tänkt sig.. Ska se om jag hittar en substitut.
Men nu sitter jag som sagt här nu. Maja, Sanna, Calle och Johanna pratar om sitt projekt och jag och den gröna dinosaurien lyssnar lite halvintresserat. Vet inte vad jag ska roa mig med just nu faktiskt..

18 och måndag och sol och projektarbete

Idag blev projektet klart. Kanske inte just pga Engels eftersom han inte gjorde vad han lovat, men eftersom vi är världens bästa projektgrupp så blev det skitbra ändå. Efter skolan blev det en smoothie i solskenet och sen skjuts hem på Olas pakethållare. Det var en ytterst skumpig färd, men det var jättekul samtidigt. Har lite ont i rumpan nu dock.. Sol i hans trädgård och nu är jag hemma och ska plugga matte. Segt, men imorgon är det över. Äntligen. Men ja, vad ska jag nu göra? Snart kommer min vanliga sommarlovsångestattack där jag paralyserad sitter och tittar in i väggen samtidigt som jag ställer mig frågan "Vad bör jag göra egentligen?". Vart år så fort läxorna är slut så kommer den. Ångesten. Dock en annan typ av ångest, inte som den valiga jag-har-för-mycket-att-göra-ångesten. Snarare motsatsen. Hm, tragiskt egentligen att skolan krävs för att kunna hålla min hjärna sysselsatt. Bara för att vänja mig av med det så ska jag syssla med hjärndöda ting hela sommaren. Låter väl som en bra plan?



Jag lägger in en bild på några gäss bara för att det absolut inte har att göra med det jag skrivit om.

19 typ

Idag är det söndag och jag är skittrött. Efter en spännande kväll hos Lange så var det skönt att bara få sova ut lite. Igår var det musik och spel och skitsnack (fick veta mer än vad jag behövde, tror jag, haha), men så är det väl alltid. Tror också att Lange blev glad för sina ytterst välvalda presenter. Vi körde ju stenhårt på tema "rosa" och där inkluderades bla foppatofflor, plåster, shampoo, kondomer etc etc. Och allt var rosa xD Vi bakade en kaka också :)
Planen var ju att jag skulle sova där tillsammans med några andra efteråt men det blev lite för många som skulle sova där i slutändan och jag kom fram till att det nog var bättre att sova hemma. Alternativet var att ligga och trängas i en soffa med Ola och, hur mysigt det än skulle varit, så hade jag fått ryggskott eller något. Så det blev bussen hem för min del. Fick alltså ta mig tillbaka till Limhamn i dag och hämta bilen. Inget fel med det, det blev kaka och dricka hemma hos Lange idag och det var jättemysigt :)
Annars idag? Jo, det blir plugg inför mitt absolut sista prov på gymnasiet. Nästan lite sorgligt, men jag känner att jag kunde varit utan det här provet. Hatar matte. Sen så ska jag till Skurup. Jag och Amanda ska komponera ihop ett litet sånghäfte till studentmiddagen. Det låter väl spännande?

21 - dvs. bara tre veckor kvar.

Muntligt prov i engelska och sen matte E. Inget kul. Desto trevligare igår på Barista med John. Dock var han rätt så trött och lät mig prata mest, faktiskt. Körde hem sen och vi fortsatte att prata. Slutade lite abrupt mitt i, eller vad man ska säga. Känns som om vi kunde fortsatt prata hela natten.
Idag så var det återigen KB på agendan, men det är som om det stället stöter oss därifrån. Vi får ju aldrig tummarna ur röven att komma dit. I framtiden får det fan lösa sig xD
Funderade lite på vad skulle hitta på istället. Ville egentligen inte slita ut Ola och tvinga honom att stå ut med mig ännu en kväll så jag frågade runt lite. Nån skulle titta på film med sina päron, nån skulle ut och festa (utan mig dock), nån skulle till Lomma osv. Så ja, det blir jag och Ola framför en film. Tror iofs inte att han klagar på mitt sällskap.
Imorgon så är det dags att fira Langeliten. Fixade de sista presenterna idag och vi kör verkligen stenhårt på temat xD Det blir nog en trevlig överraskning för honom.
Mer då? Var hos frissan idag och blev fin i håret. Det var lika bra att få det gjort nu innan studentmiddagen etc för sen så drar det verkligen ihop sig.. Shit, vad tiden har gått fort. Känns som om det var igår jag och Louise gick in på NaHum tillsammans. Känner fortfarande nervositeten och pirret i magen. Men jag antar att det snart är dags igen eftersom det blir universitetet i höst.. Spännande.

