Mhm

Idag är det tisdag. Helt okej dag i skolan faktiskt, och eftermiddagen har bjudit på lite variation. Eftersom högskolekursens sista gång var förra veckan så slutade jag faktiskt skolan redan kl 16 idag (istället för 21). Middag och sedan iväg till Arena 305 och Toves fotoutställning. Hon var verkligen jätteduktig. Bilderna var jättefina och hon var världens bästa värdinna, pratade och umgicks med alla. En lyckad kväll.
Träffade många jag kände där, vissa som jag ser dagligen och andra som jag inte sett på evigheter. Saknade ett ansikte i mängden dock, men jag fick höra att han inte kom för att jag skulle dit. Lite konstigt, men inget att göra åt. Det visade sig dock senare vara ett missförstånd.

Fick ett paket i brevlådan idag :) Äntligen har jag fått bilderna från Österrike! Fick dem på en CD-skiva, lägger upp nån bild sen när jag har tid, för just nu så kallar min hemtenta på mig..

Camilla skrev en dikt till mig xD

Stella från Mecka

Hon är en snäcka

Men om du inte kommer hit din skit

Så får du dig en fet nit..

Och du vill inte läcka


Haha xD

Detta skulle fan någon i min klass kunnat ha sagt ...

tjuvlyssnat.se


Gymnasieskola, Malmö

Det är naturkunskapslektion och läraren pratar om jordens undergång.
Tjej ~17: Men det är ju hemskt att alla människor kommer att dö...
Läraren: Men du kommer ju ändå ha dött för länge sen.
Tjejen: Ja, jag ja. Men tänk så hemskt det blir för min farmors farmors farmor...


Nedräkning

Idag är det:
- 4 dagar till påsklovet
- 14 dagar till nya Stadion invigs
- 16 dagar till jag ska söka till högskolan
- 30 dagar till min födelsedag
- 31 dagar till Valborg
- 58 dagar till Nh06n åker till Prag
- 67 dagar till studenten
- 68 dagar till jag är arbetslös
- 269 dagar till Julafton

Vad ska Stella bli när hon blir stor?

Julia säger:

Du hade nog blivit en väldigt bra fysiker

Stella | 68 | säger:

Hehe, om jag överlever utbildningen, nu har jag ju inte Anna

Julia säger:

Du klarar dig utan Anna!

Dessutom kan du ju stalka Henrik :P

Stella | 68 | säger:

Indeed! xD


Typiskt killar? Hoppas inte.

Det finns idioter och det finns IDIOTER. Han tillhör den senare kategorin.

Hehe

För att muntra upp mig själv har jag läst Malmö-inlägg på tjuvlyssnat.se.. Hehe, en hel del fick mig att skratta. Är dock väldigt glad över att jag inte hittade något jag själv sagt (för det kommer ju onekligen en del grodor ibland xD).

Buss 171, Lund till Malmö

Två tjejer ~17, smått berusade, är på väg till Malmö för att festa på fredagskvällen.
Tjej 1: Åh, jag är så jävla kissnödig!
Tjej 2: Nu igen... Men du, jag vet en skitbra toalett på Södervärn.
Tjej 1: Va? finns det en toalett där?
Tjej 2: Eller ja, toalett och toalett, men det är en riktigt bra buske!


34:ans buss, Malmö

Två män ~35 har en livlig diskussion medan de stiger på bussen och sätter sig.
Man 1: Gjorde det ont när du blev opererad?
Man 2: Du, jag tänker inte på det, jag tänker på fördelar!
Man 1: Vadå fördelar, du har ju brutit ditt revben ju, det finns väl inga himla fördelar med det?
Man 2: Du... nu når jag ner hela vägen.
Man 1: Vadå hela vägen?
Man 2: Ja du vet... Hela vägen!
Man 1: Ehh.. Ok..


Pågatåget från Lund på väg mot Malmö

Två killar ~22 sitter på tåget när en tredje kille stiger på. De verkar bekanta och börjar prata om vad som har hänt sedan de träffades sist.
Kille 1: Ey, har du hört om Malle och sånt?
Kille 3: Nä, vaddå?
Kille 1: Han har typ fått nytt jobb!
Kille 3: Vaddå då?
Kille 1: Ja, det är typ sånt där...
Kille 2: ...Samhällstjänst!


Buss, Malmö

Det är söndag förmiddag. Två tjejer ~20 diskuterar gårdagen.
Tjej 1: Eh.. märkte du nåt? Alltså igår natt..?
Tjej 2: Hehe, jag märkte inte att du låg i den andra sängen förrän jag vaknade i morse. Ni hade kunnat ha sex på mig, utan att jag vaknat!
Tystnad.
Tjej 2: Eh...det gjorde ni inte, va?


...

Fan satans jävla helvetes skit möghög sak.
Rättade högskoleprovet.
Jag har inte en chans.

NOG gick väldigt bra, det gjorde också orden och läsförståelsen. Men mina tidigare starka sidor, engelskan och DTK:n, gick åt helvete. Hejdå tandläkarlinjen..

