Discodansen uteblev, men det gör inte så mycket

Det var ju så mycket annat som roade mig hela kvällen! Niklas var där och vi snackade en del, umgicks också en hel del med Ehab och Jacob från min egen klass. Väldigt trevligt! Trerättersmiddag, tal och snappsvisor förgyllde kvällen och något som jag tyckte var väldigt kul var att många av sångerna var anpassade efter oss naturvetare xD Nördigt som fan, jag vet, men eftersom det var naturvetarkåren som anordnade det här, varför inte ta det till sin spets liksom?
Men iaf, det blev ingen discodans som sagt, men man kan ju inte få allt. Fick dock verkligen socialisera mig med mina kära kursare och nu kan jag nog namnet på iaf fem stycken till! Umgicks även med Hanna en hel del, man blir ju alltid glad så fort man träffar någon man känner på lite udda platser. Efter en massa skratt, öl, fulla engelsmän och svettiga människor på dansgolvet så drog jag och Jacob oss mot bussen. Där mötte vi Niklas och vi tre åkte tillsammans hem från den osannolika staden. Hade även hört av Ola som mirakulöst nog hade lyckats anpassa sin hemresa från Vellinge med min från Lund, så det hela slutade med att han spenderade natten hos mig (vilken tur han har, vet att Ned inte hade sagt nej xD).
Men sammanfattningsvis var det en väldigt trevlig kväll och jag hoppas på fler mysiga sittningar. Nu ska jag återgå till min kärvänliga labbrapport, men först så måste jag ju dela med mig av den nördigaste av nördiga snapsvisor:

Enhetsvisan, melodi - Studentsången

W kg m Wb s
Ωm T A rad
cd Sv N s
ΩA m lx dB
°C W/m²
J/kg H V C
kg/m³ mol
m/s²
m/s²
F!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hos oss heter den vackra visan Système Internationale. Tänk att den finns på fler ställen...

2009-09-27 @ 19:20:00
URL: http://snotra.blogg.se/

Här skriver du din åsikt:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ingen reklam, tack!

Trackback
RSS 2.0