Mhm

Idag är det tisdag. Helt okej dag i skolan faktiskt, och eftermiddagen har bjudit på lite variation. Eftersom högskolekursens sista gång var förra veckan så slutade jag faktiskt skolan redan kl 16 idag (istället för 21). Middag och sedan iväg till Arena 305 och Toves fotoutställning. Hon var verkligen jätteduktig. Bilderna var jättefina och hon var världens bästa värdinna, pratade och umgicks med alla. En lyckad kväll.
Träffade många jag kände där, vissa som jag ser dagligen och andra som jag inte sett på evigheter. Saknade ett ansikte i mängden dock, men jag fick höra att han inte kom för att jag skulle dit. Lite konstigt, men inget att göra åt. Det visade sig dock senare vara ett missförstånd.

Fick ett paket i brevlådan idag :) Äntligen har jag fått bilderna från Österrike! Fick dem på en CD-skiva, lägger upp nån bild sen när jag har tid, för just nu så kallar min hemtenta på mig..

Kommentarer
Postat av: anna

usch jobbigt med hemtentor, hoppas det går bra! :)

2009-03-31 @ 21:41:30
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: ELISE

svar: ja helt klart! :D

2009-03-31 @ 21:54:38
URL: http://enblondelise.blogg.se/
Postat av: Fabby

Tack så mycket :) Ja jag tyckte med att det var ett bra klipp - trots att jag inte vågade klippa av mig håret först :)Usch hemtentor låter inte roligt... Hoppas att det går bra gumman!

2009-03-31 @ 22:52:32
URL: http://carolineb.blogg.se/
Postat av: Tove

Det var så kul att ni kom! Hade fruktansvärt trevligt och jag längtar tills på fredag! <3

2009-04-01 @ 19:21:30
URL: http://minmormor.blogspot.com

Här skriver du din åsikt:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ingen reklam, tack!

Trackback
RSS 2.0