Och idag har jag köpt en klänning som ser ut som en glass.

Och en sak till. Det verkar som om det blir roadtrip till GBG den 25e.. Kan bli intressant.

OCH UPPDATERING: Brännbollen i Pildammarna onsdag nästa vecka. Tallriken vid 6-7 nånting, då grillar de som vill och efter det blir det brännboll. Be there!

22

Idag så är det torsdag och dagarna går så himla fort! Jag vet inte var tiden blir av och jag börjar känna mig gammal, för fan! Usch! Men iaf, idag så blev jag och min ytterst ambitiösa projektgrupp klar med vårt projektarbete. Ett mästerverk, om jag får säga det själv! Nu ska bara lille Engels rätta det och på måndag lämnar vi in slutprodukten.. Känns underbart.
Efter vår ytterst trevliga dag blev det ännu en shoppingrunda med Anna, fast idag följde även Louise med. Väldigt trevligt, vi gjorde vad vi gillar bäst - letar ögongodis på Thomas Sabo xD Jag själv kom hem med ett nytt rosa (vad annars?) hänge till mitt halsband. Ett bra köp för födelsedagspengarna.
Lyckades hamna på samma buss som John på vägen hem idag. Av någon anledning var han ovan vid att se mig skratta och vara glad (kanske säger något om mitt tillstånd på sista tiden?) och han blev nästan rädd för mitt gigantiska leende. Konstigt, men han får väl lära sig uppskatta den gladare versionen av mig. Känns som om jag ätit lyckopiller i nån dag nu. Tror jag vet varför också. Alla spänningar har liksom släppt samtidigt - läxströmmen tunnas ut, mobilen börjar bli full igen och jag har alltid någon att prata med. Livet kan helt enkelt ses från den rosa sidan igen :)
Annars så ska jag faktiskt bara slöa ikväll. Ska njuta av min nyinköpta bok, The Last Concubine av Lesley Downer, och senare ikväll så blir det lite kvällsfika och skitsnack över en kaffe med John. Ska börja gå i gamla spår igen, kan ju inte glömma en så viktigt sak som kaffe (eller John xD)!
Och en grej till - jag har kommit på vad jag ska prata om på studentmiddagen. Det ni! Det blir kanske inte det bästa eller mest känslosamma ni hört (herregud, jag kan absolut inte slå Martina..), men jag kan nog få Nh06n att skratta lite iaf :)



Gammal bild. Ska träffa den orakade filuren ikväll också :)

Idag är det fortfarande onsdag

Projektarbete
Väldigt känslosamt samtal med Louise <3
Shopping med Anna och Tove
Fika med Lange
Insikt i nörderiets näste på Djäknegatan
Fick en inbjudan till Johns 20årskalas
Middag
Svenska B stilanalys

Så.. det är min dag hittills. Faktiskt helt okej, mår bättre nu än vad jag har gjort på länge :) Som sagt - tänk vad en liten (stor?) diskussion kan göra för ens mentala hälsa. Ska fortsätta plåstra om vår relation imorgon, hon och jag. Det kommer bli bra, särskilt med tanke på att vi ska göra vad vi gör bäst - shoppa och fika. Vet dock kanske inte hur bra idén egentligen är med tanke på att hon har shoppingproblem och jag har beslutsångest. Men vi ska se hur det slutar, kan ju inte bara ställa in en shoppingrunda sådär! Det är ju en dödssynd!
Ikväll så är det egentligen klubbkväll på MQ. Ville dit men eftersom jag uppehöll mig lite för länge i stan idag så får jag sitta här hemma nu med min dumma stilanalys.. Shoppade också lite idag. Hittade verkligen världens hetaste strumpbyxor på Åhlens! Det är svårt att beskriva hur de ser ut, kanske får ta en bild när jag inviger dem på lördag.. hehe.
Just det, ska passa på att göra lite reklam också - Tove har fått en idé om att vi ska spela brännboll och grilla nästa onsdag. Låter inte helt fel, inte sant? Tallriken i Pildammarna. Be there. Det satsar vi på. Om vädret tillåter.