Hemska lördag - dock överlevde jag

Nej, det var inte så hemskt.. Eller jo, klart att det var. Upp kl 07,00, en kopp ångest till frukost och sen så bar det av mot Borgar. Hittade till min sal på tredje försöket faktiskt, och väl utanför dörren väntade en trevlig överraskning! På namnlistan som satt på dörren hade någon skrivit "Bäst!!" efter mitt namn xD Jag tackar och bugar (vem det nu än var), det höjde mitt självförtroende! Det visade sig också att min klasskamrat Daniel skulle sitta i samma sal som mig, och på samma skola fanns också Hanna, Martina, Ali, Max, Annie och några till från högskolekursen (såg Albin och nån till). Vi fick alltså genomlida åtta timmars prov tillsammans. Högskoleprovet som jag fasat över i veckor är nu äntligen över! Dock med ett varierat resultat.. Vet egentligen inte hur det gick, men jag kände ju helt klart att "eng-provdelen" gick bättre än den riktiga.. Fan. Hoppas att jag klarar 1,6 iaf..
Var hemma lite i fem och då bar det av direkt till Trelleborg, Thés fyllde ju 21 i veckan och det firades i hennes nya lägenhet :) Jag stannade bara ca tre timmar dock, höll på att somna i hennes soffa och jag skulle ju lyckas hitta hem till Malmö igen.. Hem till den tomma lägenheten, hittade ingen som ville göra mig sällskap. Blev utbjuden till Limhamn men förstod inte vad som hände där, så jag stannade hemma och missade en jävligt rolig fest, tydligen.. En annan gång :)

Vaknade tidigt imorse eftersom jag lade mid tidigt igår så nu har jag inget att göra.. Eller jo, har alldeles för mycket som vanligt, men när det scenariot inträffar så är det som om min hjärna blir apatisk. Jag kan inte göra något.. Men jag ska ta mig i kragen, päronen kommer hem om några timmar och fram tills dess så måste jag iaf försöka vara lite produktiv. Bajs också. Men jag har dock lyckats med en bedrift - jag överlevde högskoleprovet.Titta vad jag såg!! Ny GB-gubbe-kvinna xD

Ny tankegång

Jag är för bra för att leka med gråsuggor. Så.. - Vill jag bli fysiker..?

Jag har en plan..

.. en utomordentligt, genomtänkt och välarbetad plan! Hässsleholm gäller fredag nästa vecka, och jag har tagit på mig ansvaret som minireseledare ;)

- Samling på centralen i Malmö ca 16,10, tåget avgår kl 16,28.
- Är i Hässleholm kl 17,16 och därifrån är det ca 20 minuters promenad
- Stohejset börjar på Markan kl 18,00

Och ja, jag har fixat en karta ;) Tåget kostar 46kr om man har rabattkort och åker som barn. Inträdet var sedan 30 eller 40kr, har faktiskt glömt den detaljen. Efteråt blir det tåg mot Lund och utgång där, hittar vi inget som passar våra "behov" så blir det väl Malmö och Möllan istället.

Alla som ska med kan väl säga till så att vi vet ungefär hur många vi blir?


Tjuvlyssnat.se

Från Amandas bdb, hehe..

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.


Tjejen:
Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

Hehe, det är något med Twilight, helt enkelt.. ;)


Fredag! (70 dagar till studenten..)

Engelska. Fick MVG på min essä :) Matte. Var där typ en halvtimme, sen så smet jag och Amanda, hihi. Bort till Storgatan, köpte de nya skorna för mamma lovade att det skulle ligga ersättning för dem i ett påskägg om två veckor xD Leggings till Amanda också och sen så blev det Kockska krogen. Skulle träffa folk där och bestämma de sista detaljerna inför studentmiddagen, men hon var inte där. Typiskt, men jag får dra dit nästa vecka istället och kämpa för en bra tre-rätters till rimligt pris.
Var på Ica också (idag igen) och köpte glass! Tanken var ju att det skulle vara filmkväll hos mig idag, men Lange är förkyld och Tove är magsjuk.. Så jag vet inte vad som händer riktigt. Dock så ska jag plugga nu.. Högskoleprovet imorgon och efter det så bär det av till Trellehulla. Thés fyllde 21 igår så det är öppet hus hos henne imorgon (om jag hittar dit, hehe). Och mina kära päron ska till Jönköping imorgon, Juri fyller 60 nämligen. Jag hade velat följa med, men högskoleprovet går faktiskt före. Det är ju min sista (enda??) chans att komma in på tandläkarlinjen. Hoppas, hoppas på 1,8 (eller 1,6 är också okej..)!För att de hör hemma på mina fötter :)

Variation

Fick ha en hund här ikväll istället för kisen.
Ola bestod dock.

  

Jag behöver hjälp.

Jag vill ha en brun väska. En liten söt axelremssak som jag kan ha till studenten. Bandet skall inte vara för brett och helst så skall väskan vara i skinn, och inte för dyr heller. Och färgen är också viktig. Den ska vara brun. Inte bajsbrun eller sådär grådaskigt brun, utan brun. Hur svårt kan det vara att hitta en sån? Väldigt svårt, tydligen. Hojta till om ni hittar någon.

Thank God it's torsdag!

