Mitt tragiska liv continues..

Haha, eller nej, så hemskt är det faktiskt inte.. Har bara inte haft så mycket att skriva om på sista tiden.. Har dock en del att göra som vanligt. Något positivt är iaf att planeringen inför allt studentfirande börjar ta form. Är nästan klar med mitt uppdrag!
Sedan så ska jag ut och dansa imorgon med Emma och co. Elinor har nyss fyllt 18 (hon är ju bara en sketen liten 91a, haha) så imorgon så skall hon firas med pompa och ståt. Vet dock inte vart vi ska.. Kanske Deep eller Chokladfabriken.. Vi får väl se vart vi hamnar.
Annars så börjar vi bli klara med renoveringen här hemma. Idag så fick vi hem det nya matsalsbordet. En snygg skapelse med marmorskivor mitt i, dock så är det lite trångt här hemma nu eftersom vi fortfarande inte har fått sålt det gamla, haha. Någon som är intresserad? Kan lägga upp en bild i så fall..
Var i Lund idag också. Vi små gymnasister från Einar H. får läsa vår VMK-kurs på universitetet. Hade första föreläsningen idag och jag måste erkänna att jag kände mig jättesmart! Kunde i princip redan allt som föreläsaren pratade om. Det var ett litet bevis på att NV var ett bra gymnasieval :) Och jag gillar universitetet.. Kanske får bli molekylärbiologi där ändå..


Kommentarer
Postat av: John

Hehe det låter ju bra :)



Är det nya bordet fint då?

2009-01-22 @ 20:22:17
URL: http://johnboy.blogg.se/
Postat av: ✿Linda H ✿

det var ju synd att du inte gillade det.. hade ju hoppats att det skulle bli en trend så vi har något kul att titta på isommar!!!

2009-01-22 @ 20:33:18
URL: http://hogsta.blogg.se/
Postat av: Alexsandra.H

Undrar var den inbjudan tog vägen...

2009-01-22 @ 21:08:05
URL: http://bloggbyhaller.blogg.se/
Postat av: Parre

Åh, Lunds unversitet är fint!



SV: Filmen var rätt bra. :) Men om du har läst boken så gör det först! Den är inte speciellt tjock och så är den underbar! :)

2009-01-23 @ 17:31:57
URL: http://piwa.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack för tipset de blev Benjamin Buttons inte alls så bra som jag hade hoppas på he he men vi hade roligt på bion i alla fall

2009-01-23 @ 23:52:06
URL: http://erikasfashion.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tänk om jag också hade känt någon gång att jag kunnat det som en föreläsare står berättar om. Måste vara en skön känsla ändå ^^

2009-02-02 @ 00:00:00
URL: http://piffigagittan.blogg.se/

Här skriver du din åsikt:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ingen reklam, tack!

Trackback
RSS 2.0