Det löste sig :) 23

Tänk vad ett litet samtal kan göra. Jag är glad. Kunde inte låta dem bägge försvinna. Tach gumman för att du lyssnade och förstod. Det visste jag iofs att du skulle göra <3


24

Det var ett jobbigt telefonsamtal. Hemskt. Men samtidigt så behövdes det verkligen. Jag har varken varit så ledsen eller så lättad under ett samtal som jag var igårkväll. Jag var glad över att vi pratade, ledsen över en del av sakerna jag fick höra. Men samtidigt - jag kunde ju inte heller direkt förvänta att han skulle vänta på mig för evigt, inte sant? Men jag får iaf ha kvar honom i mitt liv. Bara det gör mig lycklig. Kommer alltid att älska honom.

Annars idag så har jag och Anna studat oss i skolan. Efteråt trösthandlade vi lite kläder och jag tror även att jag har hittat skor till studenten :) Ska in och prova dem imorgon igen. Och jag köpte en tröja som jag ska ha på mig på lördag, nu ska jag bara hitta de där perfekta strumpbyxorna också.. blir en rtiktigt snygg outfit sen.
Sen så har jag också börjat spåna på Langes present :) Jag och Tove har ett tema och jag tror även att Ola och Victor vill joina på den.. Eventuellt John också (om han tar sitt förnuft till fånga och gör oss sällskap vill säga, vilket jag tror att han gör). Så det blir en stooor present till Langeliten. Med ett fint tema xD

Nästa problem, eller snarare utmaning, blir Johns 20årspresent. Jag vill ju hitta något som är typiskt honom men samtidigt något som är typiskt mig. Vill inte att det ska vara något hopslafsat panik-köp utan jag vill att det ska vara speciellt. Från mig till honom.

Vi löste ett världsproblem

FLUORESCENS för fan!! Så stavas det!! Dumma word som inte fattar..

Klockan är snart 10 på kvällen. En måndag. Det säger allt.

Jaja
Ägg

Omg, jag är trött, för detta var faktiskt skitkul.. (var inte ledsna om ni inte förstår.. Balkanskämt)

Och han har fortfarande inte hört av sig..

25 och lätt (nej, allvarlig) seperationsångest

Lämnade in hemtentan idag, så äntligen är samhällskursen över! Nu är det faktiskt bara ett matteprov, en inlämning i idrott, en i svenska B och sen projektarbetet. Efter det så bär det av till Prag! Sen så är det student och sen kommer det efterlängtade sommarlovet. Längtar.

Har försökt få tag i John x antal gånger idag. Har lockat med allt från middag till jag vet inte vad. Vill träffa honom helt enkelt, för det är på tok för tomt i mitt liv utan honom. Han är ju ändå den jag pratat med om allt genom åren, den som delat mitt liv, min säng och varit mitt allt. Det är han fortfarande och jag vet inte om han förstår hur mycket jag lider när jag är ensam och utan honom. Jag kan inte leva utan den killen, helt enkelt. Vet inte vad jag ska ta mig till för att få honom att se mig igen.


Söndag - 26

Hinner bara skriva några få rader eftersom min hemtenta ropar på mig samt att jag måste gå om ca en timme. Ska till Fuglie (!) och fira Martins 18årsdag. Men iaf, Inkonst med Julia (a.k.a Flåsande Pildammsflodhästen) var på agendan igårkväll, blev dock planer på KB istället som sen blev Möllan och sen KB igen men sen inte pga en dum vakt -> Julia får ta min KB-oskuld nästa fredag istället. Men tack för kvällen ändå! Hade jättetrevligt och tack för att jag fick prata av mig lite gumman <3 Är dock lite rädd att du fick höra lite mer än vad du klarar av xD

Lördag - Pildammarna




Kom fram till att Pildammarna faktiskt är bra för Malmö. Det är grönt och fint mitt i all betong.



Allén var jättefin nu när alla blommor slagit ut

 

Ibland får man bjuda på sig själv - eller kanske en glass?

 

Fika i solen - Och Victor är vår nya fotogalning xD



Hehe, var är hon??