Eller jag vet inte. Religionen var helt okej och provet var lätt (trots att jag bara pluggade på det en ynka timme igårkväll.. xD). Sitter här hemma nu och blänger på dammsugaren.. Sophie och Siri ska titta in senare ikväll och då är det rätt bra om här är någonlunda rent, hehe. Och så behöver jag göra matte, engelska, högskoleprov, hemtenta i religion, öva inför nationella svenska c, ha lite ångest och kanske planera min framtid. Låter väl som en produktiv torsdag? Och jag ska baka, haha!
Har redan varit ganska produktiv nu när jag tänker efter. Har varit på Myrorna och letat efter en väska med Louise, jag hittade skor (!) som jag ska be Påskharen om på Scorett och jag har varit på Ica! Nu är jag trött som fan, kan bero på att jag inte är helt frisk ännu.. Tror dock att jag lyckats smitta både mamma, Ola och Lange med den här dumma förkylningen xD Nu lider vi allihop tillsammans.. Typ.


Titta vilken underbar liten sak! Snälla, söta Påskharen..?

Var tvungen att sno den här.. xD

Du vet att du lever i 2009 när:

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook mm.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4.Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.

Hehe, så sant! Tack Louise ;)

Trodde att det var min soffa??Stella vill sitta i soffan, men det ville tydligen kattfan också.. Och hon har inte hjärta att flytta på honom.

Tadaa!!

Vet inte varför jag valde just den rubriken, men nu får det vara så. Har varit i skolan idag och det var tråkigt. Har åkt buss idag och det var tråkigt. Har ätit middag ensam och det var tråkigt. Tråkig dag, helt enkelt. Nu så ska jag plugga vmk inför provet imorgon och sen så ska jag och kisen titta på Grey's.

Konst?Passar på ett galleri, inte sant? ;)

Vårkänslorna får det att snurra i skallen

Solen skiner (!) och värmen sprider sig i ansiktet på mig. Lite svårt att tro med tanke på att det snöade när jag körde till skolan imorse. Men nu så! Allt blir så mysigt så fort solen kommer fram, världen blir några nyanser ljusare och vårkänslorna får en att gå som på moln. Det är så skönt att det är ljust när man går upp på morgonen och att solen fortfarande är uppe när man sedan åker hem igen på kvällen. Det blir liksom lättare att genomlida dagarna. Det enda som slår hål på min glädje just nu är att vi ska ställa om klockorna i helgen. Detta innebär att jag kommer försova mig MINST tre dagar nästa vecka. Inte bra.
Men nu ska ska jag sluta tjata och vara lite ambitiös. Eftersom våren är här så lägger jag upp lite bilder från förra våren så att vi får in känslan, haha. Sen så ska jag äta och efter det bär det av tillbaka till skolan (just nu har jag fem timmars hål..). Då är det religion, sen middag med Louise och efter det så är det sista kvällen med högskolegrejset. På lördag smäller det ju!Bara för att jag och Rebecca pratade om denna idag xD


Måndag

Mår fortfarande piss, men jag masade mig upp till skolan imorse iaf. Fick då reda på att engelskan var inställd, så jag hade hål mellan 11,50-14,30. Lite segt, men det blev en liten shoppingrunda med några klasskamrater istället. Nu så ska jag sätta mig och göra opponeringen tills imorgon, och imorgon är världens onödigaste dag! Jag går 8,30-9,30, och sen så har jag fem timmars hål och börjar igen 14,30. Sär-Per. Detta är idioti!

Men annars? Jo, 74 dagar till studenten och jag har ångest. Men förutom det så har jag börjat köpa biljetter till Hipp nu, är det någon jag missat? (mig själv, Emma, Jimmy, Thés, Neil, John, Ola) Lange, kanske? Säg till om jag ska jaga fler..

Förresten! Är det någon som kan förklara för mig hur jag tar mig till Malmö Borgarskola (eller dit hittar jag, typ, haha) och sal 28? Var ligger éntren? Jag har aldrig varit där förut, och om jag inte hittar dit på lördag så missar jag högskoleprovet xD Inte acceptabelt!

Hehe..

Bara för att jag lovade att inte lägga upp den här bilden!Inte nu igen..

Varför blir jag alltid sjuk? Eller nej, inte alltid, men det är precis som om min kropp känner av när jag väl för lite tid över.. Precis när jag ska slappna av minsta lilla så passar kroppen på att bli sjuk. Så nu sitter jag här, febern har mig i ett järngrepp och snoret rinner snabbare än Victoriafallen.. Underbart.
Men annars så har helgen bjudit på en massa, orkar inte skriva allt för då svimmar jag nog,,  Men i princip allt jag gjorde inkluderade Ola, Tove och Lange. Väldigt trevligt! Var också på St Markus Vinkällare, lilla mormor fyllde 62. Lite Éntre, lite kaffe, mycket skola, lite Möllan, mycket feber. Händelserik helg, alltså.

Störigt..

.. när man får en låt på huvudet, inte sant? Och när den bara går runt, runt, runt..Det värsta är ju att den inte är speciellt bra heller. Och sångaren är ful som stryk.
Men jag gillar hans guldmick dock xD

Fredag igen! Äntligen!!

