Valborg

Till Spritbolaget ränner jag och bankar på dess port
Jag vill ha nåt som bränner bra och gör mig skitfull fort
Expediten sade goddag, hur gammal kan min herre va?
Har du nåt skägg, ditt fula drägg?
Kom hit igen när du fått skägg!


Nu behöver jag inte bry mig om sådant längre, jag har ju hunnit fylla 20! Gammal i gamet nu, haha.. Men iaf, hade en trevlig födelsedag med min lilla mamma på stan med middag osv.. Har inte så mycket detaljer faktiskt, firade ju faktiskt min födelsedag redan i söndags.
Men iaf. Valborg idag och sitter för tillfället i Veberöd hemma hos Ed. Planerna gällande Lund sket sig eftersom vädret aldirg vill samarbeta med någon av mina planer för tillfället. Strunt samma. Förkrök och med Guitar Hero, eller hur det nu stavas, och sen så blir det mer mys hemma hos Tove. Bålet skall avnjutas i Pildammarna ikväll. Ses i dimman!

PS; Måste gratta Patrik också som lyckades komma in på Musikhögskolan! Han kommer bli en underbar musiklärare <3

Sitter i källaren på fysicum. Tentapluggar...

Sitter i källaren på fysicum. Tentapluggar. Skjut mig.


Sova sött

Ola är hemma inatt. Ibland blir man lycklig för mindre <3

Valborg

Planerna inför fredagens Valborgsfirande verkar för tillfället vara mer eller mindra lulliga. Det enda jag vet är att jag vill prova på det riktigt studentfirandet i Lund, antingen i Stadsparken eller i Lundagård. Det beror lite på vart mina kära klasskompisar blir av. Men om vädret tillåter så röstar jag för att vi ses i Lund under dagen och att fika/mat medtages. På kvällen kommer majoriteten av studenterna att dra vidare till diverse nationer så då får vi väl dra tillbaka till Malmö. Pildammarna bjöd ju på fina minnen förra året, inte sant? Så det är planen jag röstar för.. Skriver det här eftersom jag vet att ni (kollektiv med bihang) läser trots att ni inte låtsas om det. Men vi kan prata mer om det i veckan.


Pinsamma bloggar

I brist på plugginspiration har jag surfat runt lite på olika bloggar och jag måste erkänna att det finns sjukt mycket pinsamma saker. Bryr sig folk inte alls om vad de lägger upp? Fula bilder, fjortistjejer som visar så mycket av brösten som möjligt, tiotusen dagens outfit (och inga vackra sådana) och jaa.. Jag saknar ord. Det är pinsamt, helt enkelt.

Nu säger jag absolut inte att den här bloggen är den mest seriösa eller saknar fel och intresseväckande debatter och samtalsämnen.. Absolut inte! Men jag vill ändå påstå att jag innehar någon form av självrespekt - och att jag har det själv.

Men som sagt.. Idag har jag sett det absolut värsta. Tänker inte nämna några namn, det är ju att hänga ut folk. Men snälla, tänk efter lite. Vill ni att detta skall vara ert fotavtryck till eftervärlden?

Bara på grund av allt detta så är jag tvungen att göra följande;



Den obligatoriska bröstbilden



Den återkommande fjortisbilden tagen i badrummet



Och man måste ju visa hela kroppen, så här ser ni nu mina nyinköpta tights från Lindex. Fina, eller hur? Tycker att ni borde köpa sådana allihopa, så kan vi matcha!

Födelsedagen närmar sig

Jag fyller år på torsdag. Igen. Usch. Jag måste vara den enda som inte tycker att det är kul att fylla år. Alla tror dock att det beror på min åldersnojja. Jag förnekar inte att det spelar in, men det är inte hela saken. Jag tycker inte om att stå i centrum, tycker inte om att ha allas blickar på mig. Jag trivs helt enkelt inte i rampljuset. Jag tycker att det är tillräckligt jobbigt till jul, och fördelsedagen är hundra gånger värre. Vill inte fira födelsedagen, helt enkelt. Mamma har dock lovat att detta är sista året vi firar stort, i fortsättningen blir det bara femmor och nollor. Tack gode gud.

