Underbara helg!

Synd att den tog slut så snabbt dock.. Gick i skolan i fredags, en runda på stan och sen så träffade jag Emma lite. Efter det så bar det av till Malmö Stadtsteater och Ola Salo. Hans luddiga och hippa version av Jesus var ju helt oslagbar! Hans röst får mig att skaka i hela kroppen på ett underbart sätt, men jag kan inte prisa endast honom. Killen som spelade Judas gjorde också ett väldigt bra jobb, han hade bättre röstkapacitet än Ola och han sjöng nog nästan mer.. Hm, det enda jag kan klaga på var väl att det saknades dialog. Alla sjöng ju konstant, så det känder mer som en operett än en musikal. Men jag klagar absolut inte! Uppträdandet och hela showen var så himla bra!



Lördagkvällen spederades hemma hos Annie ute på landet, som sagt :) Vi bakade, drack vit sangria-soppa, grillade korv på en engångsgrill, tittade på två filmer och åt godis. Camillia frös och försökte tända en brasa i kabinen, men av någon anledning fungerade det inte.. Tog då till drastiska åtgärder och hämtade en yxa som hon sedan försökte använda inomhus.. Betvivlar fortfarande logiken i det besultet. Camilla och Julia försökte sedan supa mig och Annie under bordet, men det var ett kört lopp, haha. Lyckades inte :P Massa skitsnack hör ju till när det är tjejkväll, likaså dregel över snyggingarna i filmerna (herregud, jag låter som Malmös värsta fjortis..) och lite krig med slickepotten efter det att kaksmeten var klar. Vid tretiden inatt (eller imorse??) fick jag äntligen lägga mig och sova på en stor mysig luftmadrass medan Julia och Camilla fick trängas i soffan. Jag sov gott, vettefan hur de hade det. Frukost imorse och sedan bar det hem på de snorhala vägarna till Malmö. Underbar helg, med andra ord. Synd att den tog slut så snabbt bara..

 

  

Kommentarer
Postat av: Sisse

svar: haha xD nej kanske inte men det skulle inte skada. ^^

2009-01-11 @ 14:51:23
URL: http://henriksdotter.blogg.se/
Postat av: Pearl

det var ju en rockopera så inte konstigt att de knappt pratade :D du kan scrolla några inlägg ner så ser du var jag tyckte.

2009-01-11 @ 15:02:43
URL: http://intimacy.blogg.se/
Postat av: Pearl

neeej ola är mer ögongodis :D

2009-01-11 @ 15:25:11
URL: http://intimacy.blogg.se/
Postat av: Anna

Fina bilder! Den tårtan ser ju bara såååå god ut :)

2009-01-11 @ 15:37:21
URL: http://aannapannas.blogg.se/
Postat av: Ida Fia

SV: jao, min mor jobbar på malmö teaterhögskola så hon har jbbat en del med honom under åren :)

2009-01-11 @ 15:42:20
URL: http://idafina.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag gillade den också!! Kan inte sluta höra på låtarna jag fått tag på... Skulle kunna dö för att se den en gång till!

2009-01-11 @ 22:14:41
URL: http://cattysrosie.blogg.se/
Postat av: T r i x i e

håller med. judas hade bättre röst. va de han med krulligt hår? :)

2009-01-12 @ 18:42:34
URL: http://triix.blogg.se/

Här skriver du din åsikt:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ingen reklam, tack!

Trackback
RSS 2.0