Snart klar.. kanske

Sitter fortfarande här med den otroligt dumma fysiken. jag har nu 12 sidor skit, känns det som. och det är bara teori och beräkningar. Resten av eftermiddagen så ska jag försöka få ihop någon vettig slutsats också. Vill inte.

Hade John här inatt. Alltid mysigt. Jag har kommit fram till att han är ytterst bra att ha på vintern. Han är som min egen personliga värmeplatta. Det är jävligt jobbigt på somrarna, då blir det för varmt, men nu under vinterhalvåret så är det altid skönt att han nåns varma mage att värma fingrarna på. Han är bra till så mycket, min John. Men jag delar inte med mig!

Vem vill inte vakna upp brevid honom på morgnarna..? Mysigt.

Fysik-labbrapports-bajs

Jepp, här är min vackra skapelse.. Tyvärr så ser jag inte ljuset i slutet av tummeln ännu.. Men det kommer väl om sådär fyra-fem sidor..

Så här långt har jag kommit.. Hur går det för er andra?

"Vad är en bimbo för er i Gbg?"

"En Bimbo är en fjortis fast äldre" . Haha, den var bra..


Resten av lovet som inte kännts som ett lov hittills

Jag är en typisk schemamänniska. Gillar inte när saker jag planerat inte går i lås eller ändras i sista minuten. Gillar att veta vad som ska hända i mitt liv. Idag är en sådan dag där det mesta har ändrats utan att jag har en aning om varför. Jag antar iofs att jag överlever, men ändå. Nu så ska jag plugga iaf, sen så måste jag in i stan och hämta min mattebok på skolan, efter det blir det BodyBalance på Forum och sist men inte minst så ska jag införskaffa min nya rosa kamera! Kan knappt bärga mig! Känns nämligen som det börjar bli dags att lämna tillbaka Johns kamera.. Han kanske saknar den, vad vet jag?
Mer planer för veckan då.. Imorgon så ska jag plugga och på kvällen så är det kvällsöppet på Triangeln. Massa erbjudanden och rabatter. Han redan övertalat John till att följa med, men om fler vill haka på så kan vi ju ses där :) På fredag så blir det Lilla Torg med Amanda och Angelica. Innan dess så ska jag först hinna klart med mina fysikuppgifter och så ska jag ut och äta med Emma. Och på lördag - höjdpunkten! - så bör det av till ett litet B&B i Kivik med min lilla älskling. Hoppas att det blir en helg där vi kan hitta tillbaka till varandra på. Allt blir säkert underbart <3
Vad väntar er under resten av lovet, kära vänner?


Dags att gå vidare

Jag har kommit fram till att det är dags att gå vidare. Jag kan inte gå runt och sörja det jag förlorat. Det är dags att skaffa sig en ny! En liten sak, batteridriven och gjord för att tillfredsställa alla ens behov! Nej, mina vänner, jag pratar inte om att ersätta Arne (min miniräknare, tro inget annat!), utan min kära kamera som jag sörjt och klätt mig i svart för nu i en vecka. Jag har tittat ut en ny ögonsten. En fin, rosa Olympus. Me love! Gimmie!

Titta, titta! Vill ha! En ny ögonsten som jag ska älska och vårda och viska ömma saker till. Eller nej, kanske inte det där sista, men ni fattar xD

