Inköp

Jag har köpt nya underkläder.
Vita.
Sexigt värre.
Känner dock inte att bilder hör hemma på bloggen..

Ikväll så skall jag till Svedala

Caroline kom med en väldigt lockande inbjudan till en drink-kväll hemma hos henne. Det var längesedan jag träffade henne så jag kunde självklart inte tacka nej! Jag skall bjuda på sangria (som är väldigt omtyckt) och sen så får vi väl se vad de andra hittar på.. Gissar på sing star och skitsnack, haha. Sophie ställde tyvärr in idag, hon och jag skulle åka tillsammans, men jaja, jag får väl helt enkelt lära känna de andra tjejerna bättre på egen hand!

Ska jag vara ärlig så minns jag inte senast jag var i Svedala.. Johan bor ju där, så jag spenderade ju en del tid där i början av ettan, men efter hans avhopp så blev det stopp med svedalabesöken. Dock så var jag ju där när Caroline fyllde 20.. Hm, det var kanske sista gången?

Men vad mer? Sitter här lite uttråkad nu, hade planer på sällskap som inte riktigt passade in i dagsplanerna. En lång diskussion hanns dock med och jag tror faktiskt att vi kom överens rätt bra. Får se hur det blir sen dock.

Men strunt samma, nu skall jag duscha och längta efter sällskap. Efter det blir det sangriablandningsdags och matlagning. Kanske ska städa lite också.. Eller inte, detta är fan min enda lediga dag! Men jaja, skall se om jag kan skriva mer imorgon - och det blir nog pubrunda då! Någon som känner sig manad att följa med?



Och jag saknar kollektivet.. Ni har varit borta för länge!

Bloggabstinens

Kan man kalla det för det? Jaja, men det tror jag att jag har iaf. Att inte få vara nära min kära blogg och dela med mig av mitt alldagliga liv känns verkligen konstigt när man jobbar hela dagarna. Och förlåt återigen för mina dåliga uppdateringar.

Nu känner jag att det börjar dra ihop sig på riktigt. Det är den siste juli idag vilket innebär att jag endast är ledig en månad till innan allvaret sätter igång. Naturvetarkåren i Lund har möte den siste augusti och jag känner att jag bör gå dit, det låter verkligen som något för mig :) Dagen efter så är det skolstart. Som ni vet så kom jag ju inte på Tandis i Malmö, men jag hoppas fortfarande på att jag lyckas ta mig in via min reservplats (20 av 3000 är väl inte helt fel?). Annars så blir det ju Lund och fysikerprogrammet den förste september.

Jag har börjat få seperationsångest också. Inte förrän nu har det börjat sjunka in att en massa människor är på väg ut ur mitt liv. Annie flyttar till Småländska skogen imorgon och Annas flyttlass går till Göteborg om en vecka.. Vad fan? Vem stannar hos mig? Vart är alla andra på väg? Jag har verkligen inte en aning om vad som händer i Nh06n:s liv för tillfället. Kom ni in på det ni ville? Jag känner mig fullkomligt ouppdaterad..

Vad mer? Jo, jag och Lange bestämde igår att vi ska gå på sexbio xD (En niobio fast klockan sex, lät väldigt fel när man uttalade det högt). Brüno står på agendan, någon som sett den? Men iaf, var hemma hos Lange efter jobb igår. Trevlig stämning och en massa skitsnack då jag själv, Ola, Tove, Erik, Anton, Emma, Kristian och Sophie bestämde oss för att invadera stackars Langes uterum. Hög mysfaktor, har ju inte sett kollektivet sedan Varberg! Synd och skam alltså. Tyvärr så dök inte Victor upp, vet inte riktigt vad han hade för sig..

Imorse, på min enda lediga dag, så fick jag gå upp klockan 07,00 och vara hos sjukgymnasten kl 8. Segt att träna så tidigt på morgonen, men det hj'lper ju. Idag var det dags för manipulering, vilket tyvärr inte hjälpte.. Ortopeden nästa?

Jag förtjänar att vara lycklig

Och av den enkla anledningen skall jag endast omge mig med sådant som gör mig lycklig. Och jag skall tänka på rosa, fluffiga saker som alltíd får mig på bra humör. Och jag skall strunta i allt annat. Jag förtjänar världens bästa. Tur att de alltid finns till hands, bägge två <3

Lovade att lägga upp bilder från Lysekil



Här är då klanen (minus mig) i Falkenberg på vägen upp

 

Hotellet samt utsikt därifrån

  

Pappa, morfar, Per och mormor lapar sol. Det andra är en bild från hamnen i Smögen.



Anledningen till att vi kom iväg var ju morfars 60årsdag :) Grattis gamle man!

 

På kvällen var vi ju tvugna att fira den allt äldre grisen xD

   

Här är vi i Fjällbacka :) Underbart! Besökte Kungsklyftan och det var verkligen en klaustrofobisk upplevelse. Stenarna såg ut att dingla i luften ovanför en, och de var inte små heller..