Så glada är vi i solskenet. ja :)

27 dagar kvar samt Patriks 18årsdag



Idag blir han tillräckligt gammal för att:
Ta körkort med riktigt bil och skrota sin cykel
Köra på någon med sin bil och åka i fängelse för det
Bli hopplöst förälskad (i mig) och gifta sig (med nån annan xD)
Festa lagligt
Dricka lagligt (men inte handla sprit dock)
Ta sina egna beslut utan att lilla mamma bestämmer
Flytta hemifrån
Ta eget ansvar över sitt studiebidrag xD
Börja röka, snusa och älska nikotin
Dricka ännu mer sprit
...
Och en massa annat som 18 år innebär

Grattis till Langeliten som inte är lika liten längre :)

Fredag och 28 dagar kvar

Idag så är det fredag. På agendan:
En mattelektion
Lunch
Besök på Thomas Sabo
Handla
Hem
Plugga
Mat hos Ola
Sällskap av Victor, Tove och Lange
KB med Julia och Annie
Sova

Jag vill..

.. fortfarande ha nya skor.

29 dagar kvar

Gick upp kl 06,00 idag och var på MAH kl 07,10. Hade urvalsprov (som gick hyfsat bra) fram tills ca halv tre och efter det åkte jag tillbaka till min egen skola (!). Fick hjälp av Per med hemtentan som förresten inte ska vara inlämnad förrän på måndag! Yes!
Ikväll så är det plugg som gäller och sen så får vi se om det blir lite Criminal Minds senare ikväll.



Det var fint väder idag. I typ 10 minuter.

Förlåt

.. för den dåliga uppdateringen på sistonde, men jag har haft mycket att göra (som vanligt). Har inte heller haft tillgång till datorn konstant eftersom jag faktiskt inte varit hemma så mycket. Men iaf, den här veckan har hittills bjudit på en del övernattningar, överraskningar och en massa plugg. Resten av veckan kommer bli likadan.
Gjorde (sista!) historieprovet idag eftersom jag ska till MAH imorgon och prova på den lokala antagningen. Går det bra där så hoppas jag på en intervju i juni :) Idag så var även idrotten inställd vilket jag tackar varenda regngud för eftersom det innebar att jag slapp genomlida coppers en gång till.
Snart så kallar maten och min hemtenta ligger och lurar på skrivbordet, får väl gör något åt det hela.. Skriver mer när det händer nåt vettigt i mitt liv.

Lördagen då, ja xD

Kan bara säga en sak - TACK FÖR ATT NI KOM!! Ni gjorde verkligen min och Olas 38-årsdag oförglömlig xD På mer sätt än ett, haha. Här kommer lite bilder från en kväll med lekar, grillning och ännu fler lekar. Det var underbart :) Fler bilder finns på Sophies bdb, hon hade också kameran med sig :)

  

Alla skulle hoppa säck, och kul var det att titta på också xD

 

Jimmy vann med den proffsiga tiden 2,03 sek i mjölbadet. Tove var glad tvåa.



Emma fick upp äpplet på bäst tid - 55 sek



På andra och tredje plats kom Sophie och Siri (efter massa spott och svordomar)



Och på "Sanning eller konsekvens" senare på kvällen så hände verkligen lite allt möjligt..

Sängkamrat?


Hehe

During hockey. Yes indeed.

Ola blir 19 idag :)

Parhästar - kolleger/dylikt som delar på arbetsbördor etc eftersom en delad börda är lättare är bära. Kan även syfta till två väldigt samspelta vänner.

Ola är min parhäst. Den som står bredvid mig i vått och torrt.

Idag så fyller han, min lilla apa, 19 år :) Stort grattis! Kanske inte träffar honom idag, men på lördag smäller det, då jävlar!



Känns som om detta egentligen blir en form av hyllningstal (som han nog egentligen inte förtjänar, haha), men jag är glad över att han kom in i mitt liv när han gjorde. Och jag är ännu gladare över att han stannat kvar. Fan vad mycket skit vi har hittat på det senaste året (tiden går fort när man har roligt)! Det är filmkvällar, promenader, nya vänner och framför allt en axel att gråta ut på när man behöver. Han är här för mig, helt enkelt.
Tack för att du finns och grattis på födelsedagen <3

35

Det var Valborg igår och allt var underbart. Vi grillade i Olas trädgård och sen så gick vi till Pildammarna för bålet och ljusshowen. Nya, trevliga människor och fint väder. Lite kallt dock. Men ändå en underbar kväll som kanske avslutades lite för tidigt tyvärr. Det tar vi igen imorgon ;)

  

Ola (soon-to-be födelsegris), Lange-lilling och Tove i sin nya frisyr

 

Angelica, Tove, Gullefjun och Lange (igen)



Bålet var lika fint som vanligt, fast jag förstod inte ljusshowen riktigt..

RSS 2.0