Tisdag

Pluggdejt. Alla som skulle hitta hem till mig lyckades på ett eller annat sätt med det hela :) Hög mysfaktor då vi åt kaka, drack te och pratade om allt och inget. Men vi lyckades faktiskt också med bedriften att lösa våra fysikproblem... Visst, vissa svar har väl fortfarande mer att önska, men vi är iaf på rätt väg.
Har också börjat fundera lite mer hur man gör sig känd i bloggvärlden. Ska man kommentera andras inlägg och vara aktiv, kanske läsa allas ideér om typ mode eller ska man skriva om sådant som intresserar alla andra? Är det inte viktigare att koncentrera mig på vad jag tycker om och vad jag tycker borde få mer uppmärksamhet här i världen? För jag måste erkänna, majoriteten av alla bloggar jag stöter på handlar om mode. En massa Wannabe-Klings, dagens outfit och jag vet inte allt. Förlåt, alla har vi ju olika intressen, men med alla miljontals bloggar om mode och kläder, kan inte någon ta sig i kragen och faktiskt skriva om något vettigt? Jag skriver inte det här för att ge mig själv publicitet, min blogg är ju bara svammel rakt igenom, men jag känner att jag vill läsa något ordentligt.. Fast då återkommer vi till det där om att man ska skriva om vad man gillar. Om man nu är en modefantast så antar jag att det är det man ska skriva om.
Men jag kan ändå inte hjälpa det faktum att jag undrar vad som hänt med allt "låt oss rädda världen"-snack, huruvida det finns ett monster under sägen eller varför inte vad ens kanin åt igår? Hade det inte varit kul med en diskussion om något annorlunda..? Eller är jag helt ute och flyger?

Överraskning!

Titta vad mamma köpt till mig! Shakespeares hemlighet och Boktjuven. Två böcker som jag tjatat om konstant i två veckor nu. Blev så otroligt glad när det kom ett paket med posten :D tack mamma! Jag ska njuta mig igenom varenda sida, lovar! *ler*

Titta vad mamma köpt till mig! Ooh, hon är så himla snäll när hon väl vill! Mysig läsning nu i höstmörkret.

En bal på slott Etagé? Vem behöver det?

Stella vill följa med tjejerna ut och dansa på Etagé ikväll. Men Stella kan inte för hon har en så underbart jävla typisk urinvägsinfektion. Vad gör hon istället? Jo, hon väntar på Ola för hon ska hjälpa honom plugga körteori. Så himla underbart.. segt.

Första riktiga dagen på lovet

Idag är det måndag men det känns som söndag. Eller kanske lördag. Kan iaf glatt meddela att jag mår bättre nu. Överkunsumtion av ipren och mina gula piller verkar ha hjälpt, haha.
Inledde min första lediga dag med att inte ställa väckarklockan utan lät mig vakna av mig själv. Sen så bar det av till Mobilia för att handla ingredienser till en morotskaka som jag behöver tills imorgon. Har lovat att bjuda på kaka på pluggdejten nämligen. Ställde nyss in kakan i kylen så den hinner bli bra tills imorgon. Nu ska jag bara hoppas på att alla hittar hem till mig också..

Denna underbara sak har jag tagit mig tid till att baka igen.. Har man tagit en bit så är man såld! Dessutom, det är ju en morotskaka så man kan ju intala sig att den är nyttig :D

Sitter här och har tråkigt för tillfället. John gick nyss för att ge mig tid till att plugga på fysiken, tyvärr så är jag inte jättetaggad på att börja så därför skjuter jag upp det lite till. Men bara lite, lovar! Sen så ska jag laga mat och ikväll så ska jag hjälpa Ola plugga körteori. Vet faktiskt inte riktigt varför han behöver hjälp, jag menar, hur svårt är det att öppna boken och läsa..? Killar, antar jag..

Söndag

Fem dagar efter provet om njurar med omfång så går Stella och bli sjuk. Med en urinvägsinfektion. Så underbart jävla typiskt. Det är inget jag rekommenderar alls. Det känns typ som om någon som hatar dig försöker klämma ihjäl din stackars urinblåsa - vilket leder till att man är konstant kissnödig och att man har sjukt ont hela tiden. Hade faktiskt så ont att jag hade en gråtattack på jobb, en så stor en att mamma ringde pappa så att han fick köra mig till akuten. Tre timmar och 10 toalettbesök senare fick jag mina små gula piller. Nu ska ska skiten bara börja verka också..

Lördagkväll

Om det finns något som heter "jag har gjort något dumt - jag älskar dig - bör vi göra slut - vi försöker lite till"-samtal så har jag nyss haft det. Absolut ingenting jag rekommenderar.. Man mår verkligen skit efteråt.
Det svider verkligen att inte veta vad man vill alltid..Fast jag tror att allt blir bra igen. Hoppas verkligen på det iaf.