Väl på toppen av "berget" hade man en fullkomligt underbar utsikt över Fjällbacka.. Någon som vill flytta dit med mig? Vi kan starta en massivt kollektiv, för vi har nog inte råd att bo en och en xD

Sen sist

Jag har, som vanligt, fått klagomål på att jag bloggat för lite.. Förlåt för det, men när man jobbar hela dagarna så är inte bloggen det första man tänker på när man kommer hem.. Men men, har jobbat några dagar nu och det flyter på rätt bra. Det är ju också lönehelg nu så kunderna (och pengarna) bara trillar in.. Har även tagit tummarna ur röven och skaffat inlägg till mina skor. Ska skryta för sjukgymnasten, det känns som om hon har tjatat på mig i evigheter.
Eh, på tal om ingenting så har jag också smittat Ola med körtelfeber. Hade ett riktigt vad-var-det-jag-sa-ögonblick när han berättade det för mig (och ni vet att jag älskar sånt). Men han får skylla sig själv, är man så nära mig så får man skylla sig själv ;) Ska kanske hem till honom senare ikväll, eftersom jag redan haft det en gång så är jag ju immun mot skiten.
Hm, är egentligen inte på blogghumör och vet därför inte riktigt vad jag skall dela med mig av. Elén och Jimi gifter sig idag iofs, stort grattis till dem! Och jag har ont i mina knän. Och jag är jättemjuk för jag använde min nya scrub idag! Och jag drömde mardrömmar inatt.. Det var helt sjukt. Drömde att jag ringde honom och frågade hur det gick med allt, men istället svara hon och säger att det är svårt eftersom hans ex lägger sig i allt och ringer och håller på.. Sjukt skum dröm, kanske inte klassad som mardröm av vissa - dock på skräcknivå av mig.
Och jag är förvirrad. Det kan jag också tala om. Endast två är fullt insatta och jag tänker inte dra in fler, men jaa, jag är delad i två för tillfället. Det gör inte mitt vardagliga liv direkt enkelt, tyvärr. Kan inte tänka på annat..

Hemma igen (för den här gången)

Suck.. Jag är skittrött. Underbar resa till Vann Spa & Hotell utanför Lysekil, men dock de mest destruktiva fem dagarna i mitt relativt korta liv. Eftersom vädret inte var så himla bra så hade jag alldeles för mycket tid att tänka.. Och ni som känner mig ordentligt vet att det aldrig slutar så himla bra. Spenderade två ångestfyllda nätter i duschen på rummet och all sömn kantrades av mardrömmar. Iofs så skulle nog inte alla klassa detta som mardrömmar, men det räcker att jag ser personens ansikte framför mig för att jag inte skall kunna somna om igen.. Skitjobbigt.
Annars så var det jättefint däruppe. Skärgård och grönska överallt. Vi åkte även runt till olika småstäder i omkretsen, bla till Fjällbacka (!) där alla Camilla Läckbergs böcker utspelar sig. Kändes verkligen underbart, men samtidigt konstigt, att få se alla omskrivna platser med egna ögon, man har ju en egen bild inom sig som drastiskt förändras då man ser den "riktiga" versionen. Men strunt samma, nu har jag också sett Ingrid Bergmans torg :)
Med på resan var iaf jag, mamma, pappa, mormor, morfar, morbror, soon-to-be-moster samt dennes dotter. Vi umgicks väl inte konstant, särskilt inte eftersom det var barnförbjudet på spaområdet vissa tider xD Men alla mål intogs tillsammans iaf. Vad mer? Eh, vi var inne i Lysekil och gick på Havets Hus och tittade på fiskar :) Och jag har fått skoskav på min lilltå. Och jag har köpt en bodyscrub som luktar mojito, haha. Och jag har promenerat och tränat mina stackars knän. Etc etc.. Ibland hände det alltså saker, men som sagt - jag hade på tok för mycket tid att tänka. Trodde att jag löste vissa grejer, men nu undrar jag om jag inte bara har satt mig ännu djupare ner i skiten.. Destruktiv helg, som sagt.. Jag led också av en hel del hemlängtan, det känns verkligen som om jag inte är hemma mer än om nätterna nu för tiden. Antingen jobbar jag eller så är jag ute på äventyr. Eller så tar jag mig vatten över huvudet.. Skit också. Men jag är hemma igen iaf :) Dock jobbar jag en jävla massa nu, men jag är ledig på tosdag, tisdag och nästa fredag! Varav jag helt klart röstar för att vi skall gör något på fredagen, men det kan vi ju prata om längre fram.



Fler bilder kommer senare..


Och kollektivet! Ni är skyldiga mig bensinpengar!

Haha !!



Haha, ser ut som något ur Top Gun xD

Men nej, nu åker jag! Puss!

Onsdagkväll



Träffade den här killen efter jobb idag. Vi behövde verkligen träffas, det var på tok för länge sen senast. Vi pratade om vad som hänt i våra liv och tog igen det vi missat. Hade en del roliga diskussioner, bla om hur mycket man kan spendera på en marknad.. Hade även lite allvarligare samtal, tex vart gränsen går för otrohet. Inte lika kul kanske, men dock så intressant, särskilt att prata om olika aspekter av ämnet. Går den vid beröring, kyssar eller sex? Eller kanske ännu tidigare, redan vid själva fantasin om någon annan? Alternativen är många. Vad tror ni?

