Filmkväll i Arlöv

Har tagit oss igenom Sherlock Holmes och Landet för längesedan. Under den sistnämnda tittar vi på Lillefot när han kläcks ur ägget ståendes på huvudet.

Jag; Det är skills att kunna göra en kullerbytta när man är nyfödd!
Ola; Jag gjorde en trippel-bakåt-volt när jag föddes!
Sophie till Ola; Föddes du med rumpan före?

Dagen efter..

Haha, är helt slut.. Men årets Midsommar var verkligen lyckad! Trångt och mysigt hemma hos Sophie och Jörgen i Arlöv. Berättar mer senare och lägger uppbilder. Hoppas att ni hade det lika trevligt som jag hade det!Såhär mätt och glad var jag efter maten.. Och då hade kvällen bara börjat!

Midsommarshopping

Idag skall allt vitalt inhandlas. Det blir inte något altför speciellt eftersom det är knytkalas, men man skall ju ändå göra sitt bästa, inte sant? Vill ju ha en favorit i repris från förra året! Och så tänkte jag inviga det kära Systembolaget, jag har ju inte varit där ännu!


Danmark med Josefin

Solsken gjorde oss sällskap hela dagen vilket förhoppningsvis höjde Josefins intryck av Köpenhamn. Det är ju inte varje dag man får uppleva en ny storstad! Massa shopping, god mat och ännu fler turistbilder. Bjuder på några nedan. Ett återbesök, Josefin?På väg mot Rådhusplatsen och Ströget..Vi tog oss ända till Nyhavn. Massa gatumusikanter och folk. Trevligt. Och vad brukar man göra i Nyhavn..?

  

Jo, dricka öl, och det var precis vad vi gjorde! Resten av dagen bestod av drömmar om skor, klänningar, sökandet efter en sexshop som slutade i ett kondomitori, skitsnack om allt möjligt och en ständig törst då solen ständigt förföljde oss. En underbar dag, helt enkelt! Dock väldigt tröttande, orkade inte ens prata med varandra när vi väl kom hem, haha!

Ska hem till älskligen nu. Bis morgen!


Kiss

OMG !!
Haha, saknar ord. Vilken tryck, vilken konsert och vilka människor i publiken! Underbart! Det var verkligen värt pengarna.. Och jag  är omåttligt glad över att jag fått chansen att se dem live. Den erbjuds nog inte så många gånger till tyvärr.Haha, min käre far.. Han var sjukt kul att gå på konsert med faktiskt!

Ljuva sommarlov

Har varit ledig i lite mer än en vecka nu och jag kan fortfarande inte riktigt smälta att jag är ledig. Inga läxor, inga måsten. Det är långt ifrån något jag är van vid.

Har på senaste tiden firat Toves, Patriks och Robins studenter, jobbat lite, träffat nya människor, varit volontär på Broloppet, firat Kajsas examen i Höör och en massa annat. Har även haft en liten ångestattack (de kommer iofs typ alltid med ca sex månaders mellanrum), det börjar lugna sig lite nu. Gillar dock inte de känslor jag har, tycker inte att jag borde ta illa upp för så lite..

Ikväll är det riktig grabbkväll - jag och pappa ska iväg och titta på Kiss på gamla stadion. Kommer bli riktigt intressant faktiskt, den sista världsturnén får man ju inte missa! Vet inte vad jag ska vänta mig egentligen, men jag tror iaf att det kommer bjudas på en riktig show. Längtar.

18 månader

Jag och Ola är nog egentligen världens värsta när det kommer till att fira små jubileér och speciella dagar. Vi firade inte ettårsdagen tex. Idag dock, efter 18 månader tillsammans, bestämde vi oss för att försöka göra något tillsammans. Det blev en mysig trerättersmiddag på Casa Mia inne i stan och detta tackar jag mina kära lundakamrater för - de gav mig och Ola en valfri middag i födelsedagspresent.

Vad mer kan man egentligen säga? Ett och ett halvt år är både lång och kort tid på samma gång, det känns som om vi hunnit med mycket samtidigt som om dagarna ibland flyger iväg. Vi har det bra helt enkelt, han och jag <3


Är på P7 och besöker Regementets dag med J...

dsc00209 (MMS)

Är på P7 och besöker Regementets dag med Josefin och Robin. Ska se om vi hittar Ola någonstans också..


Klarade muntan och är på väg hem. Trodde a...

Klarade muntan och är på väg hem. Trodde att jag skulle vara överlycklig, men det är rätt bitterljuvt. Idag kan ju ha varit min sista dag som lundastudent..


Bara bra saker!

- Solen har återigen hittat till kalla Malmö
- Jag klarade (!) analystentan med tre poängs marginal, dvs nu pluggar jag munta
- Fick hem en kallelse till intervju på MAH, äntligen! (hade jagat brevbäraren imorgon annars)
- Studenttiderna har börjar och jag är så himla pepp!

Är väldigt lycklig för tillfället, ni anar inte. Kanske det blir som jag vill nu?För jag är lycklig, jag är lycklig..

RSS 2.0