Fredag

Idag kallade Camilla mig "köttfärssoppa" sen så tuggade hon på mig tröja.

Måste också berätta att jag köpte världens sötaste klänning på MQ:s release-grej igår. Me love!

Underbart söt! Fast den är ännu snyggare på, då ser man ju att den är lite figyrsydd.. Inköpt på MQ av märket Paris, Kate & I.


Sing to me, boys!

Har kommit fram till att den kille som sjunger "Annie's song" för mig kommer jag att älska för evigt! John Denvers verison då.. Den är så himla vacker, söt och alldeles, alldeles underbar!
Så om ni vill ha min eviga kärlek så får ni börja öva, pojkar! <3


http://www.youtube.com/watch?v=HkGS263lGsQ

060429-081022, sen så dog den..

Dagen jag fasade för inträffade igår. Jag insåg inte hur allvarligt läget var förrän idag då jag träffade en specialist - "Jag är ledsen, men problemet är det allvarligaste man kan få."
Shit. Min kamera är död! Vad ska jag ta mig till? Felet är så stort att det inte är lönt att laga det.. Jättesynd, den har ju varit med om så mycket. Men jag får väl tigga till mig en ny, det gick ju faktiskt väldigt bra på utvecklignssamtalet innan idag..
Vad hände mer idag? Hm, efter utveckligssamtalet så blev det lunch och en shoppingrunda med mamma. Effektiv som jag är så hittade jag en nyårsklänning :) Ville ha den i silver, men det är inte min färg riktigt, så det får nog bli en svart. Den är jättesöt (kan tyvärr inte ta foto på den för att skryta för er för MIN KAMERA ÄR JU DÖD!). Men men. Var dock tvungen att åka hem från stan sen för att jag mådde dåligt, så jag får shoppa golv (ja, golv) med mamma en annan dag.
Väl hemma så sov jag middag, haha. Låter lamt men det är faktiskt guld värt. Fick sova ungefär en timme innan John ringde och störde mig/ väckte mig/ nästan gav mig en hjärtattack.
Nu så ska jag svara på några dumma frågor i engelska om Michael Moores film Fahrenheit 9/11. Blir ju intressant med tanke på att vi inte har sett hela filmen.. Senare ikväll så väntar klubbkväll på MQ. Det skall tydligen lanseras en ny fest-kollektion från Paris, Kate and I. Det blir spännande att se hur stor shoppingkasse jag kommer hem med ikväll. Längtar.

Limhamn Limeburners vs. Ängelholms Jonstorp

Axel förlorade. Bajs också. 2-4 på hemmaplan måste ha svidit reält. Skyller på att Axel inte fick spela så mycket i sista perioden, för det var då allt blev fel för Limhamn. Men men, det var kallt men kul där i ishallen. Något som jag är väldigt stolt över är att vi hittade dit på första försöket! Haha, slå det..

Alexsandra hade inte så bra koll på alla regler osv, men en sak hade hon klart för sig - hockeyspelare har grymt snygga rumpor, haha.  Axel, nr 25, är nånstans där bakom målet förresten..

Men nu så ska jag göra mig fin, ska ut på stan med mamma. Men jag får inte glömma att gå inom skolan för mitt utvecklingssamtal heller. Jag kan inte påstå att jag är orolig, det kommer säkert att gå bra.. *svälj*

Onsdag

Vaknade halv 6.. Sket i att gå upp. Tittade på klockan igen, då var den lite i 8.. Sket återigen i att gå upp. Men lite efter 9 tvingade min mage upp mig för frukost. På det följde en dusch.. Sen ner i sängen igen.. Och sen en dusch till.
Helt plötsligt var det dags att åka in till stan för dagens enda lektion - idrott. Var beredd och heltaggad på boxning, men vad händer? Jo, bodypump hände! Nåt fel med bokningen eller vad det nu var.. Men skitsamma, älskar bodypump! Det känns liksom i hela kroppen.

