Snabbis igen

Shit, vad jag blivit dålig med bloggandet! Men iaf, är egentligen på väg ut, men jag kan dela in mina senaste strapatser i fyra delar:

1. Fredagens drink-kväll blev verkligen jättetrevlig :) Jag, Camilla, Julia, Rebecca, Tove, Amanda och Caroline drack en massa smaskiga blandningar och efteråt drog vi till Möllan och därefter Deep. Trodde inte att man kunde ha så kul dansandes till tysk electro-disco-grejs. Tack för en trevlig kväll allihopa!

2. Under lördagen var det att sova ut efter nattens äventyr samt äta middag med morföräldrarna. På kvällen var det 20årsfest hos min barndomsvän Terese ute på Videdal. Jag och Ola var där plikttroget vid sjutiden, resten kom senare. Dock väldigt trevlig kväll med massa nytt folk :)

3. Söndagen innebar ännu mera sömn samt en shoppingrunda på Mobilia. Det blev nya leggings (ni vet ju att det verkligen är min grej, hehe) och en tjockstickad tröja från herravdelningen. Mysigt! På kvällen blev det bio med Ola, Langeliten, Eddie och Camilla. Brad Pitt och Inglourious Basterds förgyllde kvällen och en kopp kaffe efteråt blev verkligen grädden på moset.

4. Och idag smällde det! Jag blev officielt en Lundastudent! I fysik-kullen är vi endast två tjejer och jag vet inte hur många killar. Glad att jag och Ina fann varandra dock. Dagen bjöd på fika och lekar och jag tror faktiskt att det kan bli ett roligt år. Får dock se om jag hinner ändra uppfattning till onsdag då den riktiga undervisningen börjar.. Jag var också typ den enda skåningen där, hittade en kille från Hbg, men det är ju på gränsen alltså xD

Men nu så skall jag bege mig till Ola iaf, tror att han vill höra om dagens ävbentyr. Puss

Snabbuppdatering

Ikväll blir det tjejkväll hos mig :) Tove, Amanda, Julia, Camilla och Rebecca beger sig till mig vid 7-snåret för drinkprovning. Efter det blir det Möllan där vi möter upp pojkarna och sen så blir det äntligen dags för Julia att ta min KB-oskuld! Detta blir nog en kul kväll, haha. Möllan och KB är öppet för alla, joina om ni vill så ses vi i dimman!

Hemma igen


Såhär snygg var man på stranden i två veckor.. Är hemma igen i kylan nu iaf, hoppas att ni saknat mig. Måste rusa nu dock, har en jävla massa att ta igen. Skriver mer imorgon. Puss och kram.

Greetings from Greece

Hejsan! Tangentbordet suger som vanligt utomlands och det saknas en del knappar.. Men det far ni leva med. Tankte bara beratta att jag lever trots en del magsjuka, hot om svininfluensa och for mycket sol (om det nu ar mojligt). Iaf, lider i vanlig tur av hemlangtan, men nu har iaf mer an halften gatt och jag far snart komma hem igen. Saknar val vanner ochdylikt mest av allt, men aven den alskade Malmofestivalen. Fan att man kan missa hela skiten.. Men inte sa mycket att gora at fran den har lilla on, inte sant?
Har inte sa himla mycket att tillagga just nu, kan mest saga att jag inte pa langa vagar ar lika brun som vanligt vilket stor mig nagot fruktansvart. Kommer dock vara brunare an manga av er dar hemma ;)

Har tankt lite pa drinksammankomsten som ska aga rum hos mig den 28e. Vill ju att alla ska komma och hoppas ju pa det. Skulle aven tycka att det var kul om vi avslutade pa typ KB pa kvallen. Hade velat komma ut och dansa namligen.. Tankte ocksa pa att det blir valdigt manga drinkar om alla kommer, sa kanske nagon kan ta med sig lite tilltugg istallet? Men det ar sadant vi far snacka om nar jag kommer hem nasta vecka. Saknar er allihopa och jag hoppas att jag inte ar fullkomligt bortglomd.. Pussar och kramar fran mig och alla svettiga greker!

Sista dagen hemma + drink-kväll

I söndags träffade jag Annie för sista gången innan hennes flytt till skogen (läs Jönköping). I måndags var det samma sak med Annapanna. På torsdag går hennes flyttlass. Har även hunnit med att se Batman - The Dark Knight hemma hos Langeliten.
Ikväll kommer delar av kollektivet hit för ett litet farvälståhej. Blir väl lite fika och skitsnack innan de får gå hem, jag ska sussa tidigt ikväll, måste ju upp ca 4 imorgonbitti.. Träffade även John, han gick nyss. Alltid lika trevligt när han kommer över. Vi båda kände väl lite ångest nu när jag åker, men ja, jag kommer ju hem snart igen ändå ;)

Och en sak till! Jag har börjat fundera på om det inte är dags för en drink-kväll här hemma hos mig :) Bara tjejer, färgglada drinkar och skitsnack, kan det bli bättre? Hos Caroline senast blev det ju verkligen succé, jag tycker att vi ska försöka återuppleva det! Preliminärdag blir väl fredagen den 28e augusti. Får slipa lite på inbjudningslistan, får varken bli för många eller för få, men vad säger ni tjejer om att komma? Vi kan ta andra detaljer senare :)

- Sophie
- Tove
- Emma
- Caroline
- Hanna
- Julia
- Camilla
- Amanda

Men nu är det dags för mig att äta och snart kommer de andra. Men under min frånvaro får ni ha det så trevligt och så ska jag sola åt er :) Om jag inte får tag i en dator där så kommer väl nästa inlägg om två veckor. Puss och kram!