Annars? Inget särskilt. Firade Antons och Eléns födelsedagar i fredags. Kom lite sent eftersom jag, Ola och Josefin först åt middag på Rådhuskällaren med Olas små krigarkompisar. Åt tills vi blev sprängdfyllda, haha. Tog bussen till Lorensborg sedan för att avnjuta kvällen i goda vänners sällskap. Trevligt, trevligt. Begav oss hem någon gång runt midnatt, lämnade av både Josefin och Vicor på vägen, så dert blev ju en liten omväg.. Men ja, kom hem till Ola tillslut och kvällen slutade underbart. Lördagen blev en riktigt slödag med mycket sömn, middag ute och tillsist filmkväll med Tove, Emma och Patrik. För en gångs skull lyckades vi hyra tre bra filmer så det blev inte så mycket skitsnack som det brukar. Det gör inget dock, ingen av oss var nog på snackhumör ändå.

Vaknade imorse och kände mig som en klubbad säl. Lite skumt med tanke på att jag sovit som en stock hela natten. Men ja, jag vaknade till liv efter frukost iaf. Sitter hemma nu och har fixat det sista på mitt rum, ska göra mig lite snygg sen eftersom gästerna kommer vid femtiden (firar mig idag eftersom pappa åker till Norrköping för boxnings-sm på onsdag). Kan bli intressant. All eyes on me. Usch.



En fin tårta hade piggat upp mig dock..

Återigen har jag glömt bort bloggen.. Blandat inlägg.

Men jag har faktiskt olika anledningar! Skolan tar mycket tid, likaså Ola när han väl är hemma. Och sen så har det varit väldigt mycket på senaste tiden, allt från högskoleprovet, Victors födelsedagsfirande, grillning på stranden till tentaångest (det senaste har jag väldigt mycket av). Men jag kan ju berätta om föregående helgen iaf, det var nämligen den roligaste på länge.

På fredagen anordnade Victor och Johanna lite strandmys nere på Sibbarp och, trogna vännen som jag är, var ju tvungen att dyka upp. Jag drog med mig Josefin från Lund också, vi tog med oss varm choklad, filtar och solstolar och sen så mös vi ihop nere i kylan. Väldigt trevligt dock. När solen gick ner blev det lite kallt och vi förflyttade oss hem till Patrik istället. Hans uterum gör alla kvällar mysiga <3 Skitsnack och mer mys fram till någon gång efter midnatt och sen så bar det av hemmåt.
Dagen efter var det dags igen. Tove, Patrik och jag mötte upp Victor och Johanna uppe i stan för att fira Victor. Vår present var en riktigt överraskning - vi skickade dem på keramikmålning! Haha, var inte såker på hur Victor skulle reagera, men han såg faktiskt riktgit glad ut.





Efter målningen (som vi andra inte var med på, vi fick gå och fika istället) så blev det middag på Mando. Ytterst trevligt det med. Kvällen var dock inte slut efter det, utan vi begav oss hem till Tove och på vägen dit köpte vi med oss några liter apelsinjuice - screwdrivers för hela slanten här! Efter några timmar hos henne så begav vi oss igen, den här gången till Ölkafét vid Möllan. Vi satt på uteserveringen för första gången i år och det var verkligen jättemysigt. Fick dock chans att flytta in efter typ en timme och den chansen tog vi!



De stänge vid ett och då var vi inte redo att dra hem, så det fick bli en lång promenad bort till Stortorget för att äta nattamat på Max. En väldigt trevlig avslutning på en väldigt trevlig kväll.