Feel the pain, my friends! And the mjölksyra..

Men jag ska inte sitta här länge till. Efter att ha tränat musklerna i skolan så blir det snart dags att träna lungorna. Stella ska på hockeymatch och skrika en massa förolämpningar :) Ska köra min lilla bil till Limhamn och titta på MIF:s ungdomslag.. Titta på Axel, haha. Hoppas att det går bra för dem, det är aldrig kul att förlora (för vilken idiot vem har sagt att idrott bara är på skoj?!). Fram tills dess så kallar fysiken.. Har fortfarande inte fått någon respons på mitt nödrop! Behöver ju hjälp med rörelsemängd-grejset.. Jonas?

Rörelsemängd

"När jag jobbade i Höganäs för flera år sedan så visade jag, precis som för er, vagnkollisioner på luftkuddebanan. När den ena vagnens massa var dubbelt så stor som den andre vagnens massa undrade en i klassen om det är möjligt att skicka in vagnarna mot varandra så att de efter kollisionen rör sig med samma fart åt olika håll.

Vilket förhållande måste i så fall gälla mellan vagnarnas ursprungliga fart om vi antar att stöten var fullständigt elastisk?

Han gissade själv på att den lätta vagnens fart skulle behöva vara fyra gånger så stor som den tunga vagnens fart. Är det rätt?" // Henrik


Detta är då Newtons vagga, om jag inte minns helt fel? Den visar att rörelsemängden är konstant, precis som energi är.

Ja, detta är då min läxa som jag ska klura på över lovet. Att vara helt ledig en hel vecka, är det för mycket begärt?
Nu tänkte jag passa på att tigga hjälp här.. Nån som råkar ha avslutat Fysik B som känner för att hjälpa en liten vilsekommen 06a? Kanske en välutbildad (uppfatta fjäsket, J) civilinjengör från Gbg? Känner att jag måste bidra med något när det är dags att gå igenom uppgifterna i min PBL-grupp på fredag.. Snälla?

Bajs också.. Men det blev bättre

Biologin gick inte så bra som jag hoppats.. Sista frågan blev precis lika hemsk som förutspått och jag låste verkligen hjärnan på en och samma sak . Hoppas inte att hela betyget står och faller med det här provet.. Haha, men iaf, ca 30 min in på provtiden, tror ni itne att brandlarmet går? Jodå :D Förmodar att det här hjälpte många i Nh06n till ett högre betyg..
Efter det att plågan var över så blev det fysik.. Var ytterst produktiv, måste jag erkänna! Fast vi kom fram till att det fortfarande var svårt, så nu är det bestämt - pluggdejt hemma hos mig tisdagen den 28/10. Jag bjuder på kaka :)
När detta var slut så var det dags att gå hem, men tji fick jag. I trapphuset kom John. Han vet nog hur man ska uppmuntra mig - "Kom Stella, vi går och shoppar!" Hög mysfaktor på resten av eftermiddagen. Och ännu mer chockerande - John handlade faktiskt något! Får ta ett foto när han är munderad i alla sina inköp. Det dröjer nog innan vi kommer ut och handlar igen, dock. Nu har han väl handlat för ett helt år framöver^^
Vad handlade jag då? Hmm, hittade in på Twilfit och unnade mig ett underklädes-set från Tiger of Sweden. Hade inte betalat fullpris, men köpte man BH:n så ingick trosorna. Kände att jag gjorde ett klipp där, haha.