Herregud, trodde aldrig att veckan skulle ta slut. Men nu är det fredag och när veckodagarna försvann så gjorde även min ångest det. Nu kan jag andas lite.. Uppsatsen är inlämnad och nu behöver jag inte bry mig om den längre. Fick också ett väldigt bra omdöme på mitt religionsprov så nu känns det lite lugnare på den fronten.. Men nu är jag ju som jag är, dvs. jag inte kan slappna av. Jag måste ha något att göra, så nu ska jag sätta tänderna i allt högskoleprovgrejs.. Har ett simulerat prov imorgon och jag bör kolla igenom NOG-delen..
Annars då? Igår var det torsdagfika (vilket mysigt ord!) hemma hos Patrik i Limhamn. Sophie orkade inte tyvärr, så det blev bara jag och pojkarna, hehe. Kände mig som en prinsessa, blev sådär lagom bortskämd av min lilla fan-club. Kände mig lite sliten samtdigt dock.. Hm. Men det var en kul kväll iaf! Hittade ju t.o.m dit på första försöket xD.
Vad mer? Jo, jag tror att jag vågar påstå att våren har kommit :) Jag har njutit av detta fenomen genom att börja ha ljusare kläder och jag har lagt in mina stövlar i garderoben. De ska helst stanna där inne också, har inga planer på att det ska snöa mer nu!
Och lille John är sjuk.. Vi har inte pratat så mycket i veckan, jag vet inte varför.. Får lösa det nästa vecka när han mår lite bättre, för just nu känns det tomt, innan pratade vi ju dagligen..

Vad har hänt i mitt liv?Jo, Nh06n begav sig till moskén! Och vi kom levande ut därifrån också, hehe. Men det var faktiskt helt okej, föreläsaren hade inga speciella fördomar och då var det svårt för oss att ha det. Dock så blev det en rätt livlig diskussion när samtalsämnet gled in på moskéns friskola. Där hade vi lite (mycket) olika åsikter. Men överlag så gick det bra.

  

Efter det bar det av tillbaka till Einar H. Där blev det mest flumsnack fram tills semenariet, vilket också gick relativt bra (men allting är ju relativt, det har vi lärt oss av Henrik I).
Håltimme på vmk:n och sen samtal med Per sista lektionen, efter det blev det middag på Mando med Louise och dagen avslutades med den vanliga kvällskursen 17-21. Satte full pott på DTK:n, men dock bara 17/22 på NOG. Får börja plugga ordentligt snart, högskoleprovet är ju fan nästa vecka..

Idag är det iaf onsdag vilket innebär sovmorgon för lilla trötta mig! Idrotten börjar klockan 14, så innan dess får jag väl ta tummarna ur röven och skriva lite mer på cp-uppsatsen. Eller så lägger jag mig och sover lite till. Det lät väldigt lockande, måste jag erkänna.

Läste tidningen till frukost som vanligt, och kom på att jag måste berätta vad jag hittade för skumt. Det var ett stort uppslag om kärlekspar i Indien. Det finna tydligen lagar som säger att man inte får kyssas offentligt, så par som gör det riskerar böter och fängelse. Sjukt, om ni frågar mig. Men iaf, det finns tydligen någon form av "åsiktspolis" som går runt i parker i New Dehli och skriker och hotar folk bara för att de visar ömhet mot varandra. Par får inte göra det, men om två killar håller hand så ser folk inget konstigt med det, för detta anses tydligen vara en vänskapsgest. Detta tycker jag också är lite konstigt eftersom homosexualitet är strikt förbjudet i Indien (nu säger jag inte att homosexualitet är fel, inte heller att man att det bara för att man håller hand). Sen läste jag också en liten notis om Påvens besök i Afrika. Det första han säger när han kommer dit är "att dela ut kondomer är inte rätt sätt att bekämpa aids, de till och med förvärrar problemet".
Underbart, inte sant?


Snart smäller det!

Högskoleprovet på Malmö Borgarskola, sal 28, den 28/3.
8,30-16,20.. Jag kommer dö.
Det är ju inte alls min framtid som hänger på det här..
Vem joinar mig denna plågsamma dag?

Perfect - Fairground Attraction

I don't want half hearted love affairs
I need someone who really cares.
Life is too short to play silly games
I've promised myself I won't do that again.

It's got to be perfect
It's got to be worth it
yeah.
Too many people take second best
But I won't take anything less
It's got to be
yeah
pertect.

Young hearts are foolish
they make such mistakes
They're much too eager to give their love away.
Well
I have been foolish too many times
Now I'm determined I'm gonna get it right.

Ångest, ångest, är vår arvedel (läxa i Svenska C)

Alla ungdomar får en släng av det välkända ångestfenomenet någon gång. Jag själv är absolut inget undantag.


Att varje dag masa sig upp ur sängen för att gå till skolan känns väl sådär lagom roligt. Men det är inget jag ifrågasätter efter alla år, att studera är det enda jag känner till. Det tillhör den dagliga rutinen att sitta i en bänk, lyssna sådär halvintresserat och sedan gnälla över att man har alldeles för mycket att göra. Samtidigt så är man konstant nedtryckt av något så hemskt som prestationsångest. Inför läxor, prov, betyg och inte minst inför studenten. Våra liv kretsar kring ångestbegreppet, tragiskt men sant.


