060429-081022, sen så dog den..

Dagen jag fasade för inträffade igår. Jag insåg inte hur allvarligt läget var förrän idag då jag träffade en specialist - "Jag är ledsen, men problemet är det allvarligaste man kan få."
Shit. Min kamera är död! Vad ska jag ta mig till? Felet är så stort att det inte är lönt att laga det.. Jättesynd, den har ju varit med om så mycket. Men jag får väl tigga till mig en ny, det gick ju faktiskt väldigt bra på utvecklignssamtalet innan idag..
Vad hände mer idag? Hm, efter utveckligssamtalet så blev det lunch och en shoppingrunda med mamma. Effektiv som jag är så hittade jag en nyårsklänning :) Ville ha den i silver, men det är inte min färg riktigt, så det får nog bli en svart. Den är jättesöt (kan tyvärr inte ta foto på den för att skryta för er för MIN KAMERA ÄR JU DÖD!). Men men. Var dock tvungen att åka hem från stan sen för att jag mådde dåligt, så jag får shoppa golv (ja, golv) med mamma en annan dag.
Väl hemma så sov jag middag, haha. Låter lamt men det är faktiskt guld värt. Fick sova ungefär en timme innan John ringde och störde mig/ väckte mig/ nästan gav mig en hjärtattack.
Nu så ska jag svara på några dumma frågor i engelska om Michael Moores film Fahrenheit 9/11. Blir ju intressant med tanke på att vi inte har sett hela filmen.. Senare ikväll så väntar klubbkväll på MQ. Det skall tydligen lanseras en ny fest-kollektion från Paris, Kate and I. Det blir spännande att se hur stor shoppingkasse jag kommer hem med ikväll. Längtar.

Kommentarer

Här skriver du din åsikt:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ingen reklam, tack!

Trackback
RSS 2.0