Visst är det så himla sött! Kunde verkligen inte låta bli det.   Nu är frågan - snyggast på mig eller slängt över en möbel..? Hmm.. Här är han då.. Han tyckte tydligen att han behövde en ny stil, eller vad han nu sa. Minns inte, men jag gillade iaf det han köpte :) 

Lite saknad är nog bra ändå

Saknad är nog bra ibland. Det är nog faktiskt första gången jag erkänner det ens för mig själv. Ibland så behöver man sakna någon och liksom minnas allt man gått igenom och upplevt. Att ses hela tiden blir kanske som att konstant fortsätta i gamla spår..? Jag vet egentlgen inte, men jag tror att man måste vara ifrån varann ibland för att kunna uppskatta all den andra tiden man spenderar tillsammans. Har jag rätt eller är jag helt ute och flyger? Jag har ingen aning, tyvärr. Men visst är det underbart att bara få krypa upp i någons famn, särskilt när man inte sett djupet av den famnen på länge? Man märker inte vad man har förrän det inte är där. Så lite saknad är väl bra ändå, antar jag. <3

Hallerdaller

Tydligen dög inte bilden där hon pekar mitt ut i ingenting.. Är den här bilden bättre, stumpan? ;)

Jaa, detta är då den giriga fröken Haller.. Minns jag inte fel så är detta från när vi bakade muffins för en evighet sedan. Men om hon åt upp all smet, blev det då några muffins??

Biologiprov

Snart är det över. Tyvärr inte fort nog. Imorgon smäller det, kl 8,30 så ska stackars Nh06n plågas med det största biologiprovet i B-kursen. Men det är väl lugnt...? Jag menar, immunförsvar som immunförsvar och muskel som muskel? Och blod är väl typ bara blod? Eller..? Fan.

Detta är då en lymfocyt. Var inte orolig om du inte förstår, jag vet knappt själv. Hm, men det är iaf antingen en T- eller B-lymfocyt :P Fast hur ser man skillnad..?

Skogen

Torup! Haha, vi lyckades t.o.m hitta dit på första försöket. Efter många om och men så lyckades vi hitta parkering och efter det blev det tips-runda i Bokskogen, skogsmullar på ingång! Hör och häpna! Det var faktiskt jättesvåra frågor, vi borde gått barnrundan istället.. Efter att ha gått och myst i skogen där solen lös så fint mellan träden så var det dags för en fika på Café Torup. Jättetrevligt och jättegott. Det får vi göra om, kära små vänner!

Skogspromenad, som sagt.. Trodde inte att vi skulle komma iväg, men jodå :) Dick och Sophie var med.. .. och jag och John! Men vad är en skogspromenad om man inte avslutar den med en fika?

Haller turned 18

Så, nu har jag vaknat efter gårdagens festligheter. Jag hade jättetrevligt där i den lilla lokalen med alla människor. Kände majoriteten av dem faktiskt, tror bara att det var ett enda nytt ansikte. Men det var iaf presentöppning, galen dans och en massa bål! Älskar bål, haha. Själv körde jag en någonlunda nykter kväll, men det var faktiskt inte en enda som blev sådär jobbigt full igår. Det är bra.
Måste bara berätta att jag vann pris för bäst 80-tals-utstyrsel! Haha, det trodde jag inte, men smaragdgröna chinos, det slår väl aldrig fel? Men alla var faktiskt jättefina. Utom Jimmy. Förlåt, men den där skjortan var gräslig! xD Fast det var ju iofs medningen med det hela. Tack för igår iaf! Och Alexsandra, känn dig inte gammal, livet har bara börjat ;)

Här har vi då nyss samlats hemma hos mig innan det var dags att bege oss till fröken Haller. Två taggade pudelrockare Sophie och Dick är så söta ihop. Lite peddo-varning på Sophie dock, haha. Skämt och sido, gumsan ;) Ja, den är nånstans där borta.. Ser du? Väl på plats. Jag vet faktiskt inte vad Emma-gumman försöker förmedla. Mina kära klasskamrater förljde med mig. Det är jag faktiskt glad över. Det var länge sedan jag hade så kul på ett dansgolv :) Jag gör en ytterst vacker Prince-imitation.. Haha Haha, jag vet inte hur bekväma vi var i våra out-fits, men vi var rätt söta ändå.  Lilla gumman, du ser ut som en anka! En söt sådan iofs, men dock en anka! Jag trodde att Alexsandra visste vilket folk hon bjöd in. Den här killen ser lite mysko ut ju.. 