Uppdatering i bildform



Som jag skrev i det tidigare inlägget så besökte ju jag och min lilla apa Malmös Naturhistoriska Riksmuseum. På den här bilden har dock lite likheter med Auschwitz.. Iaf, det var ju sjukt länge sedan man var där, så man var ju tvungen att kolla in allting extra noga. Mycket såg ut precis som vi kom ihåg det, men där var också några nya avdelningar, bla en med brottslingar, straff etc. Väldigt intressant.

  

Kollade också in spegelrummet, fula fiskar (en elektrisk mal på bilden, tydligen var ålen på semester) och en kräfta.



När man är på utflykt, stor som liten, så är ju fika obligatoriskt. Denna gudomliga äpplekaka satte jag i mig i museets cafeteria. Ola åt en likadan :)



Samma kväll så spenderade ju jag och Langeliten kvalitetstid ihop. Efter en ytterst vulgär Brüno blev det fikadags (andra gången för mig den dagen, haha) på Barista.

 

I fredags var det dags att åka ut på landet och gå på maskerad. Sandra (glatt återseende!) var inspirerad av "Kvarteret Skatan", Katja var prinsessa, Kalle lagerarbetare, Carolina man, John tomte på semester och Caroline var klädd i världens sötaste 50talsklänning. Själv var jag flygvärdinna, men det har jag inga bilder på..

 

Tadaa!

  

Igår var det möhippa. Sissi och min kära morbror Per skall ju gifta sig i september, och igår var det dags att kidnappa henne. Hon såg lite rädd ut när vi kom till Hansa och tog med henne från jobbet. Sen så blev det bilåkning i en väldigt fin raggarbil till Västra Hamnen där hon fick skämma ut sig vidare i en alldeles hemsk baddräkt. Mer såg jag inte, för jag hade ju andra planer..



... och det var att gå på kräftskiva hos Eric! Pizza för min del dock, äter ju inte skaldjur.. Kvällen avslutades hemma hos Kristian på Kulladal. Tack för en trevlig kväll allihopa :)

Min torsdag

Museet med Ola och bio med Langeliten på kvällen :) Ytterst trevligt och mysigt, vi har det bra ihop! Ola och jag ses ju ofta, men jag känner att det är dags för mig och Lange att spendera lite mer kvalitetstid med varandra. Eller vad tycker du, Patrik? Vi såg iaf Brüno, och jag måste säga att det var värre än Borat. Mer vulgär. Efter diverse skrattattacker och annat strunt så blev det iaf fika på Barista. Mötte där bla Musse (Nathanel) och mamma, Ruuth, Martin, Ted och John. Mysigt samkväm ute i sommarkvällen. Det var faktiskt en väldigt trevlig torsdag!

Har faktiskt en del bilder, men med tanke på att klockan är mycket och att kameran för tillfället inte är inom räckhåll så får fotondokumentationen faktiskt vänta. Kan annars underhålla er med att jag jobbat min sista dag för den här sommaren samt att jag varit på minimaskerad hemma hos Carolina på landet. Trevlig stämning och god flintastek stod på agendan och jag hade faktiskt roligt den lilla stunden jag var där. Fick skjuts både dit och hem av lille John och nu sitter jag här framför datorn och delar med mig av mitt händelselösa liv till er. Men jag antar att några finner det intressant iaf.

Vad mer? Jo, jag tror att jag har kommit till insikt. Som Amanda så fint uttryckt sig tidigare så skall man vara egoistisk i kärlek och jag kan inte annat än att hålla med henne. Eftersom vi nu delar denna smått tragiska filosofi så kom jag fram till att det är dags att börja tänka på mig själv och på vad jag behöver. Kom fram till vad folk i min närhet faktiskt vetat hela tiden, men det var skönt, iaf för min egen del, att få det konstaterat. Jag behöver helt enkelt vara själv lite. Glömma saker runt om mig och bara vara lite självcentrerad. Det var på tok för länge sedan.