Alla pratar om den där stora dagen, alla gymnasieelevers mål - studenten. Då är man fri att resa, njuta av livet och helt enkelt göra vad man vill. Eller ja, det är vad folk säger i alla fall. Istället borde de bereda oss på den bistra verkligheten och säga något i stil med "grattis till studenten, du är nu arbetslös". I och för sig så gäller ju inte det här för alla små förvirrade tonåringar, de som planerar att studera vidare har ju bara ännu ett sommarlov framför sig. Men de som inte vet då? Detta innebär ännu ett ångestmoment.


Jag snart 19 år, går sista året på gymnasiet och har absolut inte en aning om vad jag ska göra med mitt liv. Ångest. Jag är också medveten om att jag är långtifrån den enda som känner såhär.


Enligt en undersökning gjord av SCB som publicerades i februari förra året så är det under 40 procent av folket under 25 år i Malmö som studerar vidare på universitet eller högskola. Det är inte så många, och till största delen så tror jag att det beror just på att ungdomar idag inte vet vad de vill göra med sina liv. Det finns helt enkelt för många alternativ, samtidigt som det finns så mycket annat man vill göra som inte rör studier överhuvudtaget. Ångest igen, alltså.

Enligt samma undersökning så är det dock 76 procent i samma åldersgrupp i Lund som studerar vidare. Så, om man nu är en av dessa villrådiga ungdomar, borde man då flytta till Lund? Det verkar ju som om man har en större chans att hitta meningen med livet där än i Malmö.


Det är dock inte bara framtiden som ger oss ungdomar magsår och sömnsvårigheter, utan det är faktiskt bara en av många ångestframkallande anledningar. Något som påverkar alla dock är ekonomin. Vems dumma förslag var det att en normalt funtad tonåring skall kunna överleva på 1050 kronor i månaden? Detta är ungefär fyra öl på krogen och ett par jeans, och då har man kommit billigt undan. Att ta ett extrajobb ser många då som den smartaste lösningen, men med tanke på att vi ungdomar har ångest över så mycket annat, ska vi nu hitta tid till att jobba också samt behålla studieresultat etcetera?


Ångest, ångest, är vår arvedel. Pär Lagerkvist visste kanske inte hur exakt denna textrad skulle beskriva tonåringar i dagens tidiga tjugohundratal, men det är verkligen något vi alla genomlider på ett eller annat sätt. Hur tar man bort denna ångest då? Ger oss färre valmöjligheter? Eller man kanske skall låta någon annan fatta alla viktiga beslut åt oss istället? Vad det är blir så kommer vi tonåringar ändå inte bli nöjda och då får vi ångest över det istället. Typiskt ungdomar. Det var säkert bättre förr.


Dagens fråga:

Hur mycket skolarbete får man gjort med en meter katt på skrivbordet??


Lördag

Det borde vara förbjudet att låta folk gå i skolan på lördagar.. Men tyvärr är inte den propositionen under analys så det var bara att masa sig upp ur sängen imorse (vilket inte var så lätt efter bara 6h sömn), snackade sen i över en timme i telefon med diverse olika människor, pluggade och träffade Ola en liten stund och sedan begav jag mig mot skolan. Kl 13-17,30 satt jag fint i min bänk i Da Vinci, kan ha berott på att jag var för trött för att röra mig.. Men nu är jag hemma efter att ha ätit middag inne hos familjen Larsson (jag smet när det blev dags för Melodifestivalen..).
Anledningen till min morbida trötthet denna morgon kan sammanfattas med ett ord - Sophie! Istället för skitsnack och kaffe med Lange och Ola hos mig så blev det chillkrök hos Sophie igårkväll. Jag höll mig nykter dock, var ju tvungen att ta mig hem på något sätt, haha. Men jag klagar absolut inte! Så vi blev iaf fem personer där hemma som barrikerade Gustavs rum, sjöng, skrattade och tog en massa bilder! Planer för en eventuell semesterresa planerades och det ser jag verkligen fram emot, ni anar inte! En vecka med sol, bad och fest.. Längtar redan!
Men det bar tillbaka hem lite efter kl 1 inatt, så efter att ha lämnat av Ola och Lange så var jag väl hemma runt två. Det tog en sån jävla tid för att jag var tvungen att hitta en parkeringsruta till min lilla bil.. Men allt går med lite våld, hehe..
Ikväll så blir det att sitta ensam hemma. Ska vara lite nyttig och göra klart min engelska (om jag orkar), min matte (ska iaf försöka, men det är tveksamt alltså..), börja på min artikel samt min cp-uppsats. Tror inte att jag hinner allt detta dock med tanke på att klockan redan passerat 21, och jag ska inte leka hycklare heller genom att kalla mig själv optimist. Jag är fullkomligt realistisk när jag säger att jag förmodligen inte hinner klart med ett skit ikväll. Och jag är faktiskt t.o.m för trött för att bry mig xD Sova tidigt ikväll, kanske?
Och jag har punka på min bil också, förresten. Ville bara dela med mig så att vi alla kan sörja min skadade springare!

Ska göra kvällen roligare!

Uppsatsen kan ta sig nånstans. Att spendera kvällen hemma hos Sophie på Ön låter x antal gånger trevligare! Nu går jag, det räcker med skolarbete för idag.

Hrmpf.

Jag orkar inte försvara allt jag skriver. Gillar ni inte vad ni läser så kan ni ju sluta besöka min blogg istället.
Nu ska jag skriva uppsats. Bara för att det är fredag. Bajs också.

Har kommit till insikt

Hon höll sig krampaktigt kvar i något hon fortfarande trodde fanns.
Han kämpade med att försöka komma över något han trodde var förlorat.
Känslor, tankar och åsikter gick verkligen åt olika håll.

När tummen verkligen sitter fast..

.. så är det jävligt svårt att skriva uppsats. Särskilt när man så innerligt hatar allt vad ämnet handlar om (behöver inte diskutera att vi fick välja ämne själva). Och min så underbart hatade och avskyvärda cp-dator har ju självklart lyckats förstöra filen med allt material på. Det jag suttit med i två timmar med i skolan idag bara försvann. Sa inte ens hejdå, den oförskämda saken.. Jag blir tokig, hade inte brytt mig om det var lite småskit som försvunnit, men klart att det ska vara något som man verkligen behöver. Akut.
Fan, fan, fan..

Onsdag

Har sovit ut ordentligt iaf, men det är typ den enda positiva med idag.. Ska snart masa mig iväg till bibblan och träffa Amanda (vilket iofs alltid är trevligt) och sen efter det blir det en plågsam eftermiddag i skolan med lille Per.. Herregud, jag ligger så hjälplöst efter med min uppsats.. Måste ta mig i kragen, idag ska (måste!) jag börja skriva på skiten..


(En bild på mina nya ögonstenar!)

Just nu sitter jag här och pratar med katten.. Eller ja, pratar och pratar, han ligger och trycker under min säng, precis som om han känner på sig att jag snart ska slänga ut honom. Jag kan ju inte ha honom inomhus ensam hela dagen, vem vet vad för rackartyg han skulle hitta på..


Utmattad

Kom hem för ca en timme sedan efter veckans i särklass längsta skoldag.. Det är INTE hälsosamt att låta oss gå i skolan kl 8,30-21. Hjärnan är verkligen som gelé.. Men imorgon är det sovmorgon iaf.
Annars idag - I've found the object of my desire! Skorna jag suktat efter fanns i min storlek på Nilsons idag, och jag kunde ju inte låta dem försvinna! Ska prova dem här hemma på mattan lite innan jag bestämmer mig.. De är fullkomligt underbara, men när ska jag använda dem? De är ju inte så jättepraktiska med tanke på att klacken är klädd i tyg, men herregud, vilka ögonstenar! Hm, måste verkligen ta en ordentlig funderare.. Men tills dess så står de så fint i min skohylla :) Min tröst nu i alla stress och ångest..

Passande låt på huvudet..

She sits alone, waiting for suggestions
He's so nervous, avoiding all her questions
His lips are dry, her heart is gently pounding
Don't you just know exactly what they're thinking?

If you want my body and you think I'm sexy
Come on, sugar, let me know
If you really need me just reach out and touch me
Come on, honey, tell me so
Tell me so Babe

He's acting shy, looking for an answer
Come on, honey, let's spend the night together
Now hold on a minute, before we go much further
Give me a dime, so I can phone my mother
They catch a cab to his high rise apartment
At last he can tell her, exactly what his heart meant

If you want my body and you think I'm sexy
Come on, honey, tell me so
If you really need me just reach out and touch me
Come on, sugar, let me know

His heart's beating like a drum
'Cause at last he's got his girl home
Relax, baby, now we are alone

They wake at dawn, 'cause all the birds are singing
Two total strangers, but that ain't what they're thinking
Outside it's cold, misty and it's raining
They got each other, neither one's complaining
He say's I'm sorry, but I'm out of milk and coffee
Never mind, sugar, we can watch the early movie

Pragidéer

Nh06n ska ju iväg till Prag den 27/5 (hur nu detta kommer att sluta..). Detta ska inte bara bli en enda supefest, utan vi ska faktiskt (försöka) vara lite seriösa och kulturella också. Vi ska bla besöka ett gammalt koncentrationsläger, ev. åka båt på kanalen genom staden och besöka Staropramenbryggeriet. Dock så såg jag en länk i en blogg till ett sexmuseum xD Herregud, hade det inte varit något av det sjukaste man kan göra på en semester? (Man kan ju räkna bort planerna om att vi ska gå på strippklubb då..). De vanligaste samtalsämnena i vår klass är nämligen mat, ångest, Twilight och sex, då borde väl ett besök på det här konstiga museet vara det ultimata? Haha. Fast det är verkligen konstigt.. Det är fan sjukt vilka grejer det finns. Jag vet inte ens om det är positivt eller negativt :S

Haha, hur ska detta sluta?

Gissa om Nh06n ska till moskén eller inte? Haha, klart att vi ska.. Vår överambitiöse lille lärare Per har ALLDELES för höga tankar om oss! Herregud, det här kommer gå åt helvete.. Hur kan han släppa oss lösa? DÄR?? Vi var ju fan kritiska i både buddhisttemplet och när gymnasieprästen kom, hur ska det då gå om vi åker till moskén?? Ja, vi får helt enkelt se..


Visdomsord?

Som Manne så vackert uttryckt det:
"A morning of awkwardness is far better than a night of loneliness"
Kan han ha rätt?

Utmanad av Louise.. Hatar sånt xD

♥ Tre jobb jag har haft: Bibliotikare, butiksbiträde/kassörska och typ barnvakt, haha

♥ Tre platser jag har bott på: BB (det får räknas), Möllan och Lindeborg

♥ Tre saker jag gillar att se på TV:  Desperat housewifes, Greys anatomy och Bones

♥ Tre favoriträtter: Torsk, soppa och kycklinggryta

♥ Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: min säng, min säng, nån annans säng??

♥ Tre personer jag utmanar: Hm, alla har redan typ gjort det här..

Helgen bjöd på lite allt möjligt

Fredag = utgång. Jag och Ola mötte upp Emma, Jimmy och Elinor på Södervärn, sen bar det av till Sofielund för att möta Louise och hennes kompis Sofie. Sen till Arena 305 där vi träffade Sophie och co. Massa trevliga människor och en och annan överraskning.. In på konserten, såg fyra band och jag måte säga att Darkness Falls var bäst bara för att jag kände en i bandet ;) Mötte Tove också, jävligt kul eftersom jag typ inte sett henne sedan Lindeborgsåren. Efter konserten blev det iaf Möllan och L'Angelos. Ville till Curry Hut pga 91orna i gänget, men där var fullt, så det blev stammisstället ändå.
Väl där så blev det drinkar och öl, och sen kom det fler människor och mötte upp, bla Patrik med sällskap. De stannade en stund och jag hade faktiskt jättekul :) Demonstranterna till Davis Cup-matchen nådde dock Möllan efter nån timme och då kände vi att det var dags att dra vidare. Hamnade på Gustav och BK (precis som förra helgen, haha) och sen efter det bar det faktiskt av hemmåt.
I det stora hela var det en bra kväll. Fick se Annapanna och Louise i miljöer de vanligtvis inte vistas i (och JA, alla föräldrar och oroliga pojkvänner, jag passade dem hela kvällen..), fläta Patriks hår och retas med Ola medan han pratade i telefon. Det var också kul att träffa människor man inte sett på evigheter. Lite tråkigare var ju den vanliga vad-händer-mellan-oss-diskussionen och även att det inte blev nån utgång till KB efteråt, jag hade ju t.o.m skaffat en danspartner, haha. Men det jag blev mest chockad över var ju ändå ett sms med texten "får jag sova hos dig inatt?". Det hade jag absolut inte väntat mig! Trodde först att jag läst fel, men Ola intygade att det stod precis det och han såg precis lika chockad ut som jag kände mig.. Hmm..
Tog bussen hem med Ola efteråt, och på den satt även Daniel. Ännu en chock, men ja, helt okej att sitta och snacka med honom lite. Dock var han jävligt trött och sliten och bidrog inte med så mycket, haha.


(Såhär såg jag ut i fredags.. Bild från Sophies blogg)

Lördagen bjöd på lite allt möjligt. Började må illa igen och kom fram till att det inte var så bra att gå och träna, så mamma tvingade iväg mig till Limhamn där det var billiga skor och kläder. Inköpsrundan resulterade i två blusar och två par skor. Till Mobilia efter det, skulle hämta upp mina glasögon som kom i veckan. Körde förbi Stadion på vägen och där var det ett jävla liv och polispådrag eftersom matchen spelades just då.
Kom till Mobilia, hittade glasögonen men inte de rosa skor jag suktat efter i snart en vecka.. Få leta upp dem i stan istället. Inne på Malmborgs så slog illamåendet till igen. Visste inte var jag skulle bli av, det var riktigt hemskt. Väl hemma stupade jag i säng och sov x antal timmar. Upp sen och blev itvingad mat (ville absolut inte äta, men ni vet hur mammor är) och sen blev det ompyssling och film resten av kvällen. Fick inte ett skit gjort i skolväg och måste sätta mig och ta igen det nu. Fan.

Underbara fredag!

Och när denna kom så gick mitt illamående också i princip över. Världen är fortfarande lite vinglig, men jag klarar mig. Skolan var olidlig, precis som varje fredag, men idag var det riktigt hemskt. Henrik II kan typ nada och han försöker att undervisa vår klass som typ behöver handledning i allt.. Detta blir några intressanta veckor då vi samlad trupp vinkar hejdå till bra betyg i matte E. Engelska ska vi inte heller prata om, men matten var nog ändå värst.
Annars så bjuder kvällen på utgång. Konserten på Arena 305 står på agendan och det verkar som om vi blir ett stort gäng :) Kan man ju inte klaga på. Möllan efter det, blir väl L'Angelo, Maskot eller Curry Hut, får se var vi hamnar. Blir det som förra veckan så kanske vi landar i Limhamn, haha. Men vi får se. Mitt största problem just nu är dock vad jag ska ha på mig. Sophie är väldigt noga med att alla ska klä sig "metal". Men vad är det egentligen?

Tror att jag börjar bli sjuk..

Ni vet hur det är när huvudet dunkar, kroppen är seg och det gör ont i princip överallt. Så känner jag just nu, antingen är det nån flunsagrej eftersom jag mått illa hela dagen eller så är det en megaförkylning som håller på att bryta ut. Vilket av alternativen det än är så är jag inte direkt lockad, jag har, som vanligt, absolut inte tid att vara sjuk! På ett sätt hade det varit riktigt skönt att bara vara hemma lite, men med tanke på att jag har cp-mycket att göra (som vanligt igen..) så kan jag inte tillåta mig själv att ligga helt utslagen någon längre period. Och särskilt imorgon så vill jag inte vara sjuk! Gänget som ska till konserten börjar bli rikitgt stort och jag vill verkligen inte missa det... Så, en dag till skall jag väl kunna hålla mig på benen?

Världens torraste nv-skämt..

- Varför kan man inte derivera en samhällselev?
- För att de saknar funktion.

Haha, jag skrattade så att jag började gråta.. Tack till Annapanna för dagens skämt!

Darwin vs. Intelligent design

Sitter här och skriver på den cp-långa uppsatsen som skall in typ när som helst (eller kanske inte, men det känns så för jag trodde att jag hade betydligt mer tid på mig..). Med utgångspunkt i Darwins evolutionslära skall jag kontra hans teorier med de som kommer från de som följer Intelligent design. Helt okej, men att sätta sig in i ett outforskat ämne och sedan skriva en uppsats som kommer att vara betygsavgörande i 150p känns lite maffigt att göra på ca två veckor.. Wish me luck.
Annars så bjuder dagen på idrott på Bellevuestadion och handboll, mer plugg och sen ikväll så bär det av hem till Sophie på Ön. Det blir det vanliga skitsnacket över en fika och sen lite vidare planering inför fredag. Ni har väl inte glömt bort koncerten?? Ses på fredag :)

A F Chalmers kan ta sig nånstans..

Jävla kattbok. Den är satanistisk och guds ironiska plågomedel för att visa sitt förakt mot nv-elever. Hatar den innerligt och jag röstar för att vi bålar den när Hannah inte ser.

När sömnen inte räddar en

Kunde inte sova i natt. Låg och vände och vred på mig, kunde inte släppa tanken på att jag faktiskt var ensam. Ensammast i hela världen. Visste inte att jag var det förrän igår då jag abrupt blev informerad om hur läget egentligen var. Men  det är inget jag kan göra just nu.. Ska ge honom lite tid att tänka, sen så ser vi vad som händer.. Hoppas på det bästa, helt klart, för jag menar - ett ordentligt bråk, ska det förstöra allt? Visst, det kan ju vara en bidragande faktor och kanske den sista droppen, men jag tycker inte att tre års vänskap samt förhållande ska förstöras så lättvindligt. Det tror jag inte heller att han tycker. Han kommer tillbaka när han är redo. Det vi hade är för bra för att bara slänga bort..
Det var det jag låg och tänkte på hela natten. Sömnen vägrade envist att infinna sig.

Sheepdog

Don't know why I can't locate this feeling
That I would rather be with you
It makes no sense, you're crying out loud - that I may love you
This stress is wasting my emotions that I would rather be with you
Don't let them closer to this secret
That I may love you

Now hear the bluebird whistle hymns like
"I would rather heal your wounds"
Now hear the dark gun punching out that
That I may love you

Vi brukar inte bråka, han och jag. Men idag smällde det. Ordentligt. Tårar rann och ord sades som inte kan tas tillbaka. Om han har tappat hoppet, vad ska jag då förlita mig på?

Utgång

Planen var att jag och Ola skulle ut och ta en öl. Bjöd med Emma och Jimmy, men de kunde inte ta sig in till stan, så jag och han lullade upp till Möllan själva. Utanför L'Angelo stod Sophie och John och väntade på Lange och Siri och det föll sig naturligt att vi slog oss ihop till en enda skara. Det var fullt där inne dock, så det blev billig öl och skitsnack på Curry Hut istället. Dock så fick John cp-ryck och drog iväg med två främmande tjejer till Oxie (jag behöver INTE kommentera vad jag tyckte om det), men vi andra fortsatte ett tag till. Fick sedan för oss att gå ut och dansa, så det bar av till Deep. På vägen hälsade vi på världens bästa Ola Ståhl på hans jobb och pratade lite, sen så fortsatte vår halvlulliga (men definitivt glada!) färd mor Deep. Kom dock fram till att det var för dyrt, så vi gick (vinglade?) vidare mot BK och nattamat. Ville dock inte att kvällen skulle ta slut efter det så vi stack till Limhamn för efterchill hos Lange och hans uterum. Det var riktigt kul att få skratta av sig! Många konstiga samtalsämnen, säkert fyra "kvällens citat" som vi har glömt allihopa (fast nånting om en kvinnlig höna får mig att haja till.. hmm). Jag och Ola tod iaf sista bussen hem vid halv 4, vilket betydde att jag låg i min säng helt utslagen ca en halvtimme senare. Det var en sjukt rolig kväll, det får vi göra om!

(Bilder kommer när Sophie har vaknat till liv igen, haha)

RSS 2.0