Lördag

Andra dagen på min ledighet är inledd. Vaknade klockan 7 iofs, men det sköna med det hela är att jag kunde ligga kvar. Just nu sitter jag och tittar ut genom fönstret. Skall det börja regna eller inte? Hoppas lite på båda alternativen, faktiskt. Regnar det så kan jag stanna inne, men regnar det inte så måste jag ut och springa. Avskyr  att springa, det finns så många roligare sätt att svettas på..
Ikväll smäller det iaf, fröken Haller skall firas med pompa och ståt. Känner inte hälften av alla som kommer, men vad gör det? Det är alltid kul med nya människor. Får lägga upp lite bilder på hur snygga alla var imorgon ;)
Nej, nu ska jag ut och springa. Kommer svimma halvvägs, men vad gör det?

Avskyr att svettas, som sagt. Eller iaf när det är ett resultat av träning. Annan fysisk aktivitet har jag väl aldrig klagat på annars?

Ledig!

Hör och häpna! Idag är jag ledig! Vi är aldrig, jag menar verkligen ALDRIG, lediga från skolan bara sådär. Hur har jag njutit av denna underbara dag då? Jo, jag har pluggat biologi. Kul, kunde jag inte kommit på något bättre? Jag har pratat med Sophie iofs som verklar ha lite panik inför vad hon ska ha på sig på Hallerdallers lilla kalas på lördag. Jag hittade min outfit igår. Smaragdgröna chinos, vad sägs om det? Haha.
Jag tog mig iofs till mobilia också idag. Där skulle jag möta Ola för lunch, men hade hade tydligen blivit sjuk, så det fick bli att jag ringde min lille pojke istället. Världens mest kräsna pojkvän, har ni hört talas om honom? Jag har! Han kan bära upp så mycket olika kläder, men utnyttjar han det? NEJ!!

Mitt lilla pucko.. Han är rätt gullig ändå, haha.Vad gör jag nu då? Har precis skrivit klart några mejl och ätit middag i min ensamhet. Känner jag John rätt så dyker han snart upp här så att vi kan mysa tillsammans ikväll.
Tänker också på min nya bekantskap som är i Uppsala. Ta det lugnt med tjejerna!

Nostalgi

Satt och funderade på vad som egentligen hänt under det senaste året. Det är något jag brukar göra, jag försöker summera ihop alla större händelser. Tyvärr så har jag inte bilder på allt, men jag hittade en del kul grejer.. Saknar mycket av det som hänt tidigare, men samtidigt så måste man ju se frammåt, kanske våga prova något nytt..

Ooh, vad jag saknar snö! Ska bli eskimå när jag blir stor. Om jag mot förmodan ångrar mig så ska jag iaf åka mer skidor! I somras blev det mini-roadtrip till Turning Torso för fotografering. Vissa bilder blev bättre än andra, men det var kul. Sophie hade Halloween-fest förra hösten.. En jätterolig kväll, verkligen! En hel bild bara till henne! Känner att vi har kommit varandra närma det senaste året <3 

Puckot och jag har varit tillsammans i över ett år nu. Känslorna är annorlunda, men fortfarande starka! Camilla ger stackars Benjamin en omgång i labbet.. Mina kära päron gifte sig i våras.. Vissa tror mig inte när jag berättar, men de var faktiskt ihop i 28 år innan det det smällde! Längtar tillbaka till när allt var enkelt och man kunde spendera dagarna med vännerna istället för med läxböckerna..

Får ingen egen studentbal, vilken tur jag hade som kunde följa med på Johns! älskar min klänning också för den delen..

Vad har hänt i mitt liv?

Haha, var kan man börja? I mitt annars så lugna liv så har det hänt en del på sista tiden.. Har tagit upp kontakten med gamla vänner och samtidigt hittat nya :) I skolan är allt som vanligt, vi anpassar oss sakta med säkert till vår nya image som Einar.. Ska dock påpeka att vi inte är de enda som bytat namn - InfoKomp heter numera "Nya Klara Gymnasiet". Föredrar faktiskt Einar, helt plötsligt..
Ja, vad mer? Nh06n tog sig en roadtrip/resa/tågfärd över sundet mot Köpenhamn. Destination: Bodies & Tivoli. I vetenskapens namn genomled (haha, det vill jag inte kalla det egentligen, jag var helt facinerad) vi en utställning av torkade lik, benbitar och annat läskigt. Lunch förljde på det, dock måste jag påpeka att det kanske inte var den bästa planeringen av lärarna.. Vissa i klassen är ju mer äckelmagade än andra..
På detta följde iaf Tivoli. Återigen gjorde vi allt i vetenskapens namn då vi utrustade med accelerometrar åkte alla karusller vi kunde. Vi viar lite rädda att vi skulle bli påkomna eftersom en exalterad tonåring med ett brett skärp om midjan med en liten svart tillhörande väska kan ge lite fel intryck. Särskilt eftersom vi satt och tryckte på en massa knappar precis innan varje avfärd.. Men kul hade vi iaf hela dagen.

Hade jättekul hela dan. Tyckte lite synd om Henrik som fick sitta och vänta hela dagen medan vi andra hade roligt.

Kan ockås berätta att min lilla pappa fyller år idag. Jag, som har världens sämsta fantasi, bakade en kaka till honom. En vacker morotsskapelse med dubbelt lager glasyr.. Hoppas att han blir glad.
Den kommande helgen är mer än efterlängtad. Det är första gången jag är ledig på fyra veckor, tror jag. Skola under veckorna och jobb på helgerna börjar ta ut sin rätt.. Tror att jag ska ägna största delen av helgen till att sova.. Efter fröken Dallers fest då, vill säga.. Och efter jag pluggat klart... Och efter jag träffat alla jag ska träffa.. Hm, får nog planera att sova på novermberlovet istället..

NaHum goes Einar Hansen


Måste ju berätta lite om slutet på skolans underbaraste era - måndagen den 13e oktober dog Naturhumanistiska Gymnasiet i Malmö för att göra plats för Einar Hansen Gymnasiet. Einarhansare, das Einars, Einare, Nördare.. Listan kan göras lång, för vad ska vi nu kallas? NaHum klingade liksom..
Det roligaste med hela grejen är ju faktiskt att skolan bytte namn för att locka fler elever. Lyckat. Vem vill gå på Einar-gymnasiet egentligen? God idé, men tyvärr, på den punkten tror jag att namnbytet misslyckas..
Sydsvenskan besökte vår lilla kick-off på Ribbans Kallbadhus i måndags, måste därför påpeka att jag (eller snarare min klänning) syntes så vackert i tidningen dagen efter :) kvällen var lyckad, måste jag ändå erkänna. Favoriten vad Chanels och Eriks film-parodi på lärarna. Hatten av för er! De obligatoriska talen kom ju också, det enda vettiga jag kommer ihåg gick något i stil med "det är bra att vi är en så liten skola, kan ni tänka er om typ hela Borgar skulle tränga ihop sig här på Kallbadhuset ikväll?". Klockrent.
Skolandan skall tydligen också öka pga namnbytet. Kommer vi att lyckas på den punkten då? Om vi inte varit så tajta med de andra klasserna de första åren, är det då så dags att försöka i trean? Kankse det, men samtidigt, vi slutar ju snart..
Delade känslor för namnbytet alltså. Men samtidigt, vi är ju samma lilla skola som har lika högt i tak som förut. Bättre gymnasieskola finns inte. Hoppas att det budskapet går fram till kommande klasser bara.
Trevlig stämning, fast Camilla och Annie övergav mig för en liten sketen etta!

Blogg

Jag tror att den första frågan man ska ställa sig är huruvida man har tid till att underhålla en blogg eller inte.
Jag vet inte svaret på den frågan. Det får tiden visa, antar jag.

RSS 2.0