Inventering

Det är ett äventyr jag klarar mig utan i fortsättningen. Blev satt på flärdavdelningen och fick räkna allt från hårfärg till tandkräm och olika sorters tvål. Fick se allt på väldigt nära håll, bla sökte en halv liter lactalyl (hette den så?) upp mitt pannben och gav mig en bula.. Jävla sak. Räknade även upp exakt 1000 Rimmelprodukter samt 935 Dependnagellack. Är sjukt glad över att jag inte tappade bort mig i räkningen, hade fan inte pallat börja om..
Hade planer på att sluta klockan 12 eftersom inventeringen brukar vara klar tills dess, dock så hade ingen i personalen förräknat någonting, dvs klockan 15,15 var vi fortfarande inte klara. Dock så var jag tvungen att smita (eller ja, jag fick faktiskt chefens tillåtelse) eftersom Annapanna skulle komma hem till mig 15 minuter senare.. Snackade igenom allt som hänt på sista tiden samt hennes stundande flytt till Göteborg och allt som hör där till. Pratade även om min stundande kursstart och annat tjafs. Åt kaka också :) Sen så fick hon bege sig hemmåt, dock så bestämde vi att vi skulle ses en sista gång innan hon flyttar på riktigt.. Hm, ska dock hälsa på henne i september, och hon har även lovat att jag skall få komma på nyårsbalen i vinter ;) Trevligt värre, skall bara hitta någon av det manliga könet som vill vara min dejt också..
Men iaf, nu kallar snart dumburken och efter det ska jag sova lite till. Ska ju jobba imorgon igen och göra klart det jag inte hann idag. Hade planer på onsdagsfikan, men jag antar att det inte alltid blir som man tänkt sig. Inte Étage heller av samma anledning. Får väl bli en lugn hemmakväll med någon som har tid och lust. Någon? Alls?

Semester



Det blir Rhodos ändå.. Spännande. Har dock redan ångest över att åka. Det blev verkligen inte bra senast jag fick för mycket tid att tänka.. Helst av allt så hade jag bara velat ha honom med mig. Då vet jag att allt hade varit mycket bättre <3 Åker nästa vecka iaf och blir borta i 15 dagar.. Sen så är jag hemma ca en halv vecka innan skolan börjar. Missar också hela Malmöfestivalen. Fuck. Men vill man ha lite färg så vill man. Men det kommer ändå bli ensamt. Fan. Ångesten är överväldigande. Är det inte meningen att man skall längta efter semestern?

Svarta strumpor har man endast på begravningar

Jag kommer dagligen på mig själv med att fundera på saker som jag sedan vill blogga om. Det kan vara tankar om allt och ingenting i tusen olika kombinationer, men när jag väl sätter mig framför datorn så är det som om allt bara försvinner ur huvudet på mig. Allt jag funderat igenom och verkligen finslipat för att göra ett så bra inlägg som möjligt bara försvinner ur skallen på mig. Tyvärr.

Jag kan berätta lite om drink-kvällen i Svedala iaf :) Det var margarithas, sangria, isbjörnar och annat spännande som fick det att burra till i skallen. Massa skratt och fniss fram tills klockan 11 då lilla pappa fick hämta mig, skulle ju jobba morgonen efter.. Kvällen efter, dvs i lördags, så var det dags för lite socialisering på Möllan. Jag trotsade mitt löfte till mig själv om att gå på Golden efter att jag fyllt 18, men det fick blev som det blev iaf. Jag, Ola, Lange, Anton, Tove, Emma, Erik, Kristian, nån göteborgsblondin och Julia satt och flabbade några timmar. Fick även besök av några från nördborgen och även Sophie kom in med sin nya Klas! Trevligt värre. Med Julia satt jag mest och snackade gymnasieminnen (det känns som en evighet sedan vi tog studenten) och återupplevde Prag genom att dricka vars en sambuca. Mysigt.

Och jag kan också meddela att mina kära päron anammat min plan om att lämna landet. Letar för tillfället resor till värmen, dock har mamma starka åsikter om att vi inte kan åkt till Cypern, Turkiet och dylikt pga fåglar och grisar (läs H5N1 och H1N1). Så det blir kanske Kanarieöarna eller något.. Det skall i vilket fall som helst bli riktigt skönt att lämna landet. Dock hoppas jag att jag kan hålla mig sysselsatt, annars vet vi inte hur det här slutar.. Kanske bättre att ta en vecka bara istället för två? Hm, men jag tror att det blir två veckor till Rhodos.. Jag kommer behöva ha många böcker med mig..

Och idag jobbade jag. Förinventerade hela dagen så att allt skall gå snabbare imorgonbitt då vi sätter igång klockan 8.. Blä. Just nu borde jag inte vara hemma, har ju planer att vara på annat håll. Men samtidigt så kanske jag borde stanna med tanke på att jag skall upp så okristligt tidigt imorgon. What to do? Jag vet (förmodar?) att han vill ha mig där iaf.. Men jag antar att det inte alltid blir som planerat..

Och rubriken? En kund sa det till mig för någon dag sedan på jobb.. Han köpte röda strumpor :)

Och detta är mitt 300e inlägg! Grattis till mig :)


RSS 2.0