Svarta strumpor har man endast på begravningar

Jag kommer dagligen på mig själv med att fundera på saker som jag sedan vill blogga om. Det kan vara tankar om allt och ingenting i tusen olika kombinationer, men när jag väl sätter mig framför datorn så är det som om allt bara försvinner ur huvudet på mig. Allt jag funderat igenom och verkligen finslipat för att göra ett så bra inlägg som möjligt bara försvinner ur skallen på mig. Tyvärr.

Jag kan berätta lite om drink-kvällen i Svedala iaf :) Det var margarithas, sangria, isbjörnar och annat spännande som fick det att burra till i skallen. Massa skratt och fniss fram tills klockan 11 då lilla pappa fick hämta mig, skulle ju jobba morgonen efter.. Kvällen efter, dvs i lördags, så var det dags för lite socialisering på Möllan. Jag trotsade mitt löfte till mig själv om att gå på Golden efter att jag fyllt 18, men det fick blev som det blev iaf. Jag, Ola, Lange, Anton, Tove, Emma, Erik, Kristian, nån göteborgsblondin och Julia satt och flabbade några timmar. Fick även besök av några från nördborgen och även Sophie kom in med sin nya Klas! Trevligt värre. Med Julia satt jag mest och snackade gymnasieminnen (det känns som en evighet sedan vi tog studenten) och återupplevde Prag genom att dricka vars en sambuca. Mysigt.

Och jag kan också meddela att mina kära päron anammat min plan om att lämna landet. Letar för tillfället resor till värmen, dock har mamma starka åsikter om att vi inte kan åkt till Cypern, Turkiet och dylikt pga fåglar och grisar (läs H5N1 och H1N1). Så det blir kanske Kanarieöarna eller något.. Det skall i vilket fall som helst bli riktigt skönt att lämna landet. Dock hoppas jag att jag kan hålla mig sysselsatt, annars vet vi inte hur det här slutar.. Kanske bättre att ta en vecka bara istället för två? Hm, men jag tror att det blir två veckor till Rhodos.. Jag kommer behöva ha många böcker med mig..

Och idag jobbade jag. Förinventerade hela dagen så att allt skall gå snabbare imorgonbitt då vi sätter igång klockan 8.. Blä. Just nu borde jag inte vara hemma, har ju planer att vara på annat håll. Men samtidigt så kanske jag borde stanna med tanke på att jag skall upp så okristligt tidigt imorgon. What to do? Jag vet (förmodar?) att han vill ha mig där iaf.. Men jag antar att det inte alltid blir som planerat..

Och rubriken? En kund sa det till mig för någon dag sedan på jobb.. Han köpte röda strumpor :)

Och detta är mitt 300e inlägg! Grattis till mig :)


Kommentarer
Postat av: Sophie

Jag gjorde slut med Klas idag :/

Men det var trevlig på Golden! :D Fler gånger och då har ALLA kilt på sig ^^ haha!

2009-08-03 @ 23:05:08
URL: http://sherbetsfiffi.blogg.se/

Här skriver du din åsikt:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ingen reklam, tack!

Trackback
RSS 2.0