Det var dock inte lika kul att vakna morgonen efter.. Trodde inte att man skulle bli så klubbad av två glas vin, man jodå.. Det var inte helt lätt att masa sig upp för att gå till skolan. Josefin var inte helt vaken heller, och absolut inte Albert, men vi fick faktiskt lite plugg gjort.

Måndagmorgonen kändes sedan som ett misslyckande. Helgen tog slut på tok för fort, ville fortsätta med det roliga. Det enda positvia var att Ola kom hem för att sova, så vi fick träffas lite iaf. Hatar att han ligger i lumpen, det tär mer än vad jag trodde att det skulle göra.. Men men, inte så mycket att göra åt.

Mer i mitt liv då? Jag har sökt till tandläkarutbildningen igen och lokal antagning sker om två veckor. Jag är skitnervös, men samtidigt - om jag kunde ta mig till intervju förra gången så bör jag väl kunna klara det igen? Hoppas på det iaf, likaså hoppas jag på att det nya betygssystemet skall höja mitt medel och att 1,6 på HP skall rädda mig. Tar alla chanser jag får.

Och sist men inte minst - jag fyller år nästa vecka. Planering för firandet sker för fullt och ja.. Nu blir jag gammal. Antik. Usch. Vill inte. Inget att göra åt dock. Men vill att tiden skall gå fortare också, då hade inte sommarlovet kännts lika långt borta.

Vad har jag missat i era liv då? Har ju fortfarande inte ansiktsboken..

Högskoleprovet

Jag genomled idag återigen denna makabra upplevelse. Denna gång hoppas jag dock på lön för mödan - rättade mina svar och om man ser till höstens siffror så kan jag uppnå 1,6. Det vore underbart, verkligen. Då ökar ju chanserna för tandläkarlinjen igen.. Jag vill!

Hur gick det för er andra som skrev det?

Einar Hansens vårfest

Nu har jag skickat in min anmälan om deltagande. Jag tvekade lite först. Eller nej, mycket. Efter snart ett år så kan jag fortfarande inte se henne i ögonen och av den anledningen brukar jag undvika ställen jag vet att hon brukar vara på. Men jag vill faktiskt går på den här lilla återföreningen, träffa alla som jag saknat det senaste året.. En person kan inte tvinga mig att stanna hemma. Det är dags att jag möter mina så kallade rädslor. Undrar om hon vågar göra samma sak.

Sammanfattningsvis - Ja, Julia, jag ska gå :) Vi ses där och jag tar med din tyllkjol. Tack för lånet!

Påskafton !!

Idag är det påskafton och detta skall firas i Oxie.. Av alla ställen! Men jag klagar inte, trevliga människor finner man även på de mest konstiga ställen. Min nya rosa klänning skall följa med mig på äventyr ikväll, vi ska äta muffins och rulla ägg ner för en backe (skall låta tävlingsinstinkten komma fram, haha). Blir säkert en väldgt underbar kväll. Hoppas att ni får detsamma, glad påsk på er! <3


1e April

Denna horribla dag återkommer oturligt nog vartenda år och jag blir lika grundlurad varenda gång. Jag hatar det. Och nu med åren, ju mer skaptisk jag blivit, desto mer kritisk är jag till allt som sägs denna dag. Usch, det är nästan lite jobbigt. Men iofs, hellre detta än att vara så naiv att man går på vad som helst.

Även om det är tråkigt att bli lurad så är det dock alltid lika kul att lura andra. Fast varför måste det vara just idag? Det är väl lika kul alla dagar på året? Eller? Typ när jag lurade i Ola klamydiahistorien.. Haha, kanske inte min smartaste idé, men hans min var verkligen obetalbar xD Lovar att inte göra om just det dock ;)

Nu väntar jag på att den lilla apan ska komma ut ur duschen och sen så får vi se vad resten av dagen bjuder på. Jag vet att jag ska hem till Tove lite iaf, men dit skall dock inte Ola med. Antar att vi får vara utan varandra en natt till..


RSS 2.0