Och på tal om ingenting - måste en tjej komma för att sexet skall klassas som bra?

Och nu sitter jag mest och fördriver tiden, äter de sista nötterna som inhandlades i Ullared och funderar om jag behöver packa ner något mer till den lilla resan imorgon. Det känns som om jag endast är ute och ränner nu för tiden.. Den här gången vet jag inte vart jag ska dock! Hemlig destination med morförlädrar, morbror med respektive plus bonusbarn. Och just det - mina föräldrar ska också med xD Kommer hem på tisdag iaf från det lite smålyxiga spa-hotellet :) Ska ta en massage för er skull, haha. Ska låta mig behandlas som den lilla prinsessa jag är.. typ, haha. Men ni får ha det så bra utan mig så ses och hörs vi när jag kommer hem nästa vecka igen. Puss och kram!

Veckan då vi gjorde Varberg osäkert

Kollektivet begav sig som nämnts till Varberg för att umgås och ha semester. Det blev en massa god mat, skitsnack och lite små utflykter och äventyr. Ullared var ju verkligen grädden på moset för min del, gjorde några riktigt fynd faktiskt. Det gjorde jag även i Göteborg. Tyvärr så hade vi inte riktigt strandväder en enda dag så det blev väldigt mycket Nord och Syd (som nu för evigt kommer vara starkt sammankopplat med Varberg). Hajens lågprismarknad var också en hit, likaså besökte vi ett antal olika outlets, bla MQ, erotik och Vagabond. Inga fynd där dock.
Är lite seg i skallen just nu och kommer inte ihåg allt som hänt, så ni får gärna påminna mig. Annars så får ni njuta av bilderna, helt enkelt :)



Tre väldigt glada pojkar första dagen i Varberg. Pizza och öl till lunch mitt i ingenting.

 

Strandbilder. Vattnet var jättefint, men jag badade inte en enda gång av olika anledningar: För mycket tång, för kallt vatten, vågor och annat äckligt som lurade under ytan.

 

Såhär såg området vi bodde i ut. Väldigt mysigt måste i Åskloster :)

  

På väg till Göteborg och i Göteborg! Väldigt mysigt.

  

Under dagen roade vi oss kungligt. Lekte på en lekplats i Haga, fikade, åt god middag, second hand-shoppade (ni kommer älska min odd mollykofta!) och snackade skit. Tog tåget hem vid halv 11 på kvällen. Snacka om heldag!



Fullkomligt älskar den här bilden av någon anledning. Dock så har jag aldrig förstått grejen med tumkrig, eller vad det nu heter.. Taget på restaurangen i Göteborg.

   

I en leksaksbutik i Varberg, Tove trillade ner i sumpmarken och vad Lange gör vet jag inte riktigt. Men kul var det iaf!



Den här bilden får avsluta äventyret för min del. Fast det kommer kanske upp fler senare, både Tove och Lange var ju flitiga fotografer :)

Världens bästa Varberg



Fler bilder kommer imorgon, jag måste lägga mig nu... Puss och kram

Jepp

Måste erkänna att det är sjukt jobbigt att konstant få det upptryckt i ansiktet, men jag kan ändå fortsätta att gotta mig åt min lilla glädje - att veta att jag fortfarande är etta på alla plan. Det värmer.

Bara för att du är du


You with the sad eyes
Don't be discouraged
Though I realise
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness there inside you
Make you feel so small

But I see your true colors
Shinin' through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow.

Show me a smile then,
Don't be unhappy, can't remember
When I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You can call me up
Because you know I'll be there

And I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors,
Your true colors,
Are beautiful,
Like a rainbow

If this world makes you crazy
You've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

And I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors, true colors
True colors are shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow


Ven



Som de flesta vet så begav sig jag och apan till Ven med nyss nämndas päron; Anki och Per. Hög mysfaktor och underbart väder. Bodde i en gullig stuga på en liten camping nere vid stranden.

 

Fotona tog jag när vi kom till vårt lilla boende. Fin strand och fullkomligt vindstilla.



Vackra solnedgångar (och uppgångar för den delen). Såg en del när vi var ute på cyklarna.



Såhär glad blir Stella efter lite för mycket sol, frisk luft och en cider..

 

Lite mer naturbilder, cyklade ju runt och såg en massa fint hela tiden. Det var verkligen underbart på den där lilla ön. Vill dit igen. Fast Åland lät inte helt fel det heller.. Hm, får se vart jag hamnar nästa gång! Men nu så skall jag återgå till mitt Varberg-packande! Åker ju imorgon igen.. Kommer hem nästa söndag allihopa. Sakna mig inte för mycket, jag och kollektivet ska ha sjukt kul. Hoppas att ni också får det. Puss och kram.

Byebye

Nu drar jag till Ven med Ola, hemma igen på söndag!

... omg

"Sätt på vattnet först så kan du sätta på mig sen